Страница 7 от 94 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

дай боже всекиму такива замени
    от py70 на g20.... ммм, сладкоооо....

2.  

3. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте!
    Вчера си закупих http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p42g20es след ваши препоръки.
    Имам следният проблем долавям трептене в образа особено когато има наличие на повече бяло в образа. Нормално ли е това за плазма?
    Имам лсд-та и Тринитрон 100 херца DRC при тях няма такова чудо.

п.п. особено с периферно зрение е натрапващо трептенето.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Klimi
    Здравейте!
    Вчера си закупих http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p42g20es след ваши препоръки.
    Имам следният проблем долавям трептене в образа особено когато има наличие на повече бяло в образа. Нормално ли е това за плазма?

Ето, другари отличен пример за безпристрастно отношение. Klimi, съжалявам за разочарованието ти, явно ще се наложи да свикваш. А ако не можеш да се примириш - връщай го и вземи нещо друго (но какво друго - не знам, а и не смея да препоръчвам).

5. Member
    Тук е от
    Mar 2008

FearMe , отстрани изглежда супер, ама аз си знам колко нерви изхабих и псувни пуснах. вече имам фобия от дефекти
    искам да си сложа тв-то на мястото и да си го ползвам с кеф много дълго време, а не както досега през година/1000 часа гледане/ да тичам до сервиза.

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Klimi
    Здравейте!

Здравейте,
    Имам 42PV80P, видимо скромен модел от 2008 г. Един ден се загледах в плазмите в Технополис наредени една до друга,които предаваха един и същи тенис мач с терен в зелено-син цвят. Познайте коя плазма не трептеше - моята и аналога от следващата година!!!Скъпите модели като G15 напр. трептяха точно по описания начин и направо останах потресен и се замислих дали не си внушавам. Колегата е прав ,въпроса е дали трептенето не се появява заради неизпипани настройки . Аз имам въпрос към притежателите на S20 .Защо при гледане на NORMAL настройка на картината скалата на контраста е по средата .При мен на PV80 същата е на около 3/4 и образа ми е перфектен докато на S20 е доста блед.При G20 същото ли е. Моля за вашите мнения.

7. Member
    Тук е от
    Jul 2009

kirretto

ТВ-то е хубаво но щом не ти харесва смени го ;]

погледни Philips PFL9705 ако и там не ти хареса картината изчакай да пуснат Nano LED' TV ;]

8.  

9. Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от Batboy
    И аз съм собственик на G20 с гаранция + ! Може ли някой да ме насочи към съвети за правилното му разработване. Четох за първите 200 часа на занижени настройки, но само толкова. Може ли в началото да се гледа с фаши или трябва да изчакам 200-те часа? Игрите за PS3 обикновено винаги имат нещо което е стационарно някъде по екрана, какво ще ме посъветвате? Винаги ли трябва да е напълно разпънат екрана? Колко често трябва да пускам нещото което рабутва фосфорните клетки по екрана? Трябва ми някакво ръководство за разработване и поддръжка, някой да се отзове, МОЛЯ!
    Има някакво разработване тук - http://www.hdtvtest.co.uk/news/plasm...2007032738.htm

Аз лично си пускам филми да си вървят, като им се кефя. Тегля и разни научни филми с красоти...

Игри 1 час можеш да играеш. Когато и се сменя цялото изображение, не виждам проблема. Виж, ако се зациклиш 4-5 часа, може и да има отпечатък.

От време на време и аз забелязвам леко трептене на моя(42G20) в някои участъци...

10. Member
    Тук е от
    Nov 2009

kirretto, имам двa плазмени телевизора, LG 32PC51 - 3 години и Panasonic 42PV80- 2 години и двата работят безотказно !!!
    Само кошница като Samsung ми липсва !

11. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Няма смисъл да се чепкате с kirretto.
    Като не му харесва правилното е да иде и да го смени с нещо което му харесва... все пак той ще си го ползва и неговите възприятия са единствено важните.

@kikimiki
    Под модул на Близу имаш в предвид КА модул предполагам?
    Няма никакви по особени настройки за HD каналите... при теб къде е проблема не ги намираш (пусни ново търсене на всички канали) или не ги изобразява (кодиран канал --> трябва да се свържеш с Близу проблема е при тях)?

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Loreti
    kirretto, имам двa плазмени телевизора, LG 32PC51 - 3 години и Panasonic 42PV80- 2 години и двата работят безотказно !!!
    Само кошница като Samsung ми липсва !
    Друже, не мога да те усетя точно, но аз не настоявам и не съм фен точно на Samsung. Аз съм фен на качествената картина, която не можах да намеря у Panasonic (качествената картина включва много аспекти, не е само едното черно, пък и в крайна сметка опира и до субективното възприятие). Samsung не са и те кой знае каква стока, но за мен лично имат по - добра картина (натъртвам - субективно възприятие), малко по юзър фриендли са и за парите си определено предлагат повече. Разбира се имат си и недостатъци - по - чупливи са, сглобката е малко по-некачествена и др, и др., но това за мен не е толкова важно, важна е картината и най-вече вътрешния мир.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Така да бъде , аз ще си купя още един Panasonic , ти Samsung ! Добре поне ,че ще са плазми !
    Успех!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Благодаря, и на теб успех и дано ти пък останеш доволен от Panasonic, аз не можах. Разбира се, че ще са плазми, коментара тук е излишен.

16. Тук е от
    Dec 2010

@kikimiki
    Под модул на Близу имаш в предвид КА модул предполагам?
    Няма никакви по особени настройки за HD каналите... при теб къде е проблема не ги намираш (пусни ново търсене на всички канали) или не ги изобразява (кодиран канал --> трябва да се свържеш с Близу проблема е при тях)?
    [/quote]
    Да, КА модул имам предвид. Мерси, ще се свържа с доставчика. Доста настройки видях че има тоя модул и си мислех че е нещо от тях. Иначе проблема е, че само на HD каналите ми вади черен екран с надпис. Явно са пропуснали да ги пуснат.

17. Тук е от
    Jan 2007

Има ли ефективен начин да се оползотворят 80 лева(ваучер) даден от Панасоник? Имам си фотоапарат, вече и тв. За друго не могат да ги използвам, някой който се интересува от този ваучер, срещу пари в кеш, съгласен съм и на по-малка стойност. Ваучера важи за Техномаркет! Няма проблем, че е издаден лично на мое име. През касата минава на мое име, оригиналната документация си остава на името на "реалния" купувач.

18. Member
    Тук е от
    Jun 2008

@kikimiki
    Все пак не пречи междувременно да пуснеш наново едно търсене на каналите или пък направо едни заводски настройки съпроводени с махане и слагане на КА модула (препоръчително е ТВто да е загасено при ваденето и слагането на КА модула) ... ако пак не стане проблема 100% е при тях.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 94 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе