Това Трео си е TCL, ама от тия най орязаните
Това Трео си е TCL, ама от тия най орязаните
По бакалските сметки отдава ~1.5кВ при очаквани ~3.8kW толкова си може или е повреден/не добре монтиран?
Колегата е под наем и не иска да занимава излишно хазяина си.
На първи етаж ако няма топлоизолация на пода е напълно възможно да не може да се справи в тези 25 м2
освен да правите чист бартер с dodo .. той искаше да смени една от 3те си цепеници с трео![]()
Според мене няма да е само от първия етаж.В другия ми апартамент който е на партер етаж,имам един боклук Daikin FTXV35AV1B,дето му дават макс 4,4 кв.В стая 20 кв е,и с отворена врата към баня от 4 кв.Значи цял ден не е работил,при 0гр външна, пускам го на 24гр и турбо режим/вентилатор и след 30мин е топло.
Виж колко му е изходящата температура. Ако е между 45-50 градуса си е ок и имаш много топло загуби. Преди време имах сходен казус с един Панасоник. Оказа се, че помещението му е голямко и не смогваше.
Е духалка 2kW покачва температурата, значи отдава под 1500W, нещо не е уред.
Не помня модела на треото, което тествах, не знам къде го писах. Беше на R410A. Външната температура беше +1, а студиото над 20 квадрата, в хотел. Температурата на струята от вътрешното подмина 50 градуса и скапа термометъра. В стаята май че беше 22 градуса. Абсурдно е кое да е трео да отдава само киловат и половина при +4 външна! Ми то само от контакта толкова дърпа, баси...![]()
На кой вентилатор е 45гр.?
Само не ми казвай на Ауто.
На максимум е интересноно колко е?
Здравейте , събирам мнение за климатици от ниският ценови клас (800 - 900лв) с включен монтаж,да ме насочите към нещо от което сте доволни.За стаи около 25кв/м основно предназначението им ще е за охлаждане,но все пак се надявам и да могат да стоплят до някакви нормални външни температури.Колега Zygot , иначе вашият познат доволен ли е от самият климатик , дали има някакви наблюдения?2та TSWF на старлайт който се монтираха на летният обект съм доволен за сега от тях , макар че са малко използвани , но сега търся нещо от фирма , за да може да си ги поддържа понеже ще са повече бройки и гледам че предлагат треоcsi12mf3 , но никъде не намирам повече отзиви за самите климатици.Ще съм благодарен за всякаква информация.
Здравейте, трябват ми 3 нискобюджетни климатика, които ще се ползвам основно за охлаждане през лятото. За момента гледам AUX ASW-12NFH2, ASW-09NFH2 и ASW-H09B4/JDR3DI-EU, както и моделите на StarLight ACT-09WIFI и ACM-09FOWF.
Може ли да ми препоръчате конкретен модел, трябва да са 2 броя 9000BTU и 1 брой 12000BTU.
Приемам и други предложения до около 650лв. за бройка.
Благодаря.
Този пост е редактиран от SH777; 13-04-22 в 00:34. Причина: Допълване на мнение
Виж и Midea Blanc.Девятката струва 739лв., но е с монтажен комплект, което ще поевтини монтажа.
Ок, ще погледна и Midea. А от гореизброенито, кое е за предпочитане?
За AUX нищо не мога да кажа .Имам StarLight ACT-09WIFI и се справя в студовете.За мен е малко шумен.Другия StarLight е мидейско производство и може да е по-тих.