Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 33 от 174 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Мислех, че е като при 42G10. Сложи го на Warm или търси къде да нанесеш настройките на WB в сервизното меню.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Така. Да се отчета. Купихме LCD-то. Първо ходихме при кабелния си оператор и се оказа, че той пуска цифров сигнал по кабела. Утре ще го сложим и ще го настроим. Много е хубав, но мъжът ми не иска сега да се занимава. Телевизора няма нито един час работа. Домашното кино също е хубаво. Надявам се да се справим утре с всички настроики.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от aslanova
    Така. Да се отчета. Купихме LCD-то. Първо ходихме при кабелния си оператор и се оказа, че той пуска цифров сигнал по кабела. Утре ще го сложим и ще го настроим. Много е хубав, но мъжът ми не иска сега да се занимава. Телевизора няма нито един час работа. Домашното кино също е хубаво. Надявам се да се справим утре с всички настроики.
    Честито дълго да му се радваш
    Пиши как сте се справили с настройките /някои се оплакваха от тунера на Панасоник/

5. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Мислех, че е като при 42G10. Сложи го на Warm или търси къде да нанесеш настройките на WB в сервизното меню.
    За съжаление и в сервизното меню не можах да намеря настройките за WB.Дане се изхвърлям,но съм почти сигурен,че и там има само варианти Cool,Normal and Warm.
    В Сер.меню в подраздел WB има само RGB настройки.

6. Тук е от
    Aug 2009

Здравейте и за много години,
    как да видя колко часа работа има моя PANASONIC TX-P42S10E ,моля напишете ми по-подробно да не объркам нещо?

Мерси предварително

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Bivola
    За съжаление и в сервизното меню не можах да намеря настройките за WB.Дане се изхвърлям,но съм почти сигурен,че и там има само варианти Cool,Normal and Warm.
    В Сер.меню в подраздел WB има само RGB настройки.
    Аз виждам на снимката, че имаш нещо от сорта на R-CUT, G-CUT, B-CUT.... точно това е за корекция на бялото.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от nevena666
    Здравейте и за много години,
    как да видя колко часа работа има моя PANASONIC TX-P42S10E ,моля напишете ми по-подробно да не объркам нещо?
    Натиснах и задържaх бутона -V от страничния панел на телевизора
    В същото време от дистанционното натиснах три пъти цифрата 0.

излезе едно меню ,но нямаше никъде TIME и изключих телевизора - и не можах да видя

-как да се движа по подменютата ,за да си отворя менюто което ми трябва със стрелките не става (а нещо не разбрах обяснението на 1 страница от темата как става)

п.п.искам да кажа ,че картината на този модел с цифрова телевизия е перфектна

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Точно така както е описано на първа страница ,след като влезеш в менюто натискаш 2 , след това ОК , но като стигнеш на последната снимка трябва да преместиш маркера т.е сивото правоъгълниче срещу нулите на последният ред и тогава да задържиш mute.

11. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Точно така както е описано на първа страница ,след като влезеш в менюто натискаш 2 , след това ОК , но като стигнеш на последната снимка трябва да преместиш маркера т.е сивото правоъгълниче срещу нулите на последният ред и тогава да задържиш mute.
    PANASONIC TX-P42S10E - тази плазма модел 2009 ли е,че да знам кое обяснение да гледам?!

12. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Да гледай това.

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    1. Влизаш в системното меню (както си показал на 1-вата снимка)
    2. натискаш само веднъж 'червеният бутон на телетекста' или '2'
    3. натискаш 'ОК' - вътре си в SRV-TOOL
    4. После отиваш на празния ред срещу 01.01.01 и задържаш 'MUTE'
    5. За изход задържаш 'EXIT' или гасиш ТВ-то

P.S. Така е при моя ТВ.
    Движението при твоя може да е с различни бутони.
    Ако не става с червеният бутон или '2' пробвай с 'ТЕХТ' (този до STTL)

13. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Аз виждам на снимката, че имаш нещо от сорта на R-CUT, G-CUT, B-CUT.... точно това е за корекция на бялото.
    Да,усетих се аз че това е WB.И доколкото разбирам R-CUT, G-CUT, B-CUT са за корекция на Red Green and Blue в тъмната област,а R drive,G drive and B drive са за корекция в по-светлите тонове.Единствено съм недоволен,че е могло да ги направят да се коригират чрез някаква графика с плъзгачи,а не чрез смяна на стойности,но и така ще го преборя.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от nevena666
    PANASONIC TX-P42S10E - тази плазма модел 2009 ли е,че да знам кое обяснение да гледам?!
    Да модел 2009 е,от третия път ще стане.

16. Тук е от
    Aug 2009

Стана мерси много

п.п.Въпросът ми е към хората които имат PANASONIC TX-P42S10E и към тези които са работили с него ,кои са най-добрите настройки за цвят,контраст,яркост и т.н. или ползвате някоя от готовите настройки или сте пипнали тук там ?

Може всеки да сподели как го е настроил ,за да можем всички да пробваме и да преценим за себе си с кои настройки е най-хубаво .

Аз в момента ползвам готови настройки (кино) и ми харесва ,но ако променя нещо може да ми хареса повече angel

Дайте някой съвет моля

17. Тук е от
    Jan 2010

Отново отчет. Снощи нямах търпение и половинката го включи. Направихме всичко, което ни казаха в магазина и след като каналите се заредиха не сме ги и пипали. Оператора ги е наредил страхотно - Канал1, БТВ и Нова са 1, 2 и 3. После следват останалите Диемите са една след друга, AXN-те както и каналите на БТВ са си поред. Супер. Радиостанциите са последни. Няма да пренареждаме нищо.

Днес си купихме стойка. От магазина казаха, че тя е с дюбели за бетон, а ние сме с тухла и трябвало да вземем такива за тухла. От Практикера пък казаха, че нямало значение. Сега ме е страх да го сложим

Един въпрос - купихме кабел за РС, включихме го но как да настроим телевизора за да се гледа на него? Гледахме книжката, но нищо не е обяснено. Може ли да ми помогнете? Благодаря

18. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от aslanova
    Отново отчет. Снощи нямах търпение и половинката го включи. Направихме всичко, което ни казаха в магазина и след като каналите се заредиха не сме ги и пипали. Оператора ги е наредил страхотно - Канал1, БТВ и Нова са 1, 2 и 3. После следват останалите Диемите са една след друга, AXN-те както и каналите на БТВ са си поред. Супер. Радиостанциите са последни. Няма да пренареждаме нищо.

Днес си купихме стойка. От магазина казаха, че тя е с дюбели за бетон, а ние сме с тухла и трябвало да вземем такива за тухла. От Практикера пък казаха, че нямало значение. Сега ме е страх да го сложим

Един въпрос - купихме кабел за РС, включихме го но как да настроим телевизора за да се гледа на него? Гледахме книжката, но нищо не е обяснено. Може ли да ми помогнете? Благодаря
    http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/220239/index.html - въвеждаш модела на телевизора като започнеш с ТХ даваш search и на 3 стр. има превод на български теглиш по-голямото и почваш да четеш

Успех!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 174 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе