Страница 90 от 94 ПърваПърва ... 40808889909192 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,336 до 1,350 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Да, много видимо по-добра картина. Много хора спорят, че видите ли това било само в магазина, а вкъщи като си пуснеш S30 в тъмна стая било същото. Може би ако се гледа само в тъмна стая. Ама надали. А U30 съвсем е слаба ракия според мен (на нивото на Samsung D4, LG PK PV PT от ниските серии, всеки със своите си проблеми). Разбира се, може да питаш и някой друг, който ще ти каже, че като си го пуснеш в тъмна стая и ала-бала портокала.... по-нататък ти е ясно.
    При положение, че 50U30 струва с 200 лв. по-малко от 46G30, изборът за мен е пределно ясен - 46G30.
    Твърдо не поддържа.

В тоя ред на мисли рекламираният от технополис от няколко дни TX-42UT30E за 1049 български лева имали изобщо конкуренция в лицето на TX-42G30Е с скромните 1500 с отстъпка???
    Отдавна гледам G/GT серията като средна като възможности и цени ама 50% процента разлика в цената едва ли са 50% разлика в картината???
    И реално ли е това чудовище TX-42UT30E ????
    В сайта на панасоникбг няма такова!!!
    Все пак 42 инча на цената на 32 и то 3д!!!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Реално е, защото картината му няма нищо общо с G30. Разбирай, картината на G30 е много по-добра. Но, за всеки влак си има пътници.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2009

На вниманието на всички ,които ще купуват !
    В края на миналата година Технополис пуснаха на промоция 50G20 на 2600лева след няколко дни Техномаркет свалиха цената на 1999лева ,при което аз се възползвах !
    Моят съвет е да изберете оптималният момент ,все пак 600 лева са си 600 лева .
    И сега може да се получи нещо подобно !
    Желая успех на всички !

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ревю на Panasonic TH-65VX300
    http://www.avforums.com/tv/index.php?videoid=309

6. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте,

след дълго четене на темите в този форум (блестящ, поздравления на хората, които са го създали и поддържат!), лутане между различни технологии, марки и модели, ровене из мнения и ревюта в интернет и обикаляне с цел преки впечатления по магазините, започвам да ориентирам предпочитанията си към Panasonic ТX-P50 VT30 (резервен вариант - ТX-P46 GT30 поради липса на 46-инчов модел във VT-серията).

Признавам, че теоретичната и практическата ми подготовка в тази област е слаба и въпреки че сякаш успях да си отговоря на някои по-елементарни въпроси, у мен все още остават някои неясноти с чисто практически характер. Ще се опитам да ги формулирам в няколко конкретни въпроса:

1. Добър избор ли е ТX-P50 VT30 при наличие на следните условия:
    – помещение без достъп на пряка слънчева светлина и относително приглушена светлина в около 80% от времето на работа на телевизора.
    - мястото на зрителите е фронтално разположено на отстояние 3,10 метра от екрана
    - възможност за „разработване” на апарата съгласно препоръките (200 часа при облекчени режими и т.н.)
    - максимално (в смисъл на екстремно) натоварване с гледане на (различни) телевизионни програми от по 5 часа дневно. В общия случай ще се гледа много по-малко телевизия.

2. Добре ли е да се напрягам с покупката в околоколедно време (и двата модела са с ограничена наличност в магазини извън София) заради петгодишната гаранция или е по-добре да изчакам с цел да не попадна на неясно къде, как и колко експлоатирана мостра?

3. Колко слаб е „слабият” вграден медиа плейър на Panasonic? Конкретно – ако в едно от USB-гнездата на VT30/GT30 бъде включен флаш-стик с по-малък от 4GВ mkv-файл (с HD или 3D sbs-съдържание), съдържанието му ще бъде ли възпроизведено коректно и без допълнителни проблеми по отношение на картина и звук? Евентуалните затруднения при възпроизвеждане на субтитри и някои специфични стандарти звук в случая не ме интересуват.

4. Възможно ли е възпроизвеждането на съдържание от външни 2,5-инчови HDD с USB-захранване (от типа на WD MyPassport, Seagate Expansion и Transcend StoreJet например) или могат да се използват само 3,5-инчови HDD с отделно захранване?

5. Има ли значение марката и модела на външната памет и как стои въпроса със SSD-носителите?

Благодаря предварително на всички, които искат и могат да помогнат.

Поздрави!

7. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

За 3D ясно разстоянието за гледане. Ами ако моето разстояние удома е 240-250см, и взема 50VT30, ознаяава ли ,че няма да е достатъчно за 2D понеже повече време ще се гледа то много ясно??

10. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте .Имам намерение да закупя TX-P50G30E. Какво е мнението ви за модела

11. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте,
    доста четох във форума ...информирах се ....обмисля ...ще рече мъдрих и изчаквах, но мисля, че накрая дойде време за покупка ....Какво ще кажете за
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p42s30e
    в момента модела е със 150 лева по евтин от технополис .... и дали това е защото нямат запечатки и са останали само мостри ....

12. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от vasko23
    Перфектен е. Даже не се сещам за по-добър 50' ТВ в този ценови диапазон, освен ST.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от vasko23
    Чуден е, не го мисли. Картината му е сред шампионите за тази година.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от cooperworks
    Здравейте,

след дълго четене на темите в този форум (блестящ, поздравления на хората, които са го създали и поддържат!), лутане между различни технологии, марки и модели, ровене из мнения и ревюта в интернет и обикаляне с цел преки впечатления по магазините, започвам да ориентирам предпочитанията си към Panasonic ТX-P50 VT30 (резервен вариант - ТX-P46 GT30 поради липса на 46-инчов модел във VT-серията).

Признавам, че теоретичната и практическата ми подготовка в тази област е слаба и въпреки че сякаш успях да си отговоря на някои по-елементарни въпроси, у мен все още остават някои неясноти с чисто практически характер. Ще се опитам да ги формулирам в няколко конкретни въпроса:

1. Добър избор ли е ТX-P50 VT30 при наличие на следните условия:
    – помещение без достъп на пряка слънчева светлина и относително приглушена светлина в около 80% от времето на работа на телевизора.
    - мястото на зрителите е фронтално разположено на отстояние 3,10 метра от екрана
    - възможност за „разработване” на апарата съгласно препоръките (200 часа при облекчени режими и т.н.)
    - максимално (в смисъл на екстремно) натоварване с гледане на (различни) телевизионни програми от по 5 часа дневно. В общия случай ще се гледа много по-малко телевизия.

2. Добре ли е да се напрягам с покупката в околоколедно време (и двата модела са с ограничена наличност в магазини извън София) заради петгодишната гаранция или е по-добре да изчакам с цел да не попадна на неясно къде, как и колко експлоатирана мостра?

3. Колко слаб е „слабият” вграден медиа плейър на Panasonic? Конкретно – ако в едно от USB-гнездата на VT30/GT30 бъде включен флаш-стик с по-малък от 4GВ mkv-файл (с HD или 3D sbs-съдържание), съдържанието му ще бъде ли възпроизведено коректно и без допълнителни проблеми по отношение на картина и звук? Евентуалните затруднения при възпроизвеждане на субтитри и някои специфични стандарти звук в случая не ме интересуват.

4. Възможно ли е възпроизвеждането на съдържание от външни 2,5-инчови HDD с USB-захранване (от типа на WD MyPassport, Seagate Expansion и Transcend StoreJet например) или могат да се използват само 3,5-инчови HDD с отделно захранване?

5. Има ли значение марката и модела на външната памет и как стои въпроса със SSD-носителите?
    1. Перфектен избор.
    2. Вероятно да. След нова година няма да има 5 години гаранция.
    3. Препоръчвам, да тестваш на място в магазина с твоя флашка или диск.
    4. Да.
    5. http://panasonic.jp/support/global/c...usb/index.html
    http://panasonic.jp/support/global/c...ect/index.html

Цитат Първоначално публикувано от |CL|NIKI
    За 3D ясно разстоянието за гледане. Ами ако моето разстояние удома е 240-250см, и взема 50VT30, ознаяава ли ,че няма да е достатъчно за 2D понеже повече време ще се гледа то много ясно??
    Аз гледам моят TX-P50V20E от 3,5 метра и 2D картината изглежда добре -зависи от качеството на сигнала на съответната програма.

Цитат Първоначално публикувано от govka68
    Здравейте,
    доста четох във форума ...информирах се ....обмисля ...ще рече мъдрих и изчаквах, но мисля, че накрая дойде време за покупка ....Какво ще кажете за
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p42s30e
    в момента модела е със 150 лева по евтин от технополис .... и дали това е защото нямат запечатки и са останали само мостри ....
    Изборът ти е добър и - да вероятно са останали само мостри.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Преди малко бях в ТМ Цариградско шосе и на площадката се мъдреше един кашон с 42S30 съвсем чисто запечатан. Явно не са само мостри.

17. Тук е от
    Feb 2011

Някой пробвал ли е на UT30E Netgear WNDA3100 дали работи със сигурност.

18. Тук е от
    Dec 2011

hristoslav2
    А 42" дали ще може да се гледа постоянно от 2,3-2,4 м? Мисля да се насоча към Близу, но ако препоръчаш М-Сат...Мисля да е с Cam модул.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 90 от 94 ПърваПърва ... 40808889909192 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе