Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 88 от 174 ПърваПърва ... 3878868788899098138 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от dyulgeroff
    Не очаквах, че толкова скоро ще се наложи да споделям за проблеми.
    Връщам се от почивка и ми се съобщава неприятната новина, че закупения преди месец телевизор е с проблем! Видях за какво иде реч. Почти в средата черна ивица 5-6 см вертикално от горе до долу. TX-P42G20E. И сега започват главоболията ми. А основния проблем, е че аз наклоних везните към този модел.
    Oтивай в магазина да ти го сменят с нов!!Трябва да му сменят панела.
    Явно пак се повтарят старите проблеми от последните 3 години и купуването на плазма Panasonic пак е игра на хазарт.Само дано да не се получи както при колегата Lazaruss. Изтече гаранцията и чак тогава се появи този проблем с разлепените дешифратори на панела.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Затова от тук нататък само 5 годишна гаранция. То ако не са дешифратори ще е нещо друго.
    Около мен на хората здраво им се разваля техниката след 2-3 години. Вярно, че това е времето за което му идва времето за смяна, но поне можеше да го дам на някой да го ползва.

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не мисля, че сме достигнали нивото да сменяме техника на 2-3 години!

5. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Lazuris ,

Какво става с товя телевизор - опита ли се да го поправиш , на сервиз носи ли го ? Някаква информация за цената на ремонта?

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Не мисля, че сме достигнали нивото да сменяме техника на 2-3 години!
    аз пък и не мисля, че е необходимо, дори и да може човек

телефони през 3 месеца... защо? защото камерата била 3, а не 2 мегапиксела... 3G? wow, ежедневно го позлваш...
    кола през 3 години.... защо? защото новата горяла 4.5/100, а не 6.5/100. ааа, и имала компютър на български, а не на френски...
    телевизор през 3 години... защо? защото HD каналите вече не ни удовлетворяват като качество?

хора, недейте изпада в крайности. търговците на ваш гръб се хранят (и дебелеят

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от iwoto
    Lazuris ,

Какво става с товя телевизор - опита ли се да го поправиш , на сервиз носи ли го ? Някаква информация за цената на ремонта?
    Не съм го носил. Ще взема нов и тогава ще го занеса, че никой не се наема да каже какво ще стане.
    Догато чакам вече имам още една черта. Хубавото е, че са по 1 пиксел и реално не се виждат.

Ако човек е ентусиаст е нормално да сменява.
    Аналогията с телефоните не е коректна защото там няма нищо ново.
    Докато един телевизор отпреди 2-3 години е морлано остарял и видимо отстъпва на новите по много показатели и функционалност. Ако човек държи на тези неща е нормално да го смени.
    От тази гледна точка удлжената гаранция е голям плюс защото ако моя все още беше в гаранция щях да го продам без проблеми за 600-700 лв с оставаща гаранция над 2 години. Сега просто ще направя подарък на някоя от бабите.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2009

hristoslav2, при покупката на Panasonic вероятността да попаднеш на дефектна бройка е минимална .

P.S. Влез в един сервиз и виж какви марки има там .........Panasonic може и да не намериш ,но от другите " прехвалени" марки има доста !

10. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

lazarus18, наскоро си купих телевизор не защото искам да съм в крак с времето, а защото близо 25-годишният 28" кинескоп най-накрая си дойде до края на жизнения път

взех си плазма, защото тя най-много се доближава до качеството на кинескопа и не съм ПРИНУДЕН да сменям през 2-3 години, трошейки хиляди левове, с надеждата най-сетне нещо да започне да показва картина, близка до стария ветеран

абсолютно не отнемам правото на всеки за собствен избор, просто споделям моите възгледи

пример: не съм аудиоманиак и не не ми пука във филма дали е ac3 звук или dts, затова не съм си купил маниашки тонколони. обаче искрено се радвам, когато видя радостта на аудиоманиаци от новата им, безумно скъпа (според мен покупка. за всеки влак... нали знаеш

11. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Здравейте, сега последно риск ли е закупуването на плазма на Panasonic или не ?

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

И aз се присъединявам към това питане.Защото съм голям мераклия да купя PDP42G20 или това са изолирани случай в реда на нещата които ги има и при LCD технологията.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

dyulgeroff- Хвърли бомбата и млъкна.Сподели какво става с P42G20 защото започвам да си мисля други неща.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

То кое не е риск, беше казано че плазмата е за ценители на който му харесва си купува, аз за моята не съжалявам въобще имаше в първите дни след купуването усещане че е трябвало да взема LCD като видях това прословуто отпечатване, за щастие то е временно ,а след два месеца работа вече не го мислиш и не се появява лесно а картината продължава да се подобрява (все още нямам 1000 часа) по мое мнение ,не знам как и защо просто това виждам, в същото време сравнявам LCD та в тоя ценови диапазон в моя случай 1200 лв и виждам че плазмата дава по добра картина и на SD и на HD сигнал, сравнението правя на дискавъри HD в магазина и вкъщи, така че на който му харесва плазма да си купува , на който му харесва LCD пак да си купува, дефекти винаги ще има на всички марки както и късметлии да си гледат тв-тата по 20 години.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Благодаря за отговорите.Аз си оставам фен на плазмата.А хвърлената бомба мязи на партенка.Или просто лош късмет,но пък чак игра на хазарт малко ми идва в повече.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2009

lada2107, не се стягай , от всички притежатели на плазми Panasonic във форума ,проблеми имат двама трима ...и съм сигурен ,че те идват от некачествен транспорт и съхранение .....докато повечето LCD са си куци още с излизането от конвейра !

18. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Друг е въпроса, колко от потребителите на други производители са склонни да си признаята за проблеми!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе