Страница 87 от 94 ПърваПърва ... 37778586878889 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,291 до 1,305 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Колегата Христослав имаше в предвид, че някои по малки серии телевизори ползват хардуера на по високите със софтуерно занижени показатели и под "чиптунинг" на телевизорите имаше в предвид да се разработи софтуера от високите серии за по ниските и след флаш да имаш телевизор от високата серия за малко пари. Едва ли някой би тръгнал да пържи фирмуера.Той е зададен от производителя в оптимални граници и едва ли търпи кой знае какви промени.
    Да, наистина при колите е съвсем различно.Там дори съм виждал и чип туннинг със занижаване на параметрите с цел икономия на гориво, която почти не се отразява на мощността.

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Всъщност , LG отдавна процедират така , произвеждат еднакви хардуерно и софтуерно шасита , като за различните модели налагат забрана чрез софтуера на различни екстри . Активирането им е възможно от сервизното меню , разбира се като се знае начинът и се намери ДУ за влизане в сервизното меню . Разбира се и други марки правят така ,Самсунг примерно .
    Аналогията с чиптунинг при автомобилите е неуместна , защото там се ползва външно устройство , като се замества компютъра на колата , което е все едно да сложите външен Сет Топ Бокс или Медия Плеър на телевизора .

4. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от kokovi4
    Колегата Христослав имаше в предвид, че някои по малки серии телевизори ползват хардуера на по високите със софтуерно занижени показатели и под "чиптунинг" на телевизорите имаше в предвид да се разработи софтуера от високите серии за по ниските и след флаш да имаш телевизор от високата серия за малко пари. Едва ли някой би тръгнал да пържи фирмуера.Той е зададен от производителя в оптимални граници и едва ли търпи кой знае какви промени.
    Да, наистина при колите е съвсем различно.Там дори съм виждал и чип туннинг със занижаване на параметрите с цел икономия на гориво, която почти не се отразява на мощността.
    Даа - точно

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Като не ни интерисува 3D и всички екстри на моделите
    реална видима разлика в качеството на картината има ли при пряко сравнение на
    PANASONIC 42GT30 с
    PANASONIC 42G30 ?

6. TDS
    TDS е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Най-накрая се сдобих с дългоочаквания плазмен телевизор. Взех си PANASONIC 42S30E. Радвам му се много! Само трябва да разуча, как да свържа компютъра за него, че малката ми дъщеричка иска да гледа детски филмчета от интернет. Взех си кабел DVI-HDMI, но за съжаление не излиза никакъв сигнал на екрана. Входовете на телевизора ги проверих с Блу-рей плейърчето ми и работят. Остава кабелът, който взех да е дефектен или пък DVI-изходите от PC да са неработещи. Сигурно е обсъждано във форума, така че ще поразгледам. Засега бързам да се похваля с новата си придобивка, която дълго чаках да и дойде реда.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Честито и първо си провери дали драйвера на видеокартата си го конфигурирал правилно, преди да купуваш нови кабели и т.н.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Кой къде се намира в класацията за най-добри плазми тази година според сайта:
    http://www.televisioninfo.com/Plasma.htm

10. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Като не ни интерисува 3D и всички екстри на моделите
    реална видима разлика в качеството на картината има ли при пряко сравнение на
    PANASONIC 42GT30 с
    PANASONIC 42G30 ?
    За мен е невидима разликата...за други я има. Ходи в магазина с една флашка и сравнявай!

11. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Това не е само в един магазин.. По мои наблюдения в Технополис Варна има също 1 такъв продавач консултант, а в Техномаркет Варна са 2-ма... и така във всички вериги и магазини.
    Аз също писах за такъв случай в другия раздел.

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Здравейте!
    Някой притежател на "плазма" от вас пишещите тук, би ли си купил отново подобен телевизор?

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не разбирам кавичките защо са.
    Мисля, че над 90% от притежателите на плазми са си или ще си купят пак плазма.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Кавички, защото все пак е нарицателно, не за друго

16. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от tsiven
    Кавички, защото все пак е нарицателно, не за друго
    И с оглед на зададения Ви въпрос, следва че не притежавате такава?

17. Тук е от
    Apr 2010

Плазма! След това може би лазер!

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    И с оглед на зададения Ви въпрос, следва че не притежавате такава?
    Да, не притежавам! Обмислям да се сдобия скоро, много скоро.
    Питам, защото съм фен на Panasonic и мисля да си взема плазма, но малко донавиване ми трябва

P.S. Да не ме питате този път защо без кавички

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 87 от 94 ПърваПърва ... 37778586878889 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе