Анкетата горе не е вярна , аз съм чекнал преди години Индезит - отдавна вече я няма , но не мога / или не знам как / да променя гласа си.
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Анкетата горе не е вярна , аз съм чекнал преди години Индезит - отдавна вече я няма , но не мога / или не знам как / да променя гласа си.
Не знам дали си видял, но Бош-а за 800 лв, първоначалното посочен от додо- WAN24063BY - в момента е в онлайн промоция в полиса за 665 лв. Мисля, че казуса ти се изчерпва с тази цена и всяко едно следващо мнение е чист спам. [emoji3][emoji3][emoji3]
Боша е само с 2 г гаранция, а разликата до 5-6 г изобщо не е малко. Бил е до края на април с 5, но вече не е !
Haier придобиха преди години Candy, Hoover, Hotpoint и някои други още.
"Директ драйв" се предлага и от други производители - LG примерно.
Хубавото е, че Haier предлагат 6 години гаранция и пълна ремонтнопригодност при най-честите повреди - лагери, семеринги, пластмасов казан, барабан.
Същото се отнася и за Hoover.
"Директ драйв" двигателят технологично сам по себе си е надежден и тих.
Дали си заслужава 100-те лева в повече Haier-a?
Съотношението цена/гаранция при Haier е 120 лв. на година, а при Hoover e 126 лв. на година.
Тук въпросът опира до възможността за първоначалната инвестиция от 720 лв.(Haier) или 630 лв. (Hoover), както и от субективния фактор "визия на машината".
Директното задвижване беше недостатък доскоро. Не съм видял дали вече са добавили фабрично хидрозащита или сами трябва да им напасваме гумени шайби отвътре. Аз не бих си купил такова недоразумение. Ако имаше смисъл, мийлетата щяха да го внедрят още преди 30 години.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
В ЕМАГ предложението също не е за пренебрегване - 700лв. След код за намаление (-15%) + такса за доставка (15лв.) + доплащане за още 2г. гаранция (95лв.), крайната цена става 705лв. Като в момента тече кампания за безлихвено разсрочено (за 9 месеца) плащане. Или казано по друг начин - 78,33лв. на месец, тъкмо няма да си утежни бюджета.
Този пост е редактиран от gnf; 29-05-21 в 15:49.
Мани го тоя ЕМАГ.
Защо? Оттам се внимава продавача да е самият Емаг, а не трета страна и гарантирано нямаш никакви проблеми с каквото и да е било.
Моторите на Мийле са инверторни от десетилетия вече, както също и на почти всички производители
https://m.miele.com.au/domestic/1563...kduckgo.com%2F
Ако ще е между този Хайер и Хувър аз бих взел Хайер заради защитата против протичане. Все пак това са доста бюджетни уреди с евтини части, така че нямайте прекомерни очаквания.
Инверторен и директ драйв са 2 различни неща. Директдрайва също е инверторен но прилича на една голяма шайба и не набит директно на вала на барабана. Няма ремък. Ако протече обаче уплътнението и мотора изгаря
direct drive и инверторен мотор са различни неща.
Първото е задължително с второто, но второто може и без първото - както е Миле .
п.с. опс писали сме заедно с dodo