Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е пералнята ви ?

Гласували
935. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

92 9.84%
  • Beko

44 4.71%
  • Blomberg

4 0.43%
  • Bosch

72 7.70%
  • Candy

41 4.39%
  • Electrolux

70 7.49%
  • Gorenje

102 10.91%
  • Haier

2 0.21%
  • Hoover

6 0.64%
  • Hotpoint-Ariston

87 9.30%
  • Indesit

81 8.66%
  • Miele

44 4.71%
  • LG

37 3.96%
  • Neo

8 0.86%
  • Panasonic

10 1.07%
  • Samsung

40 4.28%
  • Siemens

28 2.99%
  • Whirpool

85 9.09%
  • Fagor

9 0.96%
  • Еdesa

9 0.96%
  • Bauknecht

1 0.11%
  • Franke

0 0%
  • Privileg

3 0.32%
  • Siltal

14 1.50%
  • Други

46 4.92%
Страница 364 от 364 ПърваПърва ... 314354362363364
Резултати от 5,446 до 5,452 от общо 5452
Like Tree1146Одобрявам

Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Нека да оставим коментарите за мийле на тези, които го имат новозакупено и го ползват. Иначе преповтаряме баснята за лисицата и киселото грозде. Единственото лошо мийле на пазара е с формата на прахосмукачка. Форумни мнения от потребители на европейски кочини втора, трета и n-та употреба, прали някога гащите на гастарбайтерите по мазетата, са нонсенс. Пералните машини на Бош никак не са лоши, ползвам и такава, макар че нямат много общо с Мийле, освен формата им.
    Имам Мийле от 6 години, най-ниската серия, струваше тогава 50 % над топ-Боша/АЕГ и тн. Откакто са монтирани пералнята пере , сушилнята суши. Нищо няма бутано по тях , само на сушилнята филтъра жена ми го чисти когато се сети / в капака на барабана е , вади се елементарно/. Единствения уред който се пуска по-често от тях е кафемашината, тя ми е втора вече.Като се счупи - пак Мийле ще си купя, пластмасовата, най-ниската серия и ще знам , че е по-добра от най-скъпия Бош.Сега имаш мнение от някой , който реално е проверил в домашни условия работата на въпросните машини.А който иска и може Ламборгини пералня да си купи ако иска.

2.  

3. Member Аватара на coverstar
    Тук е от
    Dec 2017

Аз пък имам Gorenje от 6,5 години( моделите със сензорен екран), словенска направа....Пере си нормално .....
    За 260 евро съм си напълно доволен....

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

40 годишен Тамат - пушка е .

5. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

....................

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Това, че няма значение къде произведен уредът сериозно ли го мислиш?
    Да сериозно го мисля,все пак големите марки си имат производствени стандарти който се спазват.Друго което мога да споделя,е че освен пералнята зависи и от праха за пране който се ползва.Когато препарата е добър(не е за нашия пазар предназначен)и най-ниския клас пералня ще го изпере перфектно.Това с парата за мен е пълна глупост,просто рекламен трик.
    CubanLinx и coverstar харесват това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Цитат Първоначално публикувано от Slusatel Виж публикацията
    Имам Мийле от 6 години, най-ниската серия, струваше тогава 50 % над топ-Боша/АЕГ и тн. Откакто са монтирани пералнята пере , сушилнята суши. Нищо няма бутано по тях , само на сушилнята филтъра жена ми го чисти когато се сети / в капака на барабана е , вади се елементарно/. Единствения уред който се пуска по-често от тях е кафемашината, тя ми е втора вече.Като се счупи - пак Мийле ще си купя, пластмасовата, най-ниската серия и ще знам , че е по-добра от най-скъпия Бош.Сега имаш мнение от някой , който реално е проверил в домашни условия работата на въпросните машини.А който иска и може Ламборгини пералня да си купи ако иска.
    Това Miele дето ти си го взел е от последните читави и евтини модели. Айде земи си сега от най-новите модели с пластмасовия казан и пак ще си говорим.

@додо - има кой да го извади по-голям твоя и да ти го нашие Нещо много удобно избягваш да споменаваш конкретни модели и така ще заблудиш хората, които не са наясно с цените. Къде е Bosch 4-та серия, къде е Miele Passion? Нерде Лом, нерде Лондон. Ти или си неграмотен или си тъп на джапанка. За басните как не захабявали дрехите и за 20 годишната експлоатация ти казах вече. Тва може да го обясняваш на някой с два пръста чело дето е слезнал по джапанки от джипа, пратен от силиконовата си жена с два грама мозък да вземе Miele, че да не се изложат пред гостите ако купят нещо различно.
    Genadi80 и coverstar харесват това.

7. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Кубанлукс, преди 6 години мийлетата нямаха олекотени модели или както тук ги наричаме, нисък клас. Той се появи съвсем наскоро, в отговор на другите производители. Въпреки това, конструктивно са по-здрави от останалите модели, което е жизнено необходимо на марката, за да се задържи на пазара. Пиша ги тези неща, защото по неволя ми се е налагало да свалям капаци и да навирам нови перални под плоскости. Ясно ми е, че си функционално неграмотен цървул, чиято простотия напира да се изяви, за което ти предоставям достатъчно публика. Тук можеш много да ни забавляваш, но остави и шанс на хора, купуващи перални на 5 години по веднъж, да прочетат нещо, което другаде го няма. Не вярвам някой друг да се е занимавал с разглобяване на нови гаранционни перални. А Бош ги препоръчвам единствено заради 5-годишната гаранция и за ади това, че високите им класове са изградени механично на 4-та серия с мощния мотор. Ясно ми е, че няма откъде и как да го знаеш, но винаги можеш да си го набиеш в главата или по-добре отзад, ако битрейтът ти още клони към нула

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Много е важно когато си прост да си адски категоричен. Чудя се някои хора така ли са се родили или са ходили на допълнително обучение
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 30-01-25 в 23:29.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 364 от 364 ПърваПърва ... 314354362363364

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  3. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  4. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 14:43
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе