Beko-то ми има програма 70С и след нея някаква H+ на която пак пише 70С. В книжката дават, че едната програма харчи 1.4KW, другата 1.7KW.
Сигурно плакне повече време на 70С. Виж в нета BEKO Hygiene+, май пуска и пара.
АЕG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Daewoo
Electrolux
Fagor
Gorenje
Hotpoint-Ariston
Indesit
Midea
Neo
Siemens
Whirpool
Zanussi
Conegliano
Beko-то ми има програма 70С и след нея някаква H+ на която пак пише 70С. В книжката дават, че едната програма харчи 1.4KW, другата 1.7KW.
Сигурно плакне повече време на 70С. Виж в нета BEKO Hygiene+, май пуска и пара.
Благодаря Ви за отговорите. Гледам съдомиялните Candy имат интензивна програма на 75 градуса и са бюджетни - около 500-600 лв. Сега се двоумя кой модел да избера, Помагайте за модела.
AEG също имат програма на 75°
здравейте момчета .преди години бях питал за съдомиялна,но вече идеята узря,та да ми помогнете в избора.искам свободностояща,качествена и голяма.нямам идея за цени,но да кажем 1000-1500 лева(ще се взема на лизинг).от БРАНД също нямам идея,но за 2 години купих пералня и сушилня на AEG(8-МА СЕРИЯ)и съм доволен от марката,но не е задължително.само имам едно важно питане-мога ли да удължа маркучите,тъй като ще е на странно за миялна място(няма да е под плот или нещо подобно).отворен съм и за секъндхенд качествени машини(не изхождам от финансовата част,а от качествената).благодаря предварително.
Ползвам АЕГ и става, но има един дразнещ недостатък. Програмите са ауто 2ч30минъ, про 75С 2ч40мин и бърза 30мин. Бързата в повечето случаи не измива добре, а всички други са х5 времето. липсва ми една програма от час да е малко по-дълга от бързата.
Те всички са почти еднакви откъм времетраене и разход на програмите в ЕС. Гледай модел със сензор за замърсеност на водата и вграден аквастоп (сензор за протичане и клапа за спиране на водата). След първото изплакване сензора засича колко е мръсна водата и уреда сам избира програма за миене. И да всички програми са дълги (освен кратките), защото така се пести вода и ток, а крайния резултат е същия.
Почти всички модели на Бош и всички на Мийле имат автоматична програма и аква стоп. Предполагам аег също. Аква стоп се нарича системата на Бош, но системата на Мийле е същата просто с друго име. Ако искаш напълно безшумна гледай модел около 44db на етикета. Всичко под 50db е тихо. Третото чекмедже за вилици, лъжици и ножове е удобно, но не е задължително. Автоматичното отваряне на вратата след края на програмата гарантира напълно изсушаване дори и на пластмаса. Само по-скъпите модели предлагат тази опция. Системата за сушене със Зеолит на Бош суши много добре, но само скъпите модели я имат.
https://www.tehnomix.bg/edra-byala-t...omiyalni-60-sm
https://www.tehnomix.bg/sadomiyalna-aeg-ffb83730pm тази ми хвана погледа,но ако има нещо добро в този ценови диапазон,може ли подсказка
В този ценови диапазон всичко е добро.
Има си всичко,което ми препоръча да гледам,уж не е нисък клас, ма то на късмет. Бе ще скок на, пък Кот такоаааа
Здравейте, търся съдомиялна за вграждане 45см до 800-900 лв. Имам опит с WHIRLPOOL WSIC 3M27 C и съм много доволен, но се чудех в този ценови диапазон дали има нещо по-добро като цена, шум и брой програми. Обмислям и вариант втора употреба. Важните неща за мен са да е тиха, да има някоя по-кратка програма(около 1 час) и да събира колкото се може повече съдове Единственото, което не ми харесва в Whirlpool-a е, че третият ред за приборите е доста малък. Та, какво бихте ме посъветвали?
Здравейте,имам нужда от съдомиялна за вграждане на 60 см и в онлайн магазините си избрах Bosch SGV4HVX33E.Моля за мнение дали избраната машина е качествена и изобщо Bosch добър избор ли е за съдомиялна?
Sent from my iPhone using Tapatalk