Тази с петте години гаранция.
АЕG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Daewoo
Electrolux
Fagor
Gorenje
Hotpoint-Ariston
Indesit
Midea
Neo
Siemens
Whirpool
Zanussi
Conegliano
Тази с петте години гаранция.
Здравейте, дайте съвет, коя съдомиялна да избера от двете:
https://veto.bg/bg/product/съдомиялна-bosch-sms-68ti01e
https://www.tehnomix.bg/sadomiyalna-aeg-ffb93700pm
За Bosch пише че е от Германия, но дали е така?
За съжаление и двете са с гаранция от 2 години.
Аз също леко клоня към AEG, заради третия (най-горе) разпръсквач. Не съм ги виждал наживо. Тези дни ще отида да видя Боша, но за AEG ще е проблем, че във Варна я няма тази верига, а в други магазини я няма.
slavckc имам АЕG от 5 години ,като гледам външо и вътрешно е 100% същата като тази ,която сте избрали.
Работи перфектно и също много важно за мен е много безшумна.
До 31.12.2018 AEG бяха с 5 години гаранция ,но за +100 лева и тази може да стане с 5 г.
Bosch ако е произведен в Германия също ще е добра покупка,отзад задължително трябва да пише Made in Germany .
Моята АEG е произведена в завода на Elektrolux в Италия.
Успех!
Този пост е редактиран от Loreti; 05-04-19 в 12:29.
Здравейте, препоръчаха ми BEKO DIS 28020 , но се двуомя между нея или до тези пари Миле втора ръка с 2г. гаранция. Кое е по-удачно според вас? Ще се ползва от 2 души предимно и затова трябва да е от малките.
Явно е по-стар модел,няма я по магазините.
Здравейте,малко помощ за настройка на солта,пробвах със отверка но не мърда, някакъв чалъм ли има, незнам но не се справих,имах чувството,че ако напъна още малко и ще го счупя.
- - - - - - - - - -
Бива ли да го направят толкова тъпо.Или да е само от контролния панел,или само от някаква врътка,която да се завърта елементарно.Все още не съм се справил с това чудо в съдомиялната,как да го завъртя.![]()
За какво е тази настройка за твърдост на водата и как може да се установи? Другото е за каква сол се говори - допълнителен препарат ли е?
Наскоро взех едно АЕГ 6 серия ,жената е много доволна - загорели тенджери ,тави не прощава на нищо ,и е доста тиха . А солта е отделен препарат да ,и то задължителен ако искаш да мие добре . Колко е твърда водата във вашия град може да се намери в интернет .
Не вярвам готварска сол да слага в съдомиялната. Има си такава за съдомиялни.