Страница 92 от 94 ПърваПърва ... 42829091929394 ПоследноПоследно
Резултати от 1,366 до 1,380 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

В сервизното меню пише:
    Time 00000:18 On/Off 0000001
    Това добре ли е? Тези таймери могат ли да се нулират?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adgj
    В сервизното меню пише:
    Time 00000:18 On/Off 0000001
    Това добре ли е? Тези таймери могат ли да се нулират?
    Чудесно чистак нов
    18 минути работа
    1 включване
    и от мен честито за новата придобивка

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Последно чудене преди покупка на приятел (разбира се заради пари),
    кой от тези и може ли най-евтиния да спечели? Колко е по различна картината при тези модели?
    PANASONIC 42GT30
    PANASONIC 42G30
    PANASONIC 42ST30
    PANASONIC 42S30

5. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Чудесно чистак нов
    18 минути работа
    1 включване
    и от мен честито за новата придобивка
    Мерсииии,
    аз съм една "везна" не си е работа.
    Докато моделите, които си бях харесал ги нямаше налични, беше добре.
    И вчера една кака от ТМ се обажда и вика - и трите модела които сте си избрали ги има налични (запечатка) и можем да ви ги доставим утре сутрин. Това ме уби, как да си избера един. Спрях се на горния!
    Дано да е читав. Таймера е с моите показания (моето време и включване), но защо ли е разпечатван!?

6. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Колко е по различна картината при тези модели?
    PANASONIC 42GT30
    PANASONIC 42G30
    PANASONIC 42ST30
    PANASONIC 42S30
    Ето едно сравнение по доста параметри, картина на СД,ХД, контраст, цветове и т.н. S30 го няма тестван.
    http://www.digitalversus.com/tv-tele...81d48d2845c2b8

7. Тук е от
    Dec 2011

Утре ще си купим Panasonic TX-P42S30E .Въпросът ми е дали може да се гледа кабелна телевизия с добро качество,или за такъв тв непремено трябва цифрова,а за момента нямам възможност и за нея?

Искам да благодаря на всички тук,от една седмица чета по цял ден и макар че съм жена доста неща ми станаха ясни.Много полезна информация.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от blum
    Утре ще си купим Panasonic TX-P42S30E .Въпросът ми е дали може да се гледа кабелна телевизия с добро качество,или за такъв тв непремено трябва цифрова,а за момента нямам възможност и за нея?

Искам да благодаря на всички тук,от една седмица чета по цял ден и макар че съм жена доста неща ми станаха ясни.Много полезна информация.
    Да - може да гледаш както цифрова така и аналогова кабелна телевизия. Телевизорът има вградени и двата тунера.
    Ако кабелният ти оператор не е кодирал цифровите програми, ще можеш и тях да ги гледаш свободно. За да гледаш и кодираните ще трябва да си вземеш КАМ модул и карта от офиса на оператора.

10. Тук е от
    Dec 2011

Мерси за бързият отговор.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от blum
    Мерси за бързият отговор.
    Успех

- Обещано е подобрение на контраста, нова схема на работа на панела. Пиковата яркост няма да нарастне.
    - Сега VT50 съществува само във вид на предфабрични-образци, тоест инженерни модели. Така наречените "мастери". Масовото производство започва в края на Януари.
    - Первото излагане ще бъде обичайно в Лас Вегас. Контролните ST50, вече са доставени в някои представителства в страните.
    С EU-плазмите ще има огромен проблем. Новата версия Energy Star 5.1 изисква да се ограничи потреблението на 50" екран ниво, не по-високо от 293Вт за 50" FullHD дисплеи.
    http://www.energystar.gov/ia/partner...quirements.pdf

Комментари: "Нашите продукти са предназначени за далеч по-широка публика, от тесният сегмент на видеофилите. Видеофилите - не са тези които удържат бизнеса в състояние на платежоспособност".
    Точно - реалните (не маркетингови) характеристики малко ще се повишат. Доколко - на 5% или на 50%?
    "Ние правим всичко, тази година информацията да не просрочи по-рано официалното пускане на новата линия. Защото пазара на ТВ стана прекалено сложен, конкуренцията нарастна и т.н.."

Да живее ширпотребата през 2012 година.....
    http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/index.html
    http://www.facebook.com/panasonictv
    http://panasonic.net/avc/viera/blog/

http://www.highdefjunkies.com/showth...-rumors-thread
    http://www.hifivision.com/television...ma-models.html

OLED телевизори Панасоник се очакват най-рано през 2013 година. За сега разполагат само с една поточна линия, която е само за експерименти, изследвания и чийто производствен капацитет не стига за покриване на пазара. А и в близките години няма да има по-голям диагонал от 55"...

12. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Ей, ще трябва да сменяме ТВ-тата значи
    Следващото съм решил да е едно 42' 3D за другата стая (където да пренеса Playstation-a :D )...да има място за 3D shooting и за Move

13. Тук е от
    Dec 2011

Е и аз да се похваля вече - днес отидох до ТМ да взимам 46GT30 но се оказа,че няма не разопакован, а имаше 1 бройка (по техни думи) 50GT30 в склада не бутван. Така, че вече у дома е въпросният. оставен да се темперира.
    Дано всичко да е наред - отивам да черпя

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Последно чудене преди покупка на приятел (разбира се заради пари),
    кой от тези и може ли най-евтиния да спечели? Колко е по различна картината при тези модели?
    PANASONIC 42GT30
    PANASONIC 42G30
    PANASONIC 42ST30
    PANASONIC 42S30
    S30 твърдо не може да спечели, освен ако имаш точно и само 1000 лв. Но все пак другите започват от 50% нагоре, това са си бая пари.
    Между GT/ST и G серията, най-видимата разлика е заради различния фосфор и покритие при 3D моделите - картината им има един синкав оттенък, който не ми е ясно може ли да се коригира. От друга страна пък, вадят по-добро черно и аз лично съм раздвоен кое от двете предпочитам - дали видимо по-доброто черно и по-малкото отблясъци при ST/GT или по-естествената картина на G30. А синеенето на GT/ST не е от настройки, защото този оттенък се вижда ясно и при изключен телевизор.

16. Тук е от
    Dec 2011

Е хубаво де, ама още докато го включа и ми се видя.че дисплея има прогорено. И то точно този ТВ канал който ми пуснаха в ТМ за проверка дали работи ТВ-то. Пуснах филм от флашка - надписите които се бяха изписали от логото на тоя ТВ канал ги нямаше вече - бяха се изписали нови картини и цифри от брояч на филма който пусках - и то за не повече от 30сек. Веднага дръпнах клипа за разработка през първите 150-200 часа и го пуснах да си се преповтаря сам. Ще видим какво ще излезе.
    Другото - не мога да вляза в сервизното меню за да видя дали наистина не е работил, или ако е - колко е. Няма бутон V отстрани....С MUTE не става...
    Модела е 50GT30 да поясня...

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Под V се има предвид стрелка надолу (минус).

18. Тук е от
    Dec 2011

Даа - оказа се ,че имаме проблем - ТВ-то е на цели 1562.45 часа и е вкл/изкл 200 пъти.
    Днес ще се карам с някого в ТМ.......

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1733
    Последно: 23-07-25, 13:28
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 09:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 18:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 14:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе