Страница 61 от 94 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от jidachev
    Аз! Пише само на кирилица и БДС. Поне аз това постигнах на YouTube. И я разкарах....
    в менюто на телевизора се сменят от килирица на латиница. За кой модел клавиатура става въпрос- дай линк.

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Mar 2010

По късно тази година Панасоник планира нов фърмуер за моделите:
    Plasma: VT20, GT20, V20 & G20
    LCD: V20, D28 (37” and 32”), D25 & G20

По този начин моделите от 2010 година ще се доближат по възможности за Viera Connect и Viera Market TV App store до моделите за 2011. За повече информация:

http://www.flatpanelshd.com/news.php...525&newsletter

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Panasonic стартира по-големи LED/plasma TVs през 2012
    http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1315304644

Panasonic ще преименува тяхната интернет връзка на Smart Viera също така на IFA 2011 Panasonic обяви опцията за закупуване на TV Apps (безплатните Apps ще бъдат достъпни само за известен период). Едно от новите Premium приложения е Panasonic магазин където потребителите ще могат да си купят peripherals като Panasonic’s 3D очила.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    в менюто на телевизора се сменят от килирица на латиница. За кой модел клавиатура става въпрос- дай линк.
    Дори и при смяна на езика от български на английски и обратно неколкократно, пак си пише на български само.
    А клавиатурата е този боклук, който за радост май го няма вече на пазара: http://jarcomputers.com/p_KBDMOUSEA4GK520D
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1315326019[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от mitko_m
    По късно тази година Панасоник планира нов фърмуер за моделите:
    Plasma: VT20, GT20, V20 & G20
    LCD: V20, D28 (37” and 32”), D25 & G20
    По-късно беше вчера!!! Едва ли ще направят нещо по-велико. Аз лично бих искал Viera remote.

6. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте,
    днес проверявах за следните модели в Техномаркет, Технополис, Карфур, Метро (карам ги да проверяват в магазините си в цяла България):
    Panasonic TX-P42G20E, GT20, V20; и никъде няма такива, които да не са били мостри. Дайте ми съвет какво да правя и къде да търся.
    Има ли вариант да пиша до официалния сайт на панасоник и те да ми намерят неработил до момента модел.

ПоЗдрави

7. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Карфур TheMall София, кашоните са определено и видимо фабрично запечатани (P42GT20E). Не знам какво са ти казали, ако си от София можеш да отидеш да ги видиш сам.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Сливен

Здравейте съфорумци! Отдавна не съм писал, но днес имам повод за това! Вчера(разбирайте 05.09.2011) при влизане във Viera Cast ми изписа съобщение Има нова версия, Обновяване или актуализиране, не си спомням. Първо се зачудих, но си викам в края на краищата от кога чакаме този момент и се съгласих с Обновяването. След моето съгласие изписа че Viera Cast намя да бъде достъпен. Тегли около 5 минути, след това започна обновяване и след около още 2, 3 минути изписа 1.Изключете ТВ от захранването и 2. Включете захранването. Последва инициализация и ТВ тръгна. При влизане във Viera Cast ми се появи съобщение Честито вие надградихте вашата версия до Viera Connect. Иначе според мен няма нищо друго променено, в Меню Картина все още ме дразни ТОПЛЪЛ и други неточности в превода. Ами за сега толкова. И Честит празник на всички Българи!

P.S. Пропуснах да посоча че телевизора ми е Panasonic P42G20E, закупен на 31.12.2010 със софтуерна версия 2.505. Сега е обновен с новата 2.515.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Haskovo

и при мен мина ъпдейта на L42G20....

11. Тук е от
    Feb 2004

Към колегите, които са направили ъпдейт на фирмуера на модели V20, VT20, G20 от 2010 година:
    Освен промяната на Viera Cast до Viera Connect наблюдавате ли някаква друга съществена промяна във възпроизвеждането на панела?
    Някой прочел ли е дали са оправили някой и друг "бъг" или това е само прах в очите на клиентите?

12. Тук е от
    Jul 2010

По този начин ли се проверяват часовете и включванията при G20 ?

TX-P42S20E
    1. Натискате и задържате бутона " V- " отстрани на телевизора и след това натискате 3 пъти бутона "0" (нула) на дистанционното. Ще се покаже образа на следната снимка
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=3620;image
    2. Натискате червения бутон "TEXT" за да влезете в SRV-TOOL
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=3621;image
    3. Следва бутон "ОК" за да преминете нататък
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=3622;image
    4. След като се озовете в следващото меню със стрелките на кръстачката местите на реда на който пише "PTCT: 00.00.00.00.00." ==> натискате надясно за да иде маркера срещу гореспоменатия ред с нулите.
    5. Задържате бутон "MUTE" докато се покаже статистиката за това колко часа е работил и колко пъти е вкл./изкл. телевизора.
    6. За изход изкл. телевизора или задържате бутон "Еxit"

13. Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Сливен

Цитат Първоначално публикувано от Emil88
    По този начин ли се проверяват часовете и включванията при G20 ?

TX-P42S20E
    1. Натискате и задържате бутона " V- " отстрани на телевизора и след това натискате 3 пъти бутона "0" (нула) на дистанционното. Ще се покаже образа на следната снимка
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=3620;image
    2. Натискате червения бутон "TEXT" за да влезете в SRV-TOOL
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=3621;image
    3. Следва бутон "ОК" за да преминете нататък
    http://forum.setcom.bg/index.php?act...ach=3622;image
    4. След като се озовете в следващото меню със стрелките на кръстачката местите на реда на който пише "PTCT: 00.00.00.00.00." ==> натискате надясно за да иде маркера срещу гореспоменатия ред с нулите.
    5. Задържате бутон "MUTE" докато се покаже статистиката за това колко часа е работил и колко пъти е вкл./изкл. телевизора.
    6. За изход изкл. телевизора или задържате бутон "Еxit"
    Точно така колега! На моя му гледах часовете и са станали 1490:30 за около 8 месеца!

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Capt_Flint
    Към колегите, които са направили ъпдейт на фирмуера на модели V20, VT20, G20 от 2010 година:
    Освен промяната на Viera Cast до Viera Connect наблюдавате ли някаква друга съществена промяна във възпроизвеждането на панела?
    Някой прочел ли е дали са оправили някой и друг "бъг" или това е само прах в очите на клиентите?
    Само прах в очите на клиентите.... Вместо да направят един малък ъпдейт на менюто в моделите продадени в България.....
    Вярно, че това става по по-сложен начин - на място идва техник и сменя Main-board/за 30мин/. Щом в щатите го правят защо не и у нас?

16. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте,
    От две седмици съм със новичък TX-P42G0ES /след голямо четене тук/ и за сега всичко е ОК.
    В момента съм на СКАТ Бургас и ползвам техният цифров бокс, но се чудя дали да не сменям с VIVACOM.
    Какви чаркалъци ще ми трябват евентуално?
    Ако имате някакви наблюдения от БТК споделяйте.

ПП Когато съм на телевизия и дам на auto формат, черните ивици изчезват ама и половината субтитри - някакво лечение? Още го разработвам.

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Никакви чаркалъци - Вивата си носят всичко , но тяхното е сателит , а не кабел ! БТК - тука има - тука нема !

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от iwod
    Здравейте,
    От две седмици съм със новичък TX-P42G0ES /след голямо четене тук/ и за сега всичко е ОК.
    В момента съм на СКАТ Бургас и ползвам техният цифров бокс, но се чудя дали да не сменям с VIVACOM.
    Какви чаркалъци ще ми трябват евентуално?
    Ако имате някакви наблюдения от БТК споделяйте.

ПП Когато съм на телевизия и дам на auto формат, черните ивици изчезват ама и половината субтитри - някакво лечение? Още го разработвам.
    Това е за друг подфорум, но общо взето ще ти трябват
    http://www.satellite.bg/ ще ти дадат кам модул и карта
    - антена
    - стойка
    - конвертор
    - кабел и ф-конектори
    VIVACOM и Булсатком ще ти пробутат още един/излишен в случая/ приемник.
    https://forum.setcombg.com/index.php/board,119.0.html

На ауто формата е така. Чака се към 2-2,5 минути, докато зацепи и свива долната част на картината със субтитрите така че стават видими.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 61 от 94 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе