Страница 70 от 94 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,036 до 1,050 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2011

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Значи има го във всички режими. На нормален режим с включен еко режим май е най-засилено. През компа и в по-големи резолюции е много по-малко.
    Ще се опитам да ви го представя нагледно в снимки. Не става много добре, защото много отражение, но все пак се вижда

На тази снимка е доста засилено, но по принцип не изглежда така. Това е от самата снимка. Поне си личи за какво става дума

Това са снимките с шума. Започвам да си мисля да не е нещо от тока, защото съм навързал 10-на устройства на два разклонителя. Не знам, как ви се струва на вас?

А тук пускам и прегарянето, за което ви споделях. Вижда се най-много на това зелено. На другите цветове май трябва да знаеш, че е там, за да го видиш. Както се вижда на другите цветове шум няма...

Пускам снимката, защото може да е интересна и на други като мен
    Как ви се струва, дали ще изчезне с времето.

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Значи да обобщим , след като го прави през тунерите и през всички входове на всички режими ( повече или по-малко) се касае за някакъв дефект , затова го карай в магазина ,трябва да ти го сменят с нов ,ако е до 1 седмица от покупката без коментар, ако е на повече зависи от управителя с натиск е ставало. В краен случай ще го изпратят в сервиз . Ако успееш да го смениш ще се отървеш и от прогарянето . Успех !

4. Тук е от
    Sep 2011

Ще го карам след 10-на дни в сервиз. Ясна е работата
    Може ли малко помощ, къде да го закарам, защото като отворих сайта на панасоник и там има една камара сервизи, но нямам никаква идея кой е по-читав.
    Има ли някой опит със сервиз на Панасоник, да препоръча, ако нещо...

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Занеси го в най-близкият сервиз на Панасоник - при всички е едно и също. И защо след 10 дена ?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Носиш го в магазина. Не си го купил от сервиза. Сервиза нищо не ти е продал.

7. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Занеси го в най-близкият сервиз на Панасоник - при всички е едно и също. И защо след 10 дена ?
    Защото сега заминавам и няма да ме има 10-на дни. Ще ми трябва и някой приятел да го пренесем. Офф кофти работа, как не ми се разправя Сваляне от стената, опаковане, разнасяне (кеф за съседите , да гледат и да се чудят ) и т.н.
    Няма начин обаче Тъпа история...

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Носиш го в магазина. Не си го купил от сервиза. Сервиза нищо не ти е продал.
    Не мога да го занеса там, защото телевизорът е на над 3 месеца. От магазина ще ми кажат да се оправям по сервизи. Аз се обадих в един сервиз, обясних им за какво става дума и те казаха да го занеса, не ставало на място

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Къде го пише този срок от 3 месеца?

10. Тук е от
    Sep 2011

Къде го пише този срок от 3 месеца?
    Еми пише, кога е купен телевизорът на гаранцията, на фактурата. Ще ми кажат да се махам, знам ги какви са... пък те ще са си в правото де... нали до три дни трябва да го върнеш в магазина или до 7 беше

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от karan4o
    Еми пише, кога е купен телевизорът на гаранцията, на фактурата. Ще ми кажат да се махам, знам ги какви са... пък те ще са си в правото де... нали до три дни трябва да го върнеш в магазина или до 7 беше
    Тук не става въпрос за връщане и смяна с нов , а за това , че ти си го купил от магазина и като има проблем го носиш пак там , а те си го пращат в сервиза . Докато е в гаранция това е нормалната процедура , после , ако стане нужда ще си го носиш сам на сервиз.

12. Тук е от
    Sep 2011

А като ми кажат "Ние нищо не можем да направим, трябва да отидете в оторизиран сервиз"
    Трябва да вдигам скандал и дори да успея да ги убедя, кой знае какво ще е отношението по-нататък с тв-то...

Тея в Техномаркет и в Технополис са просто... нямам думи...

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

От теб зависи дали ще си отстояващ правата, а те гласят, че тоя който ти го е продал е длъжен да отстрани проблема. Не могат да те препращат насам-натам. Обади се по телефона и се разберете. Имаш гаранция, възползвай се.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2011

Наскоро носих един LCD телевизор за ремонт в Техномаркет Плевен и хората бяха изненадващо учтиви. Още повече че телевизора е купуван от Технормакет някъде в София и то преди година и половина. Оправиха го за около 2 седмици и се обадиха да ходя да си го взема. Плюс това гаранционната карта не беше на мое име.

Занеси плазмата както ти казват в ТМ и им покажи проблема. Във всеки техномаркет си имат хора които точно с това се занимават, да приемат стока за ремонт.

16. Тук е от
    Sep 2011

От теб зависи дали ще си отстояващ правата, а те гласят, че тоя който ти го е продал е длъжен да отстрани проблема. Не могат да те препращат насам-натам. Обади се по телефона и се разберете. Имаш гаранция, възползвай се.
    Цитат Първоначално публикувано от Brutallica Print
    Наскоро носих един LCD телевизор за ремонт в Техномаркет Плевен и хората бяха изненадващо учтиви. Още повече че телевизора е купуван от Технормакет някъде в София и то преди година и половина. Оправиха го за около 2 седмици и се обадиха да ходя да си го взема. Плюс това гаранционната карта не беше на мое име.

Занеси плазмата както ти казват в ТМ и им покажи проблема. Във всеки техномаркет си имат хора които точно с това се занимават, да приемат стока за ремонт.
    Ще се обадя до Технополис и ще видя, какво ще кажат... Ако нещо може и там да го нося, но определено тв-то е за ремонт
    Няма нищо... така било писано!
    Благодаря ви за помощта!
    Ще напиша, как са се развили нещата и какъв е бил проблемът.

17. Тук е от
    May 2011

Привет,

Нов ъпдейт, версия 1.317, автоматично беше отркит от ТВ-то (G30), когато стартирах Виера Каст. Инсталира се, всичко мина гладко (ъпдейтнах досегашната 1.313).
    Някаква информация за това какво точно коригира/подобрява тази нова версия?

Благодаря предварително.
    Марто

18. Member
    Тук е от
    Jun 2011

karan4o, не се давай да те пързалят по най-елементарния начин! ИМАШ ПРАВА и те са много ясно описани в Закона за защита на потребителя! Но от теб зависи, дали ще ги остояваш или ще те набутат с превоз и разправии със сервизи за твоя сметка, които въобще не са твое задължение, а задължение на магазина, от колкото си купил телевизора! Отвори ЗЗП и изчети за половин час всичко необходимо. Наблегни на членове 106 и 108, макар че е добре да се осведомиш подробно от всичките подточки в цялата глава, засягаща рекламацията. Не прави скандали, но се дръж уверено и покажи, че си наясно с правата си и задълженията на магазина.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 70 от 94 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе