Вариант е естествено, но е бяло. Дали ще се върже с цветовете на кухнята и вкуса на жената ….
АЕG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Daewoo
Electrolux
Fagor
Gorenje
Hotpoint-Ariston
Indesit
Midea
Neo
Siemens
Whirpool
Zanussi
Conegliano
Вариант е естествено, но е бяло. Дали ще се върже с цветовете на кухнята и вкуса на жената ….
Аз като гледам Свободностоящи съдомиялни , стандартно са 85,5-85см високи свободно стоящите/ 45см широки.
От тези за вграждане най-ниските са 81см Съдомиялни за вграждане и са точно Miele! Съдомиялни за вграждане
Значи това ще е. Ако разбира се жената се навие, защото се рових за инокс от този модел и не намирам, ще стои грозно след като другите уреди са инокс в кухнята.
Дали са читави или не, няма смисъл да питам, друг избор няма.
Ако вземеш за вграждане, могат да ти направят (мебелистите) панела за вратата от плоскост “инокс”.
Хм много добър вариант. Значи в крайна сметка се спирам на това Миеле. Надявам се да влезе под този плот и да няма ядки.
Благодаря много на отзовалите!
Само дано "мебелистите" попаднат в цвета на фолиото, което ще залепят.
А по-важното е дали няма да отпадне гаранцията при такава интервенция.
То да не ви се налага да я ползвате, всъщност!
Гена, Гена..., какво фолио те гони?
На уредите за вграждане се изработва капак за вратата от плоскост според цвета на кухнята.
Самата плоскост (готова) в случая, се води "инокс" и нищо не се лепи на нея.
Спал съм, когато съм писал!
Въпреки това, ако останалите уреди не са за вграждане, съществува реална опасност да не съвпадне с точния цвят лицев панел.
Тези регулируеми крачета отдолу на съдомиялните, могат ли да се махат изцяло? За Миеле става въпрос или на някои други марки ако знаете дали може?
Бях до техномаркет и служителя не можа да ми отговори