От няколко източника (по мое мнение надеждни) съм го чувал, но нямам сервизното.
От няколко източника (по мое мнение надеждни) съм го чувал, но нямам сервизното.
Много поздрави от морето, на надеждните източници! Мишън 1 е с капилярка и чек вентил!
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Интересно, че сравнително скъпи модели на C&H са с капилярки...
![]()
Този пост е редактиран от the inquirer; 22-06-19 в 22:29.
Здравейте , поръчахме един такъв Finlux FDCI - 12 LK46GFHза бабата на моята , като отидохме бяха изчерпани , и дори от новите доставки които очакват имаше доста резервирани , та се надяваме до началото на Август да дойде и този който заплатихме. Моля за мнение на някого сблъсквал се с този модел на Finlux все пак бюджета ни беше до 800 лв.
Под марката Финлукс с подобни спесификации на хартия се продават модели с някои козметични ралики от няколко години. Аз имам един от тях. До колкото знам си е най-обикновен AUX със сложен нагревател на външното тяло. Написаните характеристики нямат нищо общо с истината освен може би високия дебит на турбо степен. Отделно моят има една наистина тиха степен, висок минимум и тихо външно тяло в режим на охлаждане. Сглобката си е като за цената си. В общи линии не мисля, че е с нещо по-добът от AUX-ите. Като за цената си е ок.
Имах кратък досег с два евтини климатика които сякаш не работеха добре. Чисто нови прясно монтирани трео и аух при зададени 28°С правят ~23°C. Не им достига мощност или са манипулирали датчиците заради недостатъчна мощност.
Температурата беше положителна и не вярвам чак толкова да видят зор.
А може би са ги скапали още при монтажа?
Явно нещо не са ги монтирали добре. Колегата каза, че неговия трео прави при зададени 30 макс 25°С, а тук е бая топло.
Привет!
Бих искал да попитам дали някой е запознат с настоящата серия ACI на НЕО - къде са произведени, компресор, проблеми ( 9000 BTU и 12000). С WIFI и газ 32 са. По ред причини две такива машини бяха метнати на ваканционен имот, с удължена гаранция, който предимно ще се охлажда някой и друг уикенд в годината. Там има парно на твърдо гориво, то и без това ни беше обяснено, че същите не ставали за отопление, цитирам "грам". Въпросите са породени от чисто любопитство, ще бъда благодарен, независимо какви са оценките
Поздрави!
Благодаря!
Тъкмо с тая ко/р/она ще им се порадваме сигурно и повечко, де. Малко шумни вътре, "дървени" и лимитирани, като поведение, но пък охлаждат доволно къщичката, дори като отворим между четирите общо стаи. Имат и WIFI, a то освен че едвам имаме мобилен телефон, няма никакви кабелни интернет връзки в селото, та... все тая.
Здраве и за Вас!
По-горе съм писал за климатик който не работи добре. Модела е Treo CS-I12MF3 CO-I12MF3 https://www.estetik-klima.com/invert...2MF3-12000-BTU
Сега говорих с колегата помещението е ~25кв.м първи етаж при 4°C прави 22,5°С в помещението настроен на 30°С. Под нулата се налага пускането на духалка.
Тествахме с духалка пусната точно под климатика термометър в другият край на стаята. Изключен климатик включена духалка 2кВ за 30-40мин от 22,5°С на 24°С т.е. климатика отдава 1.5кВ в най-добрия случай.
Толкова ли може климатика или нещо не е монтиран като хората?
Този пост е редактиран от Zygot; 18-02-21 в 14:12.
dodo толкова го фАли треото, даже термометъра му стопили.