Страница 12 от 94 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

ripster, когато го ползваш за монитор, на 1920*1080 ли е настроена резолюцията на десктопа?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2001

RIPSTER, поиграй си с настройките от самия телевизор - различните опции за "подобряване" на картината, режимите (normal, professional, etc.), наситеността на цветовете и т.н.

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

lazarus18, ок ще потърся.

Loreti, не го ползвам като монитор. Просто за момента мога да включа или монитора или телевизора поотделно и ме мързи да сменям през 1 час. Проблемът ще го реша след малко, след като купя кабел.

FearMe, да, разбира се, че е 1920х1080

Creep, ще го направя веднага след като сменя кабела .

5. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Весели празници на всички !
    Пожелавам по 100 000 часа безотказна работа на вашите телевизори !!!

6. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Цитат Първоначално публикувано от Loreti
    Весели празници на всички !
    Пожелавам по 100 000 часа безотказна работа на вашите телевизори !!!
    Да ти се връща тъпкано!

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Намерих си ето този pixel mapping тест. Поиграх си малко с Overscan-a и всичко заспа. Явно не съм си въобразявал. Образът доста се изчисти. Преди това също като сменях режими (Cinema, THX и т.н.) се resize-ваше и екранът, но сега се оправи.
    Оправих се и с HDMI кабела, така че звука да си излиза от колоните на PC.
    След промените изтествах още малко и нещо ми направи впечатление. На места на филмите се забелязваше едно леко насичане. През видеодрайверите настроих телевизора на 60Hz (мислех, че щом навсякъде е 50Hz по default, то така трябва да си бъде, но уви) и нещата се пооправиха значително, но въпреки това на моменти отново се случва. Intelligent Frame Creation е изключен нарочно.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от RIPSTER
    След промените изтествах още малко и нещо ми направи впечатление. На места на филмите се забелязваше едно леко насичане. През видеодрайверите настроих телевизора на 60Hz (мислех, че щом навсякъде е 50Hz по default, то така трябва да си бъде, но уви) и нещата се пооправиха значително, но въпреки това на моменти отново се случва. Intelligent Frame Creation е изключен нарочно.
    Аз бих ти препоръчал, първо да погледнеш инфото за видеофайла, който пускаш и след това да си настройваш херците на телевизора. При Blu -Ray филмите и повечето MKV-та са 24Hz-а. Тоест, 24 FPS. На това се дължи и насичането.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това си е проблем при подаването на сигнал през компютъра. Много често се постигат истински 24 кадъра - 23,976 за да сме точни - а точно така са заснети 99% от филмите.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Добавих информация в поста за панелите
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456833

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Всъщност проблема май се оказа в плейъра. Нещо явно VLC-то се дъни, защото на няколко други плейъра с един и същ филм няма грижи. Скоро ми предстои преинсталация, така че ще действам внимателно с кодеците, за да изолирам проблема.

13. Тук е от
    Nov 2002

P42G20E

Имам един странен "проблем". Когато съм пуснал PS3-ката на HDMI 1, цифровата ефирна телевизия спира. Когато изклуча PS3-то се пуска.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Това е нормално. В момента в който телевизорът регистрира подаван сигнал ,през някой от входовете-превключва веднага на него.

16. Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Това е нормално. В момента в който телевизорът регистрира подаван сигнал ,през някой от входовете-превключва веднага на него.
    Това е ок, но после като се опитам да превключа пак на ТВ, ми дава на цифорвата ефирна телeвизия "no signal". Като изключа PS3, сигнала се връща -LOL

17. Тук е от
    Dec 2010

Колеги , от вчера и аз съм с P42G20ES. Жената ме изнуди , иначе се бях спрял на по евтини варианти - U и X сериите.
    Доволен съм от ТВ-то. Оправих се с каналите на цифровата и настройките. Исках да пробвам и плейването през USB-флашка и SD-карта , но не мога да ги подкарам. Изчетох темата , но не можах да разбера къде се получава регистрационното видео от DivX. USB-то е форматирано на система FAT32 и ТВ-то го разпознава , но не може да го отваря.

18. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте,
    от 2 дни съм горд собственик на P42G20ES. Поздрави за форума и за търпението и ентусиазма на админите.
    Кажете ми, моля, да очаквам ли по-добра картина от цифровите канали след като си купя CAM модул от BLIZOO. В момента съм с цифров приемник, който е свързан със SCART кабел за 2 лева (Такива ги доставят) и определено изображението се променя при всяко докосване на кабела.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 94 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе