Страница 91 от 94 ПърваПърва ... 41818990919293 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,351 до 1,365 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Здравейте пичове!
    Пиша, за да споделя емоцията от придобиването на Panasonic TX-P42ST30E :
    В Неделя се случи! Голямо търсене на неразпечатан: само в Технополис Люлин намерих!
    Няма такава картина
    Благодаря ви за донавиването

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

hristoslav2, специални благодарности за отговорите!

4. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от tsiven
    Няма такава картина
    Нали?
    Честито

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Plamko6
    Някой пробвал ли е на UT30E Netgear WNDA3100 дали работи със сигурност.
    Пробвай на място в магазина - има ги и двете. Консултантите няма да ти откажат.

Цитат Първоначално публикувано от |CL|NIKI
    hristoslav2
    А 42" дали ще може да се гледа постоянно от 2,3-2,4 м? Мисля да се насоча към Близу, но ако препоръчаш М-Сат...Мисля да е с Cam модул.
    Да - може да се гледа от тази дистанция. Немога да ги сравнявам защото нямам опит с Близу. Кам модул задължително!

Цитат Първоначално публикувано от tsiven
    Здравейте пичове!
    Пиша, за да споделя емоцията от придобиването на Panasonic TX-P42ST30E :
    В Неделя се случи! Голямо търсене на неразпечатан: само в Технополис Люлин намерих!
    Няма такава картина
    Благодаря ви за донавиването
    Честито

Цитат Първоначално публикувано от cooperworks
    hristoslav2, специални благодарности за отговорите!
    Надявам се да ти се е изяснило ако имаш още въпроси - давай.

6. Тук е от
    Dec 2011

Явно трябва да се запозная с много неща. От вчера съм собственик на TX-P42GT30E, та както вчера така и днес се рових тука. Направих настройките на картината както са дадени за първите 200 часа за разработката на TV-то. Пуснах си субтитрите на български, но не се справих с уголемяването размера на буквите. Уж ги сейвам с направените промени относно шрифта, цвета, сянката на буквите. Отварям си ги тук на компа всичко е така както съм го направил, но на TV-то няма промяна. Пуска си ги едни белички ситнички. И се отказах понеже сигурно час се занимавах само с това. Реших да си изтегля една от сериите на български сериал и тук ударих на камък. Разширението е ".S02E05.720p.WEB-DL.AVC.AAC2.0-ZmN" кое е нередното в случая за да знам да избягвам такива.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Dreambox
    Разширението е ".S02E05.720p.WEB-DL.AVC.AAC2.0-ZmN" кое е нередното в случая за да знам да избягвам такива.
    ЕДИТ:Моя грешка, не видях 720p в името. Разширението на този файл e .mkv, а профила е този:
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : Main@L3.1
    Format settings, CABAC : No
    Format settings, ReFrames : 2 frames
    Format settings, GOP : M=1, N=25
    Codec ID : 7
    Аудиото на тоя файл е в AAC, няма го сред поддържаните в контейнер mkv от този телевизор.

Тъкмо за нещо подобно исках да питам, някой има ли по-детайлно описание на всички формати, които се плейват от USB плеърите на S,G и V 30 сериите на плазмите Panasonic и изкарва ли оптичния SPDIF изход DTS в 5.1. при плейване на файл през USB?
    hristoslav2, този V20 от подписа ти в ревюта го видях с някакъв невероятен контраст от 15000, в реалността видима ли е тази разлика спрямо останалите модели и това прави ли го по-детайлен в тъмни сцени дори и от таз годишните модели?

П.П. Ей поболях се пак с тия тв-та, влязох в тоя прекрасен форум да питам за едни ентри 32-ки на самсунг и тошиба за подарък, ходих, гледах, за нищо не стават и се отказах, ама откъде я видях тая тема за плазмите и ми влезе мухата да сменям LCD-то. Сън не ме лови, контраст, черно, бъз, прогаряне, аман. Хиляда ревюта прочетох и само става по-зле. Ходих да гледам и прехвалената D450 на Самсунг за без пари, въобще не ми хареса.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от chupakabra
    hristoslav2, този V20 от подписа ти в ревюта го видях с някакъв невероятен контраст от 15000, в реалността видима ли е тази разлика спрямо останалите модели и това прави ли го по-детайлен в тъмни сцени дори и от таз годишните модели?
    Това е динамичният контраст. Сравнен с другите има малка разлика в черното, а също така при гледане на светло картината не сивее колкото при останалите серии-запазва контраста.

10. Тук е от
    Aug 2006

Здравейте,
    В Технополис в момента има промоция на Panasonic TX-P50UT30E. Моля споделете мнение за този телевизор - ще бъде разположен близо до прозорец => да очаквам ли проблем с картината? Изобщо всяко мнение ще ми бъде полезно. Ако този модел не е добър, моля препоръчайте нещо над 46' до парите на горния. Благодаря на всички отзовали се!

11. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Може би си го видял. Ако не си - иди го виж, но до прозорец надали - телевизорът е като огледало отпред.

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от Dreambox
    Явно трябва да се запозная с много неща. От вчера съм собственик на TX-P42GT30E, та както вчера така и днес се рових тука. Направих настройките на картината както са дадени за първите 200 часа за разработката на TV-то. Пуснах си субтитрите на български, но не се справих с уголемяването размера на буквите. Уж ги сейвам с направените промени относно шрифта, цвета, сянката на буквите. Отварям си ги тук на компа всичко е така както съм го направил, но на TV-то няма промяна. Пуска си ги едни белички ситнички. И се отказах понеже сигурно час се занимавах само с това. Реших да си изтегля една от сериите на български сериал и тук ударих на камък. Разширението е ".S02E05.720p.WEB-DL.AVC.AAC2.0-ZmN" кое е нередното в случая за да знам да избягвам такива.

И аз успях да изкарам субтитри, но не мога засега да ги променям в размер и шрифт!

13. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Такаааа,
    Дедо Кольо ми донесе ТХ-P42S30
    Докато се темперира да питам.
    Моля кажете, как трябва да изглежда неработил телевизор?
    Кашона със сигурност е отварян (може би за проба)!
    Тънката стериопорена платка, между ъгловитв такива - липсва.
    Кабела е извън плика, но е още с "свинската опашка".
    Всичко друго е запечатано.
    Няма защитна лепенка върху екрана!?
    По "дупките" лан-ман, усб и др. не се забелязват белези, говорещи за включване на кабели към тях.
    Предварително ви благодаря.

14.  

15. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

След като очевидно е отварян може само да се гадае колко е работил като мостра , е не че някой път клиента в последния момент не се отказва вече когато е отворен и изпробван и го връщат, но както казах можем само да гадаем .Това , че дистанционното е запечатано нищо не значи , защото те имат извадено някакво на Панасоник и с него действат по всички модели. Само от сервизното меню може да се видят часовете работа, всъщност , ако е навъртял часове това обезмисля разработката в първите 200часа . Сега го огледай добре за "прогаряния" най-вече в областта на логото горе в ляво и дясно , но и изобщо.

ПП. Мисля , че защитно фолио по самия екран няма има само по рамката

16. Member
    Тук е от
    Apr 2007

На мострите не им ли махат защитното фолио по краищата? Поне в магазините е така.

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Зависи ,принципно ги махат, за да има търговски вид , но съм виждал и с фолиото да стоят понякога, тези за по-дълго винаги са с махнато фолио.

18. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Е защо да гадаем. Влизаш в сервизното меню и гледаш колко часа е работил. И, ако резултатът те изплаши...връщаш!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 91 от 94 ПърваПърва ... 41818990919293 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе