Страница 30 от 94 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от powerlich
    Здравейте, вчера в моя Panasonic 42PV80P се появи бучене (buzz) горе в задната част на телевизора. Преди това (последните 2 години и половина) беше доста тих и се радвах , че нямам това досадно бръмчене , което е характерно при доста от плазмите и особено при Панасоник. Интересното е, че звукът се чува дори, когато е в режим standby. Някакви идеи какъв е проблема и какво може да се направи по въпроса?
    Нощо не може да се направи.Моя си е така от самото начало.Нищо му няма.

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

мойто животинче чукна 3 години почти не се изключва ( да е живо и здраво),тоя брум се чува също ,но само ако доближа ухо отзад до него т.е. тихо и не ме дразни ,аз го гледам от близо 5 метра и от там не се чува

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Panasonic TX-P42GT30B 3D Plasma TV Review
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/panas...1103281070.htm

Инструкции /на английски/ за GT30 и G30
    http://tda.panasonic-europe-service....TQB0E2070U.pdf
    http://tda.panasonic-europe-service....TQB0E2123U.pdf

5. Тук е от
    Feb 2009

Имам плазма Panasonic Viera TC-P50VT25 ,взех днес от кабелниа оператор модул на Конакс + тяхна карта.Но немога да настроя самиа модул.Моля ако някой знае как става да ми каже.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от svile12
    Имам плазма Panasonic Viera TC-P50VT25 ,взех днес от кабелниа оператор модул на Конакс + тяхна карта.Но немога да настроя самиа модул.Моля ако някой знае как става да ми каже.
    Това е американски модел ! Да не би да го бъркаш с Panasonic TХ-P50VT20Е ?
    Няма нищо за настройване на модула.
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,42823.0.html
    След поставянето му -включи телевизора-въстанови фабричните настройки от менюто-постави на страна Германия-избери DVB-C тунера-и пусни да сканира за програми/на автоматично/.

За тези които са с TX-L37D25 \ TX-L32D25
    Има проста възможност за съхранение на потребителските настройки (включително настройките на програмите) на SD карта и последващото въстановяване на настройките при необходимост ( например, след въстановяване на заводските настройки ,за преноса на настройки на друг идентичен TV, и т.н.)

1. Форматираме SD картата (FAT16 \ FAT32).
    2. Създаваме на нея нов текстови файл и го преименуваме в hotel.pwd (никакви други файлове не трябва да има).
    3. Включваме TV.
    4. Поставяме SD картата.
    5. Появява се предложение за въвеждане на парола
    6. С дистанционното въвеждаме парола 4850
    7. Происхожда копиране на настройките на SD карта (няколко секунди)
    8. Появява се подтвърждение Data copy has been successful Please remove SD card
    9. Картата може да се извади, всичко е готово.
    На картата се появява папка HOTEL (в нея има 4 файла)

За преноса на настройките от SD картата на TV:
    1. Включваме TV.
    2. Поставяме SD картата.
    3. Появява се предложение за въвеждане на парола.
    4. С дистанционното въвеждаме парола 4851
    5. Происхожда копиране на настройките на TV (почти мигновенно)
    6. Появява се подтвърждение Data copy has been successful и предложение за изключване на TV
    7. Изключваме TV от бутона на корпуса, изкарваме SD картата.
    8. Включваме TV

Всичко е готово (проверено на своем TX-LR37D25)
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:14930-88#2872

7. Тук е от
    Feb 2009

Аз избих рибата с тоя въпрос,плазмата си е TX-P50VT20 ,направих го модула,сега ако някой може да ми каже какви оптимални настрйки на картината да направя за да се вижда най хубаво.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отиди в Меню - Картина
    Там избери режим на картината - THX
    Еко режим - изключен
    Настройки - други настройки - Inteligent Frame Creation - изключен
    Не пипай нищо повече по картината

Меню-Настройки-Други настройки-Часова зона- GMT+2
    Задай в настройките ,предпочитано Аудио-оригинал / предпочитани субтитри - оригинал.

10. Тук е от
    Feb 2009

Супер стана,благодаря много.Сега ако може да ми кажеш дали могат каналите да се подредят както искам аз,защото като пуснах да ги търси станаха разбъркани.Или така ги први самиа модул Конакс.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отиваш на настройки- ОК ,
    Слизаш на DVB-C настройки- ОК,
    Отиваш на списък канали- ОК ,
    Отваря се списък с програмите както са в момента.
    Отиваш на програмата която искаш да преместиш ,натискаш зеления бутон /за телетекста/ и избираш с числовите бутони на коя позиция да се премести дадената програма.
    За потвърждение пак натискаш зелен бутон - готово програмата е преместена на желаната позиция.
    Процедурата се повтаря за всяка програма поотделно. След като свършиш с подредбата натискаш Exit.

12. Тук е от
    Feb 2009

Много благодаря ,сега ги почвам .

13. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Отдавна не съм писал, но от време на време по прочитам по нещо. Гледам пак са споменати някъде субтитрите, та ще се цитирам. Проблема е че на моя ТВ нямам плеър и не мога да пробвам но почти съм сигурен ...........
    Мисля даже проблема не е в Panasonic а в Windows. Пиша защото разликата е че субтитрите, които идват с филмите са в Cirilic(Windows) енкодинг. Тези, които работят са в Cirilic(ISO) енкодинг. Енкодинга може се смени с Word, Zend, NuSphere PhpED или друг редактор, които пддържа смяна енкодинга на текст.
    Не знам, може и да е коментирано някъде а имаше и някави програми. Ако е излишно писанието ми го махнете - н.п. Всъщност с текстов редактор е най лесно. Просто текста трябва да е Cirilic(ISO) енкодинг!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от tsartsarov
    Здравейте.Имам следния проблем с TX-P42G20E.Инсталирах HDD за да използвам функцията за запис на TV програми.Всичко мина добре,но като пробвах запис излиза надпис "Неналична функция".HDD e инсталиран правилно,форматира се,TV го вижда,показва,че е включен и дотам.Поразрових и разбрах как става номера със запис и тук идва най-големия проблем.В основното меню липсва "Програмен таймер",с който се включва запис.Това проблем на модела ли е или на самия телевизор.Твърдия диск е APACER 601,320GB.Вързан съм към Булсатком,ползвам HD приемника ZHD100,връзка с HDMI.Благодаря предварително за отговор.
    Относно записа на HDD : Имам 50G20 И SAMSUNG HDD 640GB "ЗАПИСЪТ МОЖЕ ДА ДА СТАНЕ САМО ОТ ВГРАДЕНИТЕ DVB T, C ТУНЕРИ /БЕЗ АНАЛОГОВИЯТ И ВХОДОВЕТЕ, НЕЗАВИСИМО КОИ/ !!
    ЗА ДА ГО ПОЛЗВАШ, МИНАВАШ НА КАБЕЛНА ЦИФРОВА ИЛИ КУПУВАШ V20 ИЛИ VT20 TE ИМАТ И DVB S !!!
    МОЖЕ ДА ПОЧАКАШ И DVB T РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО /НО НЕ ТЕ СЪВЕТВАМ / !!
    УСПЕХ !
    ПРЕПОРЪЧВАМ НА ЖЕЛАЕЩИТЕ ТОЗИ ДИСК /МОЖЕ И ПО-МАЛКИТЕ ВАРИАНТИ/ ,НЕ ЧЕ СЪМ ФЕН НА SAMSUNG ,A ПРОСТО Е НАЙ-ТИХИЯТ И ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩ НА ПАЗАРА ОТ 2,5 ИНЧОВИТЕ МОДЕЛИ ! http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=538201
    ИЗБЯГВАЙТЕ ДИСКОВЕ ,КОИТО ИЗПОЛЗВАТ ЗА ЗАХРАНВАНЕ ДВА USB ПОРТА ЗАЩОТО ЩЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ТАКЪВ СВОБОДЕН !

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

lazaruss18 ето как изглежда телевизора ти G20 отвътре
    https://picasaweb.google.com/1072796...at=directlink#

http://club.panasonic.ru/blog/index/detail/entryId/4651

18. Тук е от
    Jan 2010

Момчета да ви питам, продават ли се ОРИГИНАЛНИ дистанционни за плазми Панасоник, че явно жена ми докато не го счупи няма да се откаже да го изпуска от дивана на паркета

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 94 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе