Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 30 от 174 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2003

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от jonov
    Ако си на ЕКК има не със един час назад ами същите програми вървят и с два часа назад на тях пише BTV-2 NOVA-2 и така нататък , радвай се на придобивката .
    аз съм на DCC пловдив и имах същия проблем с каналите, които текат с 1-2-3 часа закъснение. Телевизора ми е Panasonic P42C10Y. Реших го по следния начин: пуснах автоматична инсталация през цифровия тунер. Зарежда въпросните канали с 1 или повече часа закъснение. След това отивам на ръчна инсталация и вкарвам честотата, на която са тези канали без закъснение. Дава се да сканира и TV изкарва всички канали, които са на тази честота. Вади едно съобщение, че няма намерени нови канали, но когато излезнеш от менюто, каналите със закъснение са подменени с нормалните.
    Засега не съм успял да настроя едновременно нормалните канали и тези със закъснения. Предполагам от кабелния оператор ги пускат с едно и също име и цифровия тунер на TV не може да ги запамети едновременно... успех!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от painkiller111
    Някои пробвал ли е да конвертира филм в avchd формат и да го пусне през сд картата на s10e и ако да субтитри предполагам че трябва да се вграждат !
    !

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Едно наше момче е написало програма за целта:
    http://forum.setcom.bg/index.php?topic=38902.0

5. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Ами след малко ще ходя до Техномаркет да видиме кво ше стане.
    А тука преди малко с едни диодчета си осветих слота на CA модула в дълбочина и като че ли има някакво парче плат или нещо подобно.Може и да се излагам(нещо друго да е),ама ми е странно,щото това въпросното нещо е преплетено с крачетата вътре от самия интерфейс
    Ето я и снимката!
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,
    От няколко дена вече съм собственик на 42S10E и съм доволен за сега.
    Не съм пробвал да пусна нещо от компютъра, все още, та да попитам ще има ли проблем ако кабела е около 6.5 метра? Толкова ми се събира разстояние по кабелните канали.
    Иначе по този въпрос:
    Цитат Първоначално публикувано от painkiller111
    !
    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Едно наше момче е написало програма за целта:
    http://forum.setcom.bg/index.php?topic=38902.0
    успях с въпросната програма да пусна няколко клипа (по минута, защото ми е малка картата) и наистина нещата се получават. Дори мисля че не прекодира видеото, а директно създава необходимата структура на картата.

7. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Bivola
    Ами след малко ще ходя до Техномаркет да видиме кво ше стане.
    А тука преди малко с едни диодчета си осветих слота на CA модула в дълбочина и като че ли има някакво парче плат или нещо подобно.Може и да се излагам(нещо друго да е),ама ми е странно,щото това въпросното нещо е преплетено с крачетата вътре от самия интерфейс
    Ето я и снимката!
    Пич, при мен се получи следното: дойдоха техници от ЕКК да инсталират CA модула (дават го безплатно като им връщаш приемника). Сложиха модула, сканираха изкара само три канала (БТВ, Нова и Канал 1). Казаха "Готово - той модула му трябва време да се осъзнае и ще хване и другите". Чаках два часа да се осъзнае и реших че няма да стане така. Измъкнах модула от гнездото, обърнах го и го вкарах до края (усеща се по натиска как влизат крачетата, то и така познах че е обърнат, защото не усещах как влизат крачетата) и работата стана.
    Ако искаш довечера мога да проверя дали моето гнездо има "плат"...

8.  

9. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

customer,ако можеш погледни как е твоя слот отвътре и дали има "плат".
    Иначе той модула от 24-ти до сега се требваше да се е осъзнал...

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Хора, не разбрахте ли, това колко канала ще хванеш не зависи по никакъв начин от модула или картата. Дори и да са кодирани и да нямате модул или да не работи по някаква причина пак трябва да хващате всички канали. Ще ви ги изписва като кодирани, разбира се. Ако ги хващате и не се разкодират, чак тогава търсете проблема в модула, слота или картата.

11. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Хора, не разбрахте ли, това колко канала ще хванеш не зависи по никакъв начин от модула или картата. Дори и да са кодирани и да нямате модул или да не работи по някаква причина пак трябва да хващате всички канали. Ще ви ги изписва като кодирани, разбира се. Ако ги хващате и не се разкодират, чак тогава търсете проблема в модула, слота или картата.
    Точно така излизаха като кодирани, за това реших че е от модула или картата.

12. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Мдаа,хваща абсолютно всичко,но не ги разкодира,щото телевизора не вижда CA модула,а от там съответно не може да ползва и картата

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

customer,ако можеш погледни как е твоя слот отвътре и дали има "плат".
    Иначе той модула от 24-ти до сега се требваше да се е осъзнал...
    Аз съм с друг модел на панасоник 42s10e - тамън светнах с фенерчето - такъв "плат" няма виждат се само пинове - нямам апарат да снимам но няма как да не го видя ако имаше.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Виж дали не може да се издърпа тоя плат. Няма работа там.

16. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Уфффф,от два часа го гледам и се чудя дали да го вадя това "нещо" от там,но колкото и да не ми се разкарва тръгвам към магазина,за да си го вадят те!Ако успеят - добре,ама ако стане беля те да си се оправят.Иначе не съм вързан в ръцете,ама ако го извадя и после се окаже,че пак не работи и това е некаква там вътрешна изолация,която в Сервиза видят че липсва,после ще се заядат и аз ще "го изям".
    Затова сега тръгвам пък каквото сабя покаже!

17. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Уфффф,от два часа го гледам и се чудя дали да го вадя това "нещо" от там,но колкото и да не ми се разкарва тръгвам към магазина,за да си го вадят те!Ако успеят - добре,ама ако стане беля те да си се оправят.Иначе не съм вързан в ръцете,ама ако го извадя и после се окаже,че пак не работи и това е некаква там вътрешна изолация,която в Сервиза видят че липсва,после ще се заядат и аз ще "го изям".
    Затова сега тръгвам пък каквото сабя покаже!
    Успех!
    Чакаме да споделиш после как е минало...

18. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Успех!
    Чакаме да споделиш после как е минало...
    Направо съм потресен...досега не се бях сблъсквал с по-възпитан и културен търговец,както управителя на Техномаркет-Божурище.Видяхме се обясних ми за какво иде реч,пробвахме СА модула на друг телевизор,той си тръгна както си му е реда и момчето ми каза - "Вкарай телевизора да го видим".Вкарах го в магазина ,видяха че не тръгва СА модула на моя телевизор и ми каза че ще ми го сменят с друга бройка(каквато пък имаше само мостра).Тогава реших да взема Р42U10,оказа се обаче че няма никаква бройка от тоя модел в магазина и след кратко размишление от моя страна "се качих още едно стъпало" и си взех в крайна сметка това,което първоначално бях решил - а именно P42S10.
    И така,ей го седи си пред мене и на по половин сантиметър от модулчетата на секцията,ама влиза без грешка.

Преди да си тръгна му казах на Управителя,че за мене вече има само един магазина Техномаркет!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 174 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе