Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е бойлера ви ?

Гласували
328. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Еldom

136 41.46%
  • Diplomat

42 12.80%
  • Tesy

65 19.82%
  • Матев

8 2.44%
  • Фламина

4 1.22%
  • Ariston

36 10.98%
  • Clage

1 0.30%
  • Neo

2 0.61%
  • Stiebel Еltron

13 3.96%
  • Atlantic

21 6.40%
Страница 108 от 115 ПърваПърва ... 5898106107108109110 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,606 до 1,620 от общо 1711
Like Tree357Одобрявам

Бойлери / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Отговор: Бойлери / FAQ - обсъждане, мнения

Не се знае, моя под мивката кухненския е Дипломат "made in italy". Колко е от Италия или Китай никой не знае. Поне в Бургас Дипломат имат собствен магазин и сервиз, така че питай кой сервиз го поддържа поне гаранцията да избута.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

За под мивка може да е друго, макар че пак е крайно съмнително италиански производител да няма своя марка, а да произвежда за български клиент... Може да е произведено в Китай и доставено до Италия на 2-3 части. Завиват 4 винта в Италия и придобиват правото да пишат Made in Italy.

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2023
    Цитат Първоначално публикувано от dwrbudr Виж публикацията
    Не се знае, моя под мивката кухненския е Дипломат "made in italy". Колко е от Италия или Китай никой не знае. Поне в Бургас Дипломат имат собствен магазин и сервиз, така че питай кой сервиз го поддържа поне гаранцията да избута.
    Може ли координати на магазина и сервиза в Бургас ?

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Адрес: ул. „Чаталджа“ 33, 8002 Победа, Бургас – до бенз. Шел

Тел: 0897886221

https://www.google.com/maps/place/%D...ykdcy?hl=en-US

На втория етаж им е сервиза. Като се развали вентилатора на печката за стена в банята, имаха в наличност в сервиза.

6. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2023
    Цитат Първоначално публикувано от dwrbudr Виж публикацията
    Адрес: ул. „Чаталджа“ 33, 8002 Победа, Бургас – до бенз. Шел

Тел: 0897886221

https://www.google.com/maps/place/%D...ykdcy?hl=en-US

На втория етаж им е сервиза. Като се развали вентилатора на печката за стена в банята, имаха в наличност в сервиза.
    Благодаря!

- - - - - - - - - -

Дипломата се оказа турско производство с гаранция към КТ Сервиз. Това ми отговориха от сайта, където се предлага.

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2018

Здравейте ще купувам бойлер, но понеже мястото ми е малко се колебая между тези двата Atlantic Vertigo Steatite Wi-Fi 100 Silver, 80 литра и TESY BelliSlimo, 2200 W, Нетен обем 80 л.
    Моля за мнения кой е по добър, и кой загрява водата по бързо от двата? Благодаря предварително
    Този пост е редактиран от ar80; 16-04-23 в 23:23.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Привет на всички.Налага се да монтирам бойлер на вилата,но съм пред дилема.Банятя е широка 98 сантиметра и ще трябва да е хоризонтален,защото при монтиране на вертикален ще трябва да влизам странично.Прочетох всички мнения от темата и се колебая дали пък да не е вертикален .Колебая Се между : Електрически бойлер Tedan Standard Inox 80 литра, хоризонтален, неръждаем, Ел. изводи отдясно, тръби отдолу, 2 kW и

Електрически бойлер Tedan Klassa Inox 80 литра, неръждаем, сух нагревател, 2 kW

10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2023
    Цитат Първоначално публикувано от shpaci Виж публикацията
    Привет на всички.Налага се да монтирам бойлер на вилата,но съм пред дилема.Банятя е широка 98 сантиметра и ще трябва да е хоризонтален,защото при монтиране на вертикален ще трябва да влизам странично.Прочетох всички мнения от темата и се колебая дали пък да не е вертикален .Колебая Се между : Електрически бойлер Tedan Standard Inox 80 литра, хоризонтален, неръждаем, Ел. изводи отдясно, тръби отдолу, 2 kW и

Електрически бойлер Tedan Klassa Inox 80 литра, неръждаем, сух нагревател, 2 kW
    Здравейте, взехте ли бойлер Тедан и ако да, как е, доволен ли сте ?
    Този пост е редактиран от paljo; 13-05-23 в 10:26.

11. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

Цитат Първоначално публикувано от paljo Виж публикацията
    ...как е, доволни ли Сте?
    Образец за неграмотност. Първо учтива форма не е същото като множествено число. Второто "Сте" с главна буква е излагация. Пише се "доволен ли сте".
    dodo_pv одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2023
    Цитат Първоначално публикувано от i486 Виж публикацията
    Образец за неграмотност. Първо учтива форма не е същото като множествено число. Второто "Сте" с главна буква е излагация. Пише се "доволен ли сте".
    Благодаря Ви за забележката, беше съвсем уместна.

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2021

Здравейте, ще задам един доста клише въпрос. Предстои ми покупка на нов бойлер. Изчетох доста мнения, като леко се обърках. Става въпрос за гр. Пловдив - южната част на града, където водата е доста твърда. Не съм сложил таван на цената.
    Докато разглеждах по сайтовете, моделите на Ariston Velis EVO ме грабнаха - не държа много на WiFi, нито пък да гледам колко kWh е изхарчил, просто функцията ECO ми се стори "иновативна". Изчетох тук, че се правят вече в Румъния, което не е било много добре. Както и за санкции стана дума (не разбрах много защо).
    Дали за твърда вода е уместно да се вземе с водосъдържател от инокс?
    Този пост е редактиран от checkpoint2; 29-08-23 в 00:07.

14.  

15. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Инокс (неръждаем) със сух нагревател. И пак ще трябва да го чистиш поне на 2 години.
    checkpoint2 одобрява това.

16. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

А защо не помислиш и за омекотителна система в новото жилище?
    Ще е полезна за бойлер, пералня, съдомиална, кафемашина, мивки, баня и т.н.
    А и Павирани са в Пловдив.....
    checkpoint2 одобрява това.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2021

Благодаря за съветите.
    В един от сайтовете намерих Tedan Standard BT 80 inox на доста добра цена, с 12 години гаранция (Не знам дали е пълна, или само на водосъдържателя). Мисля да се възползвам. Обаче май е със сух тръбен нагревател, а не керамичен. Atlantic и Елдом Еврика имат със сух керамичен, но пък те не са инокс.

PS Какво ви е мнението относно Atlantic Genius Steatite?

PS2 - Още веднъж благодаря. Поразучих моделите на Tedan и поръчах Tedan Ceramic Inox (все пак са имали модели със сух керамичен нагревател)
    Този пост е редактиран от checkpoint2; 29-08-23 в 12:27.

18. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Здравейте,
    Стария бойлер Матев Хасково хоризонтален проработи 17 години и вече му дойде реда за смяна.
    В банята в началото мислех да се съобразя с куките и да търся същия бойлер или друг с късмета да паснат куките, но шанса е минимален, единствено Елдом 120 литров може евентуално да паснат.
    Въпроса ми е, от Теси, Елдом - Матев кое е по-малкото зло.
    Помня бая ядове в брах с Матев в смисъл че какво ли не му е сменяно освен естествено балон а, но пък като че ли имат най-добра изолация - стъклена вата навита покрай балона която видимо е 5+ санта и от двете страни, тоа по-добре ли е от полиуретанова изолация?
    Отделно съм огораничен бойлера да е с изводи за водата отдолу и дясна ел част. Бях се спрял на Аристоните, но само най-базовия им модел попада в това изискване, но пък колкото и да е странно планките им не са направени за куки а за болтове, което ме озадачи.... поне погледнато схематично.
    Същата история е и с бойлерите Тедан - нямат халки за куки при планките - отново схематично погледнато.
    Та в нета каквото и да чета не са обнадеждаващи мненията - Тесито гърмяло, тече на под 2 години итн - Елдом пък имал проблем с инсталацията, ламарината външната била като на кофичка от кисело мляко.....

Обадих се в завода на Матев и до ден днешен ми казаха че използват стъклена вата за изолацията, другото което ми направи добро впечатление е че бойлера дълъг 110см и диаметър 40см - 80 литра тежу бруто в кашона 43кг.... А тедан е самно 24кг,.

Ще се радвам за мнения.
    Благодаря!

- - - - - - - - - -

P.S. Четох тук във фориума потребител беше написал, че не бих препоръчал Матев и на най-големия си враг, но не знам къде е обосновката.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LCD матрици /FAQ - мнения , обсъждане
    От hristoslav2 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 23
    Последно: 06-04-18, 19:32
  2. Тостери / FAQ - мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 0
    Последно: 22-05-12, 16:03
  3. Мнения и обсъждане на tv LG LCD 37LD420
    От pacho-gr във форум LG телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 08-07-10, 19:52
  4. мнения за проточни бойлери - Diplomat
    От d_karchev във форум Бяла техника
    Отговори: 5
    Последно: 08-05-10, 02:09
  5. PIONEER LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения
    От tattoo777 във форум Други телевизори
    Отговори: 19
    Последно: 21-03-10, 10:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе