София - би трябвало да е мека водата, но мисля да ходя да потърся някакви тестчета ако има достъпни да я проверя все пак. Че в София са май 2 различни тръбопроводите.
Иначе Тедан 120л 2kw със сух нагревател наистина е с 12г. гаранция. Просто жертвам 1кw мощност при сухия нагревател. Което реално може и да не ми е необходимо, освен ако не се наложи верижно къпане на 4 човека.
Виж сайта на местното ВиК. Обикновено има данни за твърдостта на водата.
На 6.5 годишното ми Модеко Керамик изгоря едната степен на реотана ( хванах го след като забелязах че малко бавно взе да загрява ) .. 13 часа се обадих ,в 16 часа дойде техник и за 10 мин го смени ( модела е със 7г гаранция ,нищо не съм плащал ) .. аз съм доволен от модела ,първи ремонт е това
Що не написа Теси ами наблягаш на модела, сякаш някой го е чувал? И няма да е зле да обърнеш внимание как се пишат запетаи.
Да, ама колегата е от Шумен.
Като знам кой е сервизът при нас - не ми се мисли кога ще реагират.
Ясно. И ти си гледай работата.
PS: Като ти гледам подписа, явно твърдо вярваш, че запетаята трябва да се долепи до следващата дума. Вземи разгледай някоя книга, ако си виждал такова нещо.
Нямат копче наистина. Само че не се изключват "от контакта", а от копче в коридора/извън банята.
Въпросът е не кой как ще го изключва, а дали производителят е съобразил поставянето на такова копче. То всеки електроуред може да се изключва по гореописаните начини, но на всеки един си имам копче on/off. При останалите бойлери не знам как е... за първи път ще купувам такъв уред.
Мога само да кажа, че Тедан губят клиенти от липсата на копче. Преди месец на приятел му прокапа бойлера и беше решил неръджавейка да взима. Апартаментът е в стара панелка и няма копче за изключване на бойлера извън банята. Въпреки, че Тедан-а беше на промоция в Практикер за 570лв с 10г гаранция, се наложи да вземе Елдом с 5г гаранция за 650лв само заради копчето.