Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 71 от 102 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,051 до 1,065 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2012

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от emanchev
    Гледам че се е появил PANASONIC TX-P50GT50 ще трябва да се види http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50GT50E
    Според мен разликата в цената със ST50 е огромна и ако човек ще дава повече пари по-добре да си вземе VT50 и да си знае, че е взел черешката на тортата.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от trademark_niki
    hristoslav2 благодаря - чел съм темата, но май ще се спра на оригиналните било то и само един чифт, нататък може и чифт от тези.
    Имай предвид, че ако вземеш универсалните, можеш да ги върнеш в рамките на няколко дни (нищо, че може да не си ги взел от интернет-магазина) - самите търговци казаха, че "не се разбирали със всички марки и модели телевизори" и можеш да ги върнеш без много обяснения, само споменавайки, че не могат да се синхронизират с ТВ.

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Здравейте,
    Може ли да препоръчате 3D очила за Panasonic 50ST50 като модел и място, от което да ги купя.
    Мерси много.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

6. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Светльо, тия не стават.

@zack: https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg599599

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Би трябвало да стават всички синхронизиращи по bluetooth - може да съм объркал номерацията (приличат си) - имаше и комплект по два броя .

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Би трябвало да стават всички синхронизиращи по bluetooth - може да съм объркал номерацията (приличат си) - имаше и комплект по два броя .
    Тия дето си ги показал са от старите. За миналогодишните модели. 4*** трябва да са. В тоя пост към който съм пратил линк го има комплекта от двата броя. Аз съм доволен.

Все още ли няма никой, който да може да направи сравнение между тези и оригиналните? Имах шанс да взема 2 чифта оригинални за 150лв, но го изпуснах. Та за следващия път искам да знам.

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Мерси много,
    Взех тези 4100 на Самсунг и с качесвено 3D съдържание се представят много добре
    Или може би е от Панасоника Все пак четох доста добри отзиви за 50ST50

Иначе и аз се чудя за оригиналните Ама това, като разбера дали има осезаема разлика

Колкото до тия т.нар. "консултанти" в Техно...... магазините - просто няма толкова малоумни мешета (мин. 95% от тях)
    Толкова простотии не съм чувал скоро, ама все пак тия там са яко технически неграмотни и май доста мързеливи...

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zack
    Мерси много,

Иначе и аз се чудя за оригиналните Ама това, като разбера дали има осезаема разлика
    http://www.hdzona.com/forum/index.ph...58589#msg58589

12. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от zack
    Мерси много,

Аз ги имам и 2-та вида. От гледна точа на качествено изображение разлика няма. От експлоатационна гледна точка SAMSUNG-а са по-леки, но са с батерия и отстрани няма пластмаса и следствие на второто очите се дразнят с една идея повече при дневно гледане.

13. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от rakim
    Аз ги имам и 2-та вида. От гледна точа на качествено изображение разлика няма. От експлоатационна гледна точка SAMSUNG-а са по-леки, но са с батерия и отстрани няма пластмаса и следствие на второто очите се дразнят с една идея повече при дневно гледане.
    Аз смятам да модифицирам тези на Самсунг с нещо отстрани на рамката, че да няма отражения отзад.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Много се извинявам може ли да качиш снимки или програма беше за раздвижване на блокирали пиксели че имам проблем с монитора.Снимките бяха много бързо сменящи се чак те заболява главата.Предварително мерси.Досега ги търсих в форума но не ги намирам. Извинявам се май ги намерих.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Одеве бях в Технополис да си удължа гаранцията и по-добре да не бях ходил, че само яд ме хвана.

1. Бяха минали 31 дни докато се натуткам и не можаха да ми дадат още 3 години, та ще си седя с 2-те и ще се надявам, че нищо няма да се случи с панела. Толкова ли често стават проблеми?!
    2. 50 инчовия ST50 е на промоция за 1999лв в новата брошура.

Чудех се, така и така седях там с 300лв, дали да не взема една DIVA PREMIUM HD, но не се реших. Ще я взема за Коледа, пък може да падне до тогава малко.

18. Тук е от
    Jun 2012

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /&

Цитат Първоначално публикувано от w00x
    Одеве бях в Технополис да си удължа гаранцията и по-добре да не бях ходил, че само яд ме хвана.

1. Бяха минали 31 дни докато се натуткам и не можаха да ми дадат още 3 години, та ще си седя с 2-те и ще се надявам, че нищо няма да се случи с панела. Толкова ли често стават проблеми?!
    2. 50 инчовия ST50 е на промоция за 1999лв в новата брошура.

Чудех се, така и така седях там с 300лв, дали да не взема една DIVA PREMIUM HD, но не се реших. Ще я взема за Коледа, пък може да падне до тогава малко.
    Ами по принцип това е божа работа - ако всеки знаеше кога ще му се случи неприятност застрахователните компании щяха да фалират. Пожелаваме ти да нямаш проблем следващите поне 10 години - все пак е Panasonic. И ако наистина е така ще се окаже, че си спестил парички.
    А иначе аз поне го взех също на промоция за 1999 лв. и сега вероятно пак ще се продава много - предишният път като питах в няколко магазина казаха, че на ден продавали по 3-4 броя.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 71 от 102 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе