Страница 9 от 94 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Прочетох цялата тема във времената, когато беше от порядъка на 100 страници. Впечатлен си купих един TX-P42S20E. Регистрирах го и получих 5 годишната гаранция. Имам го от месец, направи 200 часа. А аз продължавам с интерес да чета темата. Прочетох за много недостатъци на плазмата. Трептене, жълта следа от бели бързо движещи се прозорци, шум от захранването и лош звук. Днес брат ми дойде до нас да ме разпита. И той е решил да си купи телевизор за спалната си(където е и моя) и ме пита какви са недостатъците. На моят телевизор нищо от изброените недостатъци не можах да му демонстрирам. Като телевизор работи без забележки. Кабелна от меестен доставчик Тракия кабел работи през DVB-C. От компютъра през HDMI на филми и игри дава видимо по-добро изображение от монитора ми Philips 240BW. Може да се каже че аз съм един доволен потребител.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2007

Здравейте Има ли начин да изтрия някой канал, без да го местя? При мен липсва опция за триене на канал, DVB-T. Няма ли начин да си запаметя каналите и да пробвам с кабелния тунер? Играх си около 3 часа за да направя всичко и сега не ми се занимава наново да ги настройвам, а ми се иска да пробвам кабелния тунер...Как да спра/пусна de/interlace? Тези двете феритени обвивки за какво са, къде се монтират?
    Намирам само 2 DVB-T канала. 140+ DVB-C (encrypted) + Близу свободен + няколко свободни радия...Аналогови са 58 от каналите. Как мога да виждам encrypted каналите?

4. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от Batboy
    Тези двете феритени обвивки за какво са, къде се монтират?
    Намирам само 2 DVB-T канала. 140+ DVB-C (encrypted) + Близу свободен + няколко свободни радия...Аналогови са 58 от каналите. Как мога да виждам encrypted каналите?
    Феритите са за захранващия кабел - поставят се в двата края колкото се може по-близо до куплунзите.
    encrypted каналите - CAM и карта на blizoo

5. Junior Member Аватара на pdydy
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от chavv
    Можете ли да кажете нещо за 3Д възможностите (VT20 серия) ?
    Един колега се е запалил да си купува 3Д телевизор, чуди се има ли смисъл и дали плазма на Панасоник или ЛСД на Сони/Самсунг
    Аз мога да ти кажа защото имам такъв и гледам 3D филми на него,предполагам си ходил в кино Арена и си гледал 3D филм,еми апсолютно същото е и при този телевизор.Незнам защо казват че небила още доразвита тази технология и т.н. много добре е развита защото аз невиждам никаква разлика от киното и от телевизора при гледане на 3D филми.Да обележа че телевизора има два чифта учила които са кристални и нямат нищо общо с картонените или с които и да било анаглифни очила.И да допълня за разработката на телевизора,при мен след 2 000 часа картината ми се подобри много,незнам аз ли си мисля така,но щом и жената го забелязва значи наистина е станала по добра.Сега е някак си по детаилна и по чиста,в първите часове ми изглеждаше някак си по мътна,но сега е супер яка.И за тези които си мислят че плазмите нестават за дисплей на комп. мога да им кажа че я ползвам и затова макар че компа ми е Imac 27' и съм с възможно най голямата резулюция 2560 х 1440,също така и играя PS3 по няколко часа,а жената като почива играе по цял ден,над 7 часа.Да си кажа честно отначало наистина небях много впечетлен от покупката му,но сега изобщо несъжелявам за 2599 евро които дадох за него,наистина съм супер доволен от тв-то и от 3D-то.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2009

pdydy, взел си хубав телевизор и си навъртял много часове.
    Рекордьор си и по правописни грешки.
    10 реда = 10 грешки !!!

7. Тук е от
    Jan 2007

Веднъж настроени каналите не се променят, освен ако не дадеш наново автоматично търсене. Благодаря dvdo! Защо има само 2 DVB-T канала: бтв и тв7, и се повтарят по 4 пъти?

8.  

9. Тук е от
    Jul 2010

Днес гледам 50G20 в сайта на ТМ са го смъкнали с още 400 лева - Цена: 1,999.00 лв?!?!?! Нещо проблемен ли е този модел и искат да го разкарат или.... е бил на нереално висока цена досега. Миналата седмица ако не се лъжа въпросния модел беше с цена около 2700 лева.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Avtomoto
    Днес гледам 50G20 в сайта на ТМ са го смъкнали с още 400 лева - Цена: 1,999.00 лв?!?!?! Нещо проблемен ли е този модел и искат да го разкарат или.... е бил на нереално висока цена досега. Миналата седмица ако не се лъжа въпросния модел беше с цена около 2700 лева.
    Според мен (напоследък следих отблизо как се развиват нещата с цените на тези конкретно телевизори) това е някаква по-особена, но явно доста успешна политика на Техно... за увеличаване продажбите по празниците. Цените на всички телевизори досега бяха значително завишени спрямо да речем австрийските и в момента са направо изравнени, като точно на този модел дори е по-ниска отколкото в Geizhals. Интересното е, че тази политика е предприета само спрямо телевизорите на Panasonic, и то за конкретни модели от по-високия клас. Това нищо не означава, сегашният 50G20 си е толкова добър, колкото и когато е струвал 2800 лв., екземплярите, които се продават сега не са дефектни или пък залежали и т.н. Същото важи и за 42G20. Тъй че, смело напред, цената е перфектна, няма просто такава оферта!

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

По Коледа стават чудеса ! Взимай !

12. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Днес отидох в Техномаркет с нагласата да разгледам LCD модели, или по скоро да видя специално LG 47 LD750 и Самсунг LE 46C650....нямах намерение да купувам, но тогава видях PANASONIC TX-P50G20E на цената от 1999 лева и без да се замисля го купих. Надявам се да съм направил правилния избор.

13. Тук е от
    Jul 2010

Още се колебая между 50G20 и 50C7000....

misho74 - честито за придобивката !

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Още се колебая между 50G20 и 50C7000....
    Ами виж сега, и двата телевизора не са това, което трябва, просто не са достатъчно добри, то и изобщо няма към момента такива. Ако можеш да преглътнеш липсата на 3D (аз лично не бих могъл да го преживея), малко по-лошото скалиране от SD и липсата на Color Management System, то просто няма място за чудене - G20 на тази цена и с 5г. гаранция си е супер оферта. Успех в избора!

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от misho74
    Днес отидох в Техномаркет с нагласата да разгледам LCD модели, или по скоро да видя специално LG 47 LD750 и Самсунг LE 46C650....нямах намерение да купувам, но тогава видях PANASONIC TX-P50G20E на цената от 1999 лева и без да се замисля го купих. Надявам се да съм направил правилния избор.
    Няма по добър избор от тоя.Със здраве да го гледаш.

17. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от bobi700402
    Няма по добър избор от тоя.Със здраве да го гледаш.
    Благодаря!!! Първи впечатления, учудващо добра картина на аналогов сигнал, направо съм учуден след това което видях в Техномаркет.Надявам се тия дни да ми пуснат цифровата за да видя разликата

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

На PANASONIC TX-P50VT20E/A му падна цената -стана като на PANASONIC TX-P50V20E когато излезе на българският пазар.
    http://www.technomarket.bg/products/...-tx-p50vt20e-a
    освен това май е и на промоция -дават го в пълен 3D комплект -блу-рей плейър и очила

PANASONIC TX-P50V20E падна му цената с още 400лв /моят го взех за 3399лв
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p50v20e

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 94 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе