Страница 9 от 22 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 319
Like Tree84Одобрявам

Климатици от ниския ценови клас

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Re:Климатици от ниския ценови клас

Пералня Горение - 8 години не е мръднала и се пере яко у дома , една шайба няма сменена ... - нека да си е боклук среден клас ...

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Пералнята ти не е мръднала защото е 8-годишна. Тогава бяха много по-качествени. Ние също имаме старо Горение и си работи без проблеми, но новите им перални са голям боклук. Много се чупят. Имат проблем с електрониката. Брат ми си взе ново горене и за две години вече смени патка. От сервиза казаха, че всеки ден сменят мнгого платки и въобще са много пореблемни новите модели. Старите бяха и със стоманение казани.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево

Една похвала за НЕО 12-ка. Почва трети отоплителен сезон и кърти яко топло при не-високи нива на шум. ПРЕПОРЪЧВАМ! Хитачито ми също е трепач, ама то има да избива 600 кинта от разликата в придобиването в сравнение с Нео-то и също кърти, ама май за 4 години вече ще ги избие! /или поне се надявам/.
    Като потребител на клими за отопление се насочвам към ново жилище с подови клими, ама там едни парииии... ке събираме, че там е по-дългосрочна инвестиция - поне 10 годинки требе да изкарат!

5. Member Аватара на zhelko
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от V_Simeonov
    Една похвала за НЕО 12-ка. Почва трети отоплителен сезон и кърти яко топло при не-високи нива на шум. ПРЕПОРЪЧВАМ! Хитачито ми също е трепач, ама то има да избива 600 кинта от разликата в придобиването в сравнение с Нео-то и също кърти, ама май за 4 години вече ще ги избие! /или поне се надявам/.
    Като потребител на клими за отопление се насочвам към ново жилище с подови клими, ама там едни парииии... ке събираме, че там е по-дългосрочна инвестиция - поне 10 годинки требе да изкарат!
    Още 1 похвала за NEO ACS-HH12LIH R407 KIT- закупен преди близо 5 години нов за 284 лв. с включен монтажен кит (промо цена ) Използвам го рядко, но топли и охлажда по-добре от доста по-скъпи и маркови климатици. Недостатък- COP=3.00, но за тия пари едва ли може да се вземе нещо по-добро

6. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Аз имах глупоста да се съглася да монтирам едно нео миналата година и това нео още при пускането го видяхме че докато реши да почне леко да хлади трябваше да по чакаме. Вчера ме потърсиха че не топли оказа се че си е наред но толкова слабо вдига налягане че нямах нерви да го чакам. За мен това е такъв боклук че няма на къде.

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

продължавам да мисля,че хората си купуват ДЕО,НЕО,ГЕЙО само да кажат,че имат климатици.

8.  

9. Member Аватара на zhelko
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Аз имах глупоста да се съглася да монтирам едно нео миналата година и това нео още при пускането го видяхме че докато реши да почне леко да хлади трябваше да по чакаме. Вчера ме потърсиха че не топли оказа се че си е наред но толкова слабо вдига налягане че нямах нерви да го чакам. За мен това е такъв боклук че няма на къде.
    Може би монтажа е от значение Майтап, сигурен съм че монтажа ти е бил перфектен.
    От Neo до Neo сигурно има огромна разлика, все пак е търговкса марка и не се знае в кой гараж са ги сглобявали и какво са сложили.

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA
    продължавам да мисля,че хората си купуват ДЕО,НЕО,ГЕЙО само да кажат,че имат климатици.
    Предложи тогава нещо по-добро на подобна цена, което да ползвам максимум 20 дни годишно (може и на двойна цена).

10. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от zhelko
    Може би монтажа е от значение Майтап, сигурен съм че монтажа ти е бил перфектен.
    От Neo до Neo сигурно има огромна разлика, все пак е търговкса марка и не се знае в кой гараж са ги сглобявали и какво са сложили.

Предложи тогава нещо по-добро на подобна цена, което да ползвам максимум 20 дни годишно (може и на двойна цена).
    Dаewoo, hyndai,LG

Стават ли???

11. Member Аватара на zhelko
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Dаewoo, hyndai,LG

Стават ли???
    стават, ама знам ли вече... вчера имаше псувни срещу една от тези марки от един съфорумец (сигурен съм ще се сетиш от кой )

Иначе просто споделям личен опит кой става. Направих преди малко замерване на НЕО-то, изходящата струя е над 50 градуса, мисля че става поне като за полу-климатик.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево

Относно НЕО-тата - откъм бачкане аз съм супер доволен. Също брат ми, а и един братовчед - изхвърлиха по един евтин Панасоник /не си спомням точния модел ама нещо с W DKE имаше в името/, за да се сложи НЕО 12-ка /с кит/.

Малка забележка - на едното НЕО дренажната тръба я имаше, ама отвора и във ваничката на вътрешното тяло просто не беше пробит, та се наложи ръчно да се сефтоса дупката - та както се досещате - късмет трябва и при тях.

Относно коефициентите - при число около 3 - кво повече за тия пари! Пък и ако трябва да го има, но не се използва постоянно, а само при нужда - е идеалният кандидат - мое мнение, и не ангажирам никой да се съгласява!

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

отвора за дренажната тръба не е пробит тъй като може да се падне отляво или отдясно .. обикновено има едни тапички на нея ,но и кухненски нож ще свърши работа

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Алекси, много климатици съм виждал през мен, но точно такива не са минавали през мен. Главният отвор е един и е горе-долу посредата под топлообменника (там се слага и "пишката"). На някой модели има и допълнителни (за тях са тапите) в 2-та края. И понеже съм виждал как се прави климатик, най-вероятно са забравили да пробият отвора във фабриката. И бързите ръчички на китаеца като забравят да пробият дупката остава ние или клиентите да го направим......

16. Member Аватара на boiski
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Бургас

Един приятел си купи този климатик "AUX ACS-SS09AUX"
    http://www.technomarket.bg/products/...ux-acs-ss09aux

Някой има ли впечатления? Наистина ли има плазма, и каква би била отдаваната мощност при + 2/3 градуса? в Бургас.
    ОТДАВАНА МОЩНОСТ : ОХЛАЖДАНЕ -2.7(1.45-3.2)kW ОТОПЛЕНИЕ - 2.8(1.4-3.3)kW

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от boiski
    Един приятел си купи този климатик "AUX ACS-SS09AUX"
    http://www.technomarket.bg/products/...ux-acs-ss09aux

Някой има ли впечатления?
    ОТОПЛЕНИЕ - 2.8(1.4-3.3)kW Тоя компресор Тошиба е много спънат

18. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

време е някой да осъди тея паляци,които така нагло лъжат хората.то е същото кто САНГЙОНГ с двигател МЕРСЕДЕС БАТЕ.ама и ние искаме да плющим дявола във въздуха................хак да ни е.излиза,че разумния потребител е прост.вместо да дава 2000лв. и за тошиба,да си купи БАУ,МЯУ,ТРЪЦ,ПРЪЦ за 500 кинти с компресор ЩАШИБНА.....................ей прост народ.и раздела според мен би трябвало да се казва ИМИТАЦИЯ НА КЛИМАТИЦИ.нищо против към никого,ма ХОРА ЦЕНЕТЕ СИ ПАРИТЕ.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 22 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Заслужава ли си покупката на марков климатик от ниският им ценови клас?
    От bgr79 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 15
    Последно: 07-01-13, 13:24
  2. Препоръчайте климатик от ниския ценови клас
    От anajo във форум Климатици Midea
    Отговори: 4
    Последно: 15-07-10, 18:20
  3. Най-сполучливата марка климатици в ниският ценови клас
    От dreamstate във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 44
    Последно: 06-05-10, 00:41
  4. Проблем ли е по-ниския монтаж на вътрешното тяло?
    От ivakis777 във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 12
    Последно: 07-10-08, 15:48
  5. Мобилни оператори - ценови политики
    От D3BEP във форум Коментирай новина
    Отговори: 40
    Последно: 01-12-05, 22:47

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе