Страница 62 от 94 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно
Резултати от 916 до 930 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2011

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    На ауто формата е така. Чака се към 2-2,5 минути, докато зацепи и свива долната част на картината със субтитрите така че стават видими.
    И след 5 минути пак не ги покзва цели. След натискане на бутона за формат до 20 секунди разпъва картината отгоре и долу и изчезват лентите, обаче ако има втори ред субтитри почти не се виждат /вижда се около 1/3 от втория ред, първият е без проблеми/ .

Благодарско за бързите отговори.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Така е...Софтуера за анализ на картината е много умрял. Когато за момент във филма сменят формата/снимано с друга камера/ телевизорът разпъва докрай и пак се налага да чакаш..

4. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Карфур TheMall София, кашоните са определено и видимо фабрично запечатани (P42GT20E). Не знам какво са ти казали, ако си от София можеш да отидеш да ги видиш сам.
    За съжаление вече няма запечатани - ходих преди два часа и са останали само 3 /три/ бройки с отворени кашони.
    Та в този ред на мисли искам да попитам, какви толкова сериозни рискове крие покупката на мостра?
    Какво толкова ще е зле, ако телевизора е работил 2600 часа, както показа извадената бройка в 'Карфур'? НО нито е одраскана, нито са махнати защитните найлони от корпуса, нито липсват болтчета и винтчета, нито нищо. Само раотните часове ли са проблема? Опастност от прогаряне?
    Нали като си го купи човек, дори запечатан, телевизора пак започва да работи удома и все някога достига (примерно) 2600 часа работа?
    Питам тези неща, защото офертата е силно изкушаваща за 3D телевизор от този клас!

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

И моя беше мостра! Но бе на един ден. Първия продаден в Варна! Аз лично не бих си взел телевизор на 2600 часа. Моя скоро го гледах имаше около 5000, а е купен преди година и 2-3 месеца. Това си е направо телевизор втора употреба. Ако ти го дадат на цена като за втора употреба става - примерно 30% от цената надолу. Жалко че моя не е 3D - щях да ти го предложа. И той е с всички болчета .

6. Тук е от
    Jul 2010

До колкото разбрах от Христослав не е добре да бъде купен телевизор, който е бил мостра поради причината, че мострата е работила доста време и не се знае дали са спазени часовете за разработка на телевизора, (300часа) които явно са определящи за добрата картина след време. Може да прочетеш в първата страница на тази тема има повече инфо.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2008

При 2600 часа при моето темпо от около 3 часа средно на ден (даже това е повече от реално средното) все едно съм го имал над 2 години. Нещо не ме топли тази мисъл.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2011

Да, аз поизчетох доста за плазмените панели и евентуалните им проблеми, но просто ми беше интересно дали 2600 часа са много, защото все пак живота на панела е доста по дълъг. Освен часовете, пишеше и On/Off - 311
    Лошото е, че ако са го съсипали още с първото вклчване - ше гризна дървото!
    Отказах се.... Иначе цената е доста примамлива - 1299лв., НО ще пропусна....
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1315444390[/time]_________________________________________________

След като се оказва, че нямам шанс да намеря неразпечатван 'G20', явно ще трябва да помоля за помощ отново....
    Плазма - 42" - 3 метра - Близуу - филми от лап-топ - 1300лв.???
    'P42S30'?

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Kuku Puku ,Живота на плазмения панел е 100 000 часа , но първите 100-200 са определящи , нещо като при разработката на колите. В магазините мострите са оставени да бичат на самотек от самото начало , често на режим "Динамик" , на една и съща програма с дни наред ... Затова плазма мостра трябва да се избягва , а 2600часа са вече не втора , а трета употреба и трябва да го дадат за 200-300лв.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Kuku Puku
    Както ти писаха колегите по-горе, първите 200 часа са най-важни заради разработката на панела. Ако продовач консултантите са спазвали правилата - няма никакви проблеми, че е бил мостра. Разбира се, най-добре е да се провери за прогаряне, като телевизора се вкара в тъмно помещение и му се пусне бяла заливка. Оглеждаш за зони по екрана, които имат различен нюанс - обикновенно жълтеят, а това означава неравномерно прогаряне. Ако екрана е равномерен като цвят, то няма никакви проблеми и може спокойно да го вземеш.
    P42S30 ти го предложих още в началото....

12. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте , от доста време имам 42G20 , работи перфектно , и от скоро си пуснах Булсатком.Направо към въпроса , защо когато правя някакви промени по виера каст (вече виера конект) не ми се запазват . Например правя си времето да ми показва моя регион или от скоро фейсбук и след изключване и след време включване няма нищо запаметено.Нито времето си е направено нито фейсбук е инсталиран.И трябва пак наново да правя и настройвам всичко.Преди време когато ползвах цифровата ТВ (кабелната), всичко си се запаметяваше.

13. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте, имам следния въпрос: днес си купих нов лаптоп и го свързах с HDMI към плазмата си P42X10Y, но на телевизора не излиза всичко което се вижда на дисплея на лаптопа - иконите най-вляво се виждат на половина, също така и долната лента. Пробвах на всякакъв вид резолюция, дори и лаптопа разпозна тв-то. Какъв може да е проблема и има ли решение?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Опитай с режим на картината на телевизора "Точен екран".

16. Тук е от
    Jan 2010

И това пробвах - не става. Струва ми се че като се пусне филм се вижда всичко.......незнам

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Пробвай да смениш резолюцията на лаптопа от видео картата , защото все пак този модел не е 1920х 1080р.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tosh_lord
    Здравейте , от доста време имам 42G20 , работи перфектно , и от скоро си пуснах Булсатком.Направо към въпроса , защо когато правя някакви промени по виера каст (вече виера конект) не ми се запазват . Например правя си времето да ми показва моя регион или от скоро фейсбук и след изключване и след време включване няма нищо запаметено.Нито времето си е направено нито фейсбук е инсталиран.И трябва пак наново да правя и настройвам всичко.Преди време когато ползвах цифровата ТВ (кабелната), всичко си се запаметяваше.
    За времето /Accu weather/ избираш си региона и после се връщаш в основното меню и запаметяваш като поставиш курсора в полето с двете вертикални ленти /посредата на картината/ и натискаш ОК/имаше нещо изписано там ,не си спомням в момента какво/.

Преди малко като се загледах на сайта за професионтални дисплеи забелазах че не са с точните диагонали каквито са изписани-тоест по-малки са.
    http://www.panasonic.com/business/plasma/index.asp

42 inch - (41.6" Diagonal)
    50 inch - (49.9" Diagonal)
    60 inch - (60.1" Diagonal)
    65 inch - (64.7" Diagonal)
    Същото трябва да е и с телевизорите.
    Измамници

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 62 от 94 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе