Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 70 от 99 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,036 до 1,050 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от pei466 Виж публикацията
    Преди няколко мнения бях запитал защо ТВ Toshiba 46TL938 не може да си отвори файла който е записал на Флаш памет.
    Но пък TaimShift-а си работи
    pei466, би ли записал един такъв фаил и ми го качи някъде да си го дръпна, без да пипаш нищо по него.
    Нямам вкл. цифрова ТВ от която да направя запис за да тествам. Ако не можеш ще включа по натам и ще тествам, но ще ми отнеме доста повече време.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от forkata Виж публикацията
    Пускам питането за втори път с молба за мниение, от който и да е потребител с подобен клас и рамер ТВ, но особено ценно ще ми е на модератора на темата hristoslav2. Става дума за Тошиба 32RL933, не ми направи впечатление когато ми го пробваха в магазина да има тази особеност, но вкъщи когато натисна копчето за изключване (няма значение дали на самия телевизор или на дистанционното) веднага спира звука, но картината изчезва и преминава в stand by след 15 и повече секунди. Това нормално ли е за марката или серията?
    Благодаря предварително!
    Моя TL40938 го правеше същото нещо като нов, обаче след около седмица ръчкане из настройките нещо явно промених и сега с натискане на PowerOff се гаси веднага. Като евентуална причина може да е: зададено му е да се управлява от HDMI входовете - в този случай дори не се гаси до червен светодиод, а само до оранжев. Друга причина е че в един момент забраних динамичното сканиране за нови и ъпдейт (пренареждане) на цифровите канали от кабелния ми оператор (с CAM модул съм към Близу) - това също може да го бави ако прави това при спиране на тв-то ?!? Ръчках (и така и не успях да подкарам) WiFi връзката с рутер - сега е забранена и карам само по LAN кабел. Ето три вероятни причини - огледай и пробвай да промениш настройките и виж има ли промяна при теб.

4. Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от jijix Виж публикацията
    pei466, би ли записал един такъв фаил и ми го качи някъде да си го дръпна, без да пипаш нищо по него.
    Нямам вкл. цифрова ТВ от която да направя запис за да тествам. Ако не можеш ще включа по натам и ще тествам, но ще ми отнеме доста повече време.
    Ето линк: DOX.bg - Файл организатор за лесно споделяне и съхранение на файлове

5. Тук е от
    Feb 2013

здравейте ,преди десетина дни купих TOSHIBA 42YL863G

надявам се да съм направил добър избор но проблема ми е ,че не мога да пусна филм през плеъра на телевизора тоест субтитрите ги няма и затова моля за съвети изобщо има ли шанс това да се случи ,ако няма какво външно устройство да използвам.
    има доста неща по настройките ,които не ми са ясни ,затова ще помоля да ме ориентирате къде в темата да потърся за този модел.
    надявам се на вашите напътствия

6. Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от npocmak Виж публикацията
    Сканират се и се запомнят всички канали (подредени както ги е наредил доставчика). След това се ползва тулчето Toshiba TV Channel Editor и с него на компютъра се редактира списъка с канали на компа, след това се зарежда обратно редактираният по свой вкус списък в телевизора. Там на линка има програмката и .pdf ръководство как се прехвърля от/на телевизора.
    Пробвано неколкократно - работи перфектно и става за 10мин. цялата работа.
    Опитах се да използвам този метод (40TL938) на TV ми изписва че данните са записани а на флашката няма нищо!?
    Форматирах я и във FAT и във FAT32 и пак същото.
    Да не изпускам нещо?

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

За съжаление май на YL сериите не става пускането на БГ субове. И аз дълго се мъчих с един Toshiba55YL863 - не става и с прекодиране.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от dichoal Виж публикацията
    Опитах се да използвам този метод (40TL938) на TV ми изписва че данните са записани а на флашката няма нищо!?
    Форматирах я и във FAT и във FAT32 и пак същото.
    Да не изпускам нещо?
    При мен, в директорията на програмата липсва файла ToshibaEdit.ini за който се споменава в ръководството. В него според мен трябва да се направят настройки, на кое IP програмата да търси ТВ-то. Ако някой го има, нека го сподели, без него няма да стане нищо. Не знам защо липсва при инсталация.

10. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от bisval Виж публикацията
    За съжаление май на YL сериите не става пускането на БГ субове. И аз дълго се мъчих с един Toshiba55YL863 - не става и с прекодиране.
    до някъде през интер нет го докарваме да тръгне но и там нещата не вървят гладко,дали от сървъра ,който използваме дали от връзката/ с безжична не стана сега е с кабел рутер-тиви/
    ако не тръгне по този начин ,какво външно устройство ще ми върши тази работа ,да гледам по най простият начин филми качени на флашката ми ...DVD плеър ще свърши ли работа /ама и 3D филми да вървят / или bly-ray трябва..

11. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от ivan_19 Виж публикацията
    до някъде през интер нет го докарваме да тръгне но и там нещата не вървят гладко,дали от сървъра ,който използваме дали от връзката/ с безжична не стана сега е с кабел рутер-тиви/
    ако не тръгне по този начин ,какво външно устройство ще ми върши тази работа ,да гледам по най простият начин филми качени на флашката ми ...DVD плеър ще свърши ли работа /ама и 3D филми да вървят / или bly-ray трябва..
    Какво ще кажеш за нещо такова: https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0%B1%D1%89-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B4%D1%83%D0%B5%D1%80/48674-android-mini-pc-privileg-mpc-1-a.html

аз лично бих помислил за нещо подобно, но задължително с възможност за LAN. Не съм много фен на wireless-a, няма я сигурноста и скороста която ти дава кабелчето.

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

Не искам да кърша мечтите ви, но ето моя опит с подобна джаджа - описал съм максимално подробно проблемите които имат този род у-ва - към hardwarebg.com форумите. Явно има още доста да се развиват, но дори и в сегашното състояние пак вършат работа. При мен най-удачно се оказа да ползвам XBMC средата - при плейване на филми с него (до 720p), дори и с описаните в горния линк неволи, поне не насичат чак толкова, че да не могат да се гледат. Пробвах с 1080p - насичат яко, но явно толкова му е силата на хардуера.

13. Тук е от
    Feb 2013

XBMC-то става, но иска доста по як хардуер за да работи добре на HD филмите.
    Иначе за недостатъците на горното устройство е ясно. Аз затова казах подобно със LAN и може би пропуснах да спомена външно захранване от мрежата. Има ги много вече в малки симпатични кутийки. Е не са с размера на флашка, но пък работят много по гладко. Нямам такова, но от наблюденията ми върху андройд с-мата не би следвало да насича на ХД филми. С 3Д-то едва ли ще се оправи, но пък никога няма пълно щастие.
    Дори и мощен компютър да се ползва, пак ще има проблеми, я с кодеци, я със преинсталиране, ....
    всеки сам преценява възможностите си и какво да избере. затова в наши дни има такъв богат избор

14.  

15. Тук е от
    Feb 2012

За ivan_19:
    Не разбрах къде ти е качен филма,т.е. от къде го пускаш.Ако е от флашка то субтитрите ги прекодирай в код UTF-8 и би трябвало да тръгнат.

16. Тук е от
    Feb 2013

тръгването на субтитрите няма нищо общо с енкодинга им. дори да не са УТФ-8 ако вървят ще излиза маймуница. тогава вече може да се говори за енкодинг

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

Ами ... подобно у-во с LAN и външно захранване и в малка симпатична кутийка ... то и сега си ги има. Т.нар. мултимедийни плеери вършат прекрасна работа. Единствения им недостатък е че "вкарват" още едно дистанционно в употреба. Между другото от около 2 години ползвам Raidsonic IB-MP305A-B :: Мултимедиен мрежов HD плейър и досега не му се е опрял някой филм. Има има цял раздел Мултимедийни плеери - там пише доста полезни неща.

18. Тук е от
    Feb 2013

android базирано е по добре, има шанс някога ако се наложи да се ъпдейтне, а и ти добавя още сега т.нар. smart функций и то много по читаво от тези на TV-то. Екстрите като безжична клавиатура и мишка също не са за пренебрегване.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 70 от 99 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе