Страница 55 от 94 ПърваПърва ... 545535455565765 ... ПоследноПоследно
Резултати от 811 до 825 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Колега , да ме прощаваш , но лично аз не схванах какво искаш ! Само за 3Д очилата ми е ясно , но ти не си добре бе човек , да даваш такива пари , има къде по-евтин вариант / говоря за по-старите модели , за по-новите там е цифра /.
    Дай с думи прости !

Чети тука , разбира му се - http://alatest.co.uk/reviews/tv-revi...117812955,33/# . Висока оценка , трябва да ти говори нещо !
    civica, след теб LanceLink е го е написал конкретно вместо мен - че в 2D би трябвало да е още по-добър от G20 (заради панела, как по-горе съм написал "матрица", да го...)
    Мерси за link-a. Прочетох няколко ревюта (на това не попаднах), но почти не срещнах отзиви от потребители, за разлика от G20, който е доста по-разпространен.

hristoslav2, не държа на 3D, но в конкретния случай след като мога да го получа (почти) безплатно, защо не?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312741980[/time]_________________________________________________

Заради различната информация за наличието на DVB-S тунер, ще ви пиша има ли такъв като проверя "на живо". И ако го има, пак е един вид бонус.
    Така или иначе ще го свързвам към PC през HDMI и затова липсата на Media player и промените, свързани с интернет, които ги има в моделите от 2011та, няма да са от съществено значение.
    Ами май си определих модела, както lancerLink е писал Дано само да не е мострата (ако е, ще се боря за цена)
    Остава и с жената да се разберем, че не ще ТВ в спалнята, пък то на друго място вкъщи няма място...

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Бегай да го купуваш / има намесена жена ! /, че след тези коментари може да свърши бързо !

4. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от zlatacho
    почти не срещнах отзиви от потребители, за разлика от G20, който е доста по-разпространен.
    Защото цената му беше доста бомбастична и беше съответно не много по-евтин от VT20, който е друга бира.
    Цитат Първоначално публикувано от zlatacho
    Дано само да не е мострата
    Ако си го гледал в Карфур - имат ги в наличност запечатани.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Дистанционните на VT30 и G20.
    http://fotkidepo.ru/?id=photo:673025

Panasonic TX-P65VT30E слайдшоу
    http://fotkidepo.ru/?id=slideshow:37336:672107

Panasonic TX-P55VT30 /кликнете на Next за следващата снимка/
    http://www.flickr.com/photos/5692535...5580/lightbox/
    Единият вариант - е неговият THX режим(заводски), вторият - е калибрираният.
    Кой ви харесва повече?

В Prof2 е настроен цветовият триъгълник и поправен баланса на бялото.

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Защото цената му беше доста бомбастична и беше съответно не много по-евтин от VT20, който е друга бира.Ако си го гледал в Карфур - имат ги в наличност запечатани.
    Точно за там става дума - Карфур-Варна.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

Panasonic TX-P55VT30 /кликнете на Next за следващата снимка/
    http://www.flickr.com/photos/5692535...5580/lightbox/
    Единият вариант - е неговият THX режим(заводски), вторият - е калибрираният.
    Кой ви харесва повече?
    Трудно бихме могли да кажем кой е по-добър без да знаем как изглежда оригинала, но си мисля, че THX прилича повече на филма.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Бегай да го купуваш / има намесена жена ! /, че след тези коментари може да свърши бързо !
    Майтап няма, остана фактора жена
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312794270[/time]_________________________________________________

42GT20E има DVB-S, проверено на живо!
    В Карфур-Варна имат само мострата

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Получих отговор от Ивайло Бързаков ,относно какви саразликите между C и CX сериите.

Като най-нова серия 3D телевизори UT30 ще бъде качена последна на нашия сайт... с известно закъснение.

Разликата между плазмените телевизори от серии C и CX е минимална :

- външен дизайн
    - Vreal Plus за C / Vreal Pro за CX

Всички съществени характеристики са идентични.

Колегите работят за качването на актуалния FW на сайта ни.

Поздрави и успешна седмица !

Ivaylo Barzakov

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Трудно бихме могли да кажем кой е по-добър без да знаем как изглежда оригинала, но си мисля, че THX прилича повече на филма.
    Може би...Но картината определено не е правилна - жълтее и то много. Погледни внимателно снега на първата снимка, пингвина...цвета на водата в блатото в близък план /при THX е черна/.....Наясно съм ,че сравнявам цветове на 6-битов монитор ,ама весе пак не съм сляп. И двамата знаем ,че в кината цветовете не са най-правилните. Според мен ,онзи некадърен сценарист и режисъор Джордж Лукас е намерил още един начин да печели пари...

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Няма как да знаеш дали въпросния филм не е заснет така - по-жълто. Идеята не е да изглежда реалистично /както е направил човека в Professional 1 режима/, а да е най-близко до заснетия материал.
    Досега не съм виждал някой да е направил калибрация, която да е толкова различна от THX и да е вярна.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ако снимаш някакъв сюреалистичен/художествен филм и изкривяването на цветовете е просто един от начините на изразяване - Да. Но честно казано предпочитам реалистичната картина - като при документален или научен филм. Що се отнася до заснетият материал...винаги съм се питал дали кинолентата няма някакви предпочитания/афинитет към някои цветове - в смисъл дали не запечатва някои цветове по лесно от други.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Как да изглежда като цветове го решава режисьора. Обикновено филмите са с умишлено засилени цветове, а при някои тотално изкривени - като 300, Матрицата.
    Както много пъти съм казвал, целта на калибрацията е да постигне образ максимално близко до заснетия материал, а не до реалния или харесвания.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Това е ясно. Не съм убеден обаче че всичко по веригата е както трябва. Проблема е ,че ТВ трябва да има настройки на всеки вход за различните източници на сигнал/запаметени профили/.

Процесор Vreal 3D в PanasonicTXP50VT30E /HE 2WS0200 05006F02/
    http://www.fullhd.gr/images/stories/...processor1.JPG

Процесор Vreal 3D в PanasonicTXP46GT30E /LE 2WS0200 05102F07/
    http://www.fullhd.gr/images/stories/...nprocessor.JPG

Интересно това два еднакви или два различни процесора са?

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Разбира се, че трябва да има. И повечето имат. То иначе няма как да стане. Не можеда ползваш едни настройки за DVB-C от вградения, от ДВД плеъра по Скарт, по HDMI от компютъра, от HD Плеъра, от конзолата и тн. За всеки вход се прави отделна калибрация и то дори трябва да една за дневен и една за нощен режим. Това последното съм го виждал само при Kuro и външни процесори/скалери.

17. Тук е от
    May 2011

Малко съм объркан (по повод версията на firmware)

Първо, от поста на Христослав:
    ...Качете си новият ъпдейт (v1.313)... Това е проблема със старият фирмуер v1.306...
    Второ, от @ на Бързаков:
    Последните версии на фърмуера за телевизорите Viera могат да се свалят от японския сайт за поддръжка:
    http://panasonic.jp/support/global/c...oad/fw/eu.html
    Както на моя телевизор (G30), така и на японския сайт, последния update е 1.304.
    Вече няколко пъти, докато гледам филм, ми прави впечатление, че яркостта се променя. Откъдето и желанието ми да го поправя, ако е възможно.
    Испанският сайт на Panasonic също препраща към японския. И в същото време линка за download е http://support.panasonic.es/files/v_1313.zip

Не мога да преценя колко е сигурно да update-на, воден от принципа If it works, don't fix it. ОК, променя си яркостта, но update-а по принцип не е крайно безопасен и не ми се ще да си вкарвам таралеж в гащите..

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

По принцип си прав и риска е за твоя сметка ! Прецени дали наистина си заслужава ! Успех !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 55 от 94 ПърваПърва ... 545535455565765 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе