Страница 60 от 94 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2010

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Добре след като прочетох какво е Card Access Modul вече ми е ясно горе доло за какво иде реч. Ще се радвам като ти доставят утре модула да пишеш как е картината и какво ти е струвало.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Картината е ясно ,че в тоя вариант е най-добра -избягваш едно излишно конвертиране цифров/аналогов/цифров сигнал .

4. Тук е от
    Jul 2010

Също така не зная дали си чел темата, която Христослав е пуснал, но ще е добре да напишеш дали СКАТ следят за следните неща:

Задължение на кабелните оператори е:
    - да си ъпдейтват софтуера на кам модулите по мрежата.
    - да пренаредят българският дублаж и субтитри на първа позиция.
    - да съобщават за промени в програмната схема. Всяка промяна в списъка с програмите трябва да се предшества от подаване на информация до абонатите.
    В настройките на телевизора - общ интерфейс/кам модул/ има позиция -Съобщение. По този начин получавате информация за промените. Друг е въпроса че 100% от операторите не си правят труда да ви информират.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да не оспамваме темата -всичко след като получа модула в съответната тема -м/у другото те Скат преди месец откриха съществуването на СА модулите.

6. Novice
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Чакам Пенасоник България да качат последните версии на фирмуера, за моделите от миналата и настоящата година - на официалната си страница. Поне такова обещание получих от Ивайло Бързаков /в отпуск е до 25-ти/
    http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/%...318/index.html
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1315304286[/time]_________________________________________________

Здавейте.Знаешли нещо повече за навата версия 2.515?сега съм 2.505 имам G20

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Нищо не знам за нея. Имаше една 2.506 която само добавяше опции за VIERA Connecт.
    Откъде я взе тази версия 2.515 ?

Иначе още чакам и утре ще му напомня за обещаното, като пак му дам линк на британският сайт.

http://news.panasonic.net/socialmedia/area04.html

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Sep 2011

Нищо не знам за нея. Имаше една 2.506 която само добавяше опции за VIERA Connecт.
    Откъде я взе тази версия 2.515 ?

Иначе още чакам и утре ще му напомня за обещаното, като пак му дам линк на британският сайт.

http://news.panasonic.net/socialmedia/area04.html
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1315308720[/time]_________________________________________________

Телевизора я намери,чудясе дали да я инсталирам?Pal10 PEAKSLDA2 DOWNLAD TXPG20E Target:PEAKS.На мен нищо не ми говори.(невежа съм)

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Хммм това PEAKS говори за някакви върхове. Може би става въпрос за оправяне на скоковете на яркостта . Ама и панасоник са се сетили с една година закъснение.....

Трябва и аз да проверя като се върна дали има нов фирмуер за моят V20.

тази версия я няма дори на официалният им сайт....
    http://panasonic.jp/support/global/c...own_eug20.html

11. Novice
    Тук е от
    Sep 2011

Ще чакам със нетърпение.Благодаря ти

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Има ъпдейт за V20. След инсталация ме поздравиха ме че ме награждават с Viera Connect. Не забелязах нещо кой знай колко велико в Connect-ta. Има и FB, но не ми хареса много интерфейса. Гледам че има много игри, но не съм инсталирал нищо за сега. Все пак честито на всички с миналогодишни телевизори. Не са ни забравили съвсем. Предни ъпдейт беше преди година.

13. Junior Member
    Тук е от
    May 2011

Нищо особено няма в конекта. А и трябва да свикваш да го ползваш. Евентуално прогнозата за времето може да се види и трейлъри на филми и стова се изчерпват интересните за мен програмки

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от jidachev
    Има ъпдейт за V20. След инсталация ме поздравиха ме че ме награждават с Viera Connect. Не забелязах нещо кой знай колко велико в Connect-ta. Има и FB, но не ми хареса много интерфейса. Гледам че има много игри, но не съм инсталирал нищо за сега. Все пак честито на всички с миналогодишни телевизори. Не са ни забравили съвсем. Предни ъпдейт беше преди година.
    Преди малко ъпдейтнах моят V20. Нищо интересно като цяло. Всички нови приложения са инсталирани и може да ги премахваш или добавяш чрез Viera Market. Къде ги видя тези игри...

Последното за боди и фитнес/Withings/ , трябва да си купиш Wi-fi USB кантарчето и монитора за кръвното налягане.
    http://www.withings.com/
    € 129.00 = 260 лева
    http://shop.withings.com/en_eu/products.html

http://www.fullhd.gr/accesories/sysk...dy-scale-.html

Цитат Първоначално публикувано от CynepMEH
    Нищо особено няма в конекта. А и трябва да свикваш да го ползваш. Евентуално прогнозата за времето може да се види и трейлъри на филми и стова се изчерпват интересните за мен програмки
    Ползвал съм и двете. За мен проблем при прогнозата е, че не може да видиш в цял план сателитната снамка. За трейлърите ти трябва стабилна интернет връзка иначе ги накъсва.

ivo.bulgaro
    Сега вече е ясно, че Pal10 PEAKSLDA2 вероятно означава надграждане на Viera Connect с още 10 приложения/LDA2 - втора добавка/.
    Pal10 PEAKSLDA2 DOWNLAD TXPG20E Target:PEAKS

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Игрите са в маркета разбира се! Не всичко е инсталирано. От игрите само шаха. Дори не съм го пускал. А трейларите си вървят без накъсване през WiFI.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

После ще ги видя. Според мен трябваше да качат един уеб браузър вместо тези приложения.

Някой пробвал ли е да свърже безжична клавиатура към телевизора ?

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Някой пробвал ли е да свърже безжична клавиатура към телевизора ?
    Аз! Пише само на кирилица и БДС. Поне аз това постигнах на YouTube. И я разкарах....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 60 от 94 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе