С какво точно си изчистил пръскакчките колега? Игла?
Ние имаме сушилня и се родихме откакто я имаме... [emoji849]
Sent from my Samsung Galaxy Note 8 using Tapatalk
АЕG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Daewoo
Electrolux
Fagor
Gorenje
Hotpoint-Ariston
Indesit
Midea
Neo
Siemens
Whirpool
Zanussi
Conegliano
С какво точно си изчистил пръскакчките колега? Игла?
Ние имаме сушилня и се родихме откакто я имаме... [emoji849]
Sent from my Samsung Galaxy Note 8 using Tapatalk
На много съдомиялни, въртящите се перки са хванати с нещо като холендрова гайка, тази конкретно с един пластмасов "болт". Самите дюзи бяха запушени с дребни парченца, предполагам остатъци от храна. Запушвания имаше по почти половината дюзи. Струята беше набутала парченцата в отворите, но се махаха сравнително лесно. Не, не е нужна игла, отворите не са толкова малки. Издърпах стърчащите парченца навън с пинсета. После под струята на чешмата изплакнах, стараейки се да вкарам обратно вода през малките отвори, за да изтече през големия централен отвор. Сега свалих горната перка, за да снимам - наред си е.
Този пост е редактиран от Karata; 17-04-18 в 15:06.
Без да искам съм написал сушилня, а имах предвид съдомиялна, по-горе по въпроса с почистването с лимонена киселина и белина. Струва ми се, че за сушилня тази процедура няма да е удачна.
Като се нанесем в новия апартамент след 1-2 месеца ще ползвам за пръв път съдомиялна. Така, че полезна информация беше това с почистването на пръскалките.
Здравейте,
харесах си една машина на Бош, но веригите за техника в моя град не предлагат модела. Изборът е Техника.БГ | Промоции на бяла техника или www.tehnomix.bg ?
Не съм пазарувал от тези места, ще се радвам за отзиви.
Какви са тези вериги?
Една миялка да не могат да доставят!
Поръчвай директно от Бош,сигурно ще чакаш 20 дни доставка.
Големи загубеняци,пари искаш да им даваш,а те не искат да ги вземат!
В Пловдив поръчвам от едно малко складче в търговията!Хората могат да доставят всичко,което се предлага и внася в България!
При тези марки е хубаво,че дори да си я купил от чужбина и модела да не се предлага в БГ-части може да се поръчат от оторизираният сервиз.Това важи за всички немски марки,които имат представители в БГ!
Складовата база за източна Европа на Бош,Сименс и Неф е в Букурещ. В София почти няма наличност,затова се чака.
Този пост е редактиран от Viking72; 03-06-18 в 19:45.
В други вериги не се ли предлага. Погледнах в Техномикса и забелязах спряното предлагане на перални Сименс. Евала за това.
Изнасят се от нашия пазар.
Много малко продажби имат.
Не,че другите продават много...
След няколко години и други марки ще се изнесат.Те българите избягаха,та..
Пазарът на ел уреди в БГ е много малък. Малко са продажбите на битова техника от високия ценови клас.
Отделно джамбазите с боклуци втора употреба отхапват голям дял от него.
Експо 2000-няма проблем.
Чрез Технополис пак става,само че разговаряш с управителя и оставаш капаро.
Но всеки един магазин,който работи с техника на Бош,може да ти я поръча.
Ако си близо до Пловдив,пиши на лично,ще ти уредя това, което искаш.
Доста техника на Бош съм поръчвал,най-малко чаках за две микровълнови.За едният аспиратор подмина месец.
Ама честно не познавам такива търговци,които отказват да прибират пари.
С тези пичове в Пловдив нямам никакви проблеми, независимо за бранда.
Въпросът е да се внася в БГ.
Този пост е редактиран от Viking72; 04-06-18 в 00:06.
Здравейте, може ли да ми препоръчате съдомиялна за вграждане - 60см широчина, в ценовия диапазон 700-800лв. Благодаря предварително.