Страница 12 от 159 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2006

Re:Втора употреба климатици

Здравеите . Похвалете ми някоя ф-ма. за втора употреба в София. Ще ми трябва 12 до18ка и 9ка. Единствената която знам е на ул."Черковна" преди "Оборище"

2.  

3. Тук е от
    Dec 2006

благодаря ти blue1.ще се пробвам и аз.дано попадна на същия служител

4. Тук е от
    May 2007

мисля, че имам проблем с климатика - инверторен 12-ка SHARP WINDOM - AY E25SE - W 1994г.
    Моля за компетентни мнения!
    Ползвам го 2-ра зима и по принцип си работи.
    Тази зима обаче постоянно се чуваше /от вътрешното тяло/ все едно циркулира течност /и то по-силно от колкото духалката/, а миналата зима това се чуваше само преди да спре, като е достигнал зададената температура. Освен това не спря да духа от както е пуснат от септмври месец /на 1,2,3 и автоматично при зададена температура 23-25 цяла зима без да се спира/.
    След почивка през месец Април, сега го пускам на студено - задавам 22 градуса и гледам питата вътре/незнам как се казва технически/ , че се заскрежава само на един ред долу и като пипиам над този ред другата част си е на стайна температура. След 10-20 минути се разскрежава и като че ли температурата на цялата пита се оеднаквява и така продължава да си работи по-нататък /без да се заскрежава повече/. При зададена температура 22 от него излиза 14 градуса /консумиран ток 1.7А/, при 20 - 10 градуса /консумиран ток 3А/, при 18 - 8 градуса /консумиран ток 4.3А/

5. Тук е от
    Jan 2004

Някакво мнение за Toshiba RAS-2281T-L? Монтираха ми го в събота, досега добре, само май няма нощен режим като Daikin. Излезе ми 760 лв. с монтажа...

6. Тук е от
    May 2007

Здравейте !
    Днес ходих малко по фирмите за климатици втора ръка, Но неостанах много впечатлен от цените на инверторните климатици.
    Аз съм от Пловдив и ще търся магазини в рамките на града.
    Трябва ми климатик 2-ра ръка който да служи за отопление през зимата и охлаждане през лятото.
    Видяното днес в две плодивски фирми ме озадачи.
    Бях в фирма HTT-3 ООД там ми предложиха Три варянта скъп среден и ефтин.
    Помещението ми е 10 квадрата спалня. Мисля че една 9-тка ще свърши работата.
    Та скапия варянт който ми предложиха беше NATIONAL - 900 лв. + 150 лв монтаж = 1050 лв. Това е 10-ка 2 годишна с доста екстри нов фреон + инфра червена лампа ( йонизиращо действие )
    средния варянт инверторен тип беше Fujitsu 10-ка, 2 годишен с нов фреон нощен режим и много други екстри запазен в разработка с синтетично масло за смазване. 750лв + 150 лв монтаж = 900 лв.
    И най ефтения варянт 9-ка ToSHIBA 2001 - 2002 година доста запазен 500 лв + 150 лв монтаж = 650 лв. с стар вид на фреона.
    Имаше и един SANYO който беше на цена 650 лв той беше с фото око за нощен режим.

Хора не са ли много скъпи тези цени за 2-ра ръка климатици дайте ми някъв съвет кво да права една нова 9-ка Panasonic инверторна в Техномаркет е 900 лв.
    искам да попитам каква е разликата между 2-ра ръка климатик внесен от япония работил 2 години и е на една цена с тези който се предлагат нови по нашите магазини.
    младежа който беше там ми обясни че японските ги правили за тяхния стандарт и имало много голям контрол за качеството а в българия били зглобявани в китай и белгия.

След това отидох в фирма АНТ Клима там имаше 10-ки по 500 лв + 150 околу 650 лв излизаха главно имаха и предлагаха SANYO, Sharp
    Гаранцията там е 18 месеца доста бяха захабени тези модел 2000 - 2002 ра

Ако има запознати хора каде може да се намерат ефтинки и добри оферти в град Пловдив моля споделете.
    Колко горе долу пари да се приготвят за един сносен климатик да не е с всички екстри и да върши работа.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

За 10 квадрата стая не е препоръчително да слагаш инвертор. Едно 9-ка(25-ца) е прекалено мощно за това малкото помешени и инвертора ще работи като конвенционален в решим включено изключено. За тези пари даже се взема нова 25-ца Даикин конвенционален. Голяма набутвация е да се взема климатик вотра употреба на такава висока цена. Още повече, че са и на 110V.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2006

Здравей,градски,
    това,че си избрал фирма НТТ-3 е добре,това е може би най-коректната фирма за климатици в града.АНТ ги забрави,поразпитай малко за собственика и ще ти стане ясно за какво иде реч.
    Сега по- конкретно.Всички са си плюли в устите/демек цените им са почти еднакви/някои като "Димели" и "Нипон"включват монтажа в цената,а други го калкулират отделно,но като крайна сума горе-долу са еднакви.
    От всичко което си видял в момента най-доброто за твоя случай е SANYO-то,модела е перфектен,а този специално е много запазен.Има и един "ДАЙКИН"много добър,но пък той е 14-ка.Забрави че това са машини на 2 години,истината е друга.Колкото до сравнението между нов ПАНАСОНИК китайче и добра японка втора ръка-твърдо ЗА японката.
    Това,че Julian се е вманиачил в ДАЙКИН и алабализмите за 110v - без коментар

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

VeNoMKiLLeRs ако Фуджитсото е същото което и аз съм гледал в магазинчета но ул. " Янко Сакъзов " наистина е двугодишно и много си заслужава. Годината на производство я пише на всички клими само да знаеш къде да гледаш, на Национала даже я има щампована на пластмасата на капака на вътрешното тяло. Иначе за НТТ-3 лоша дума не мога да кажа те си внасят климите сами от Япония и даже продават чисто нови. За цената направи пазарлък правят отстъпки знам го от собствен опит.

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Някой случайно да има такъв климатик BEAVER SRK36ZH или поне от същата марка, знам, че е пройзводство на митсубиши, но преките впечатления са по-важни?

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Здравейте на всички !
    Имам голяма молба към хората които се занимават с продажба на климатици 2-ра употреба
    Търся STK за Sanyo модела е Sap 253- vd (ако модела има някакво значение).
    Климатика работи 5 години повече от перфектно , без забележки нито зима нито лято . Това до миналото лято , когато започна да не включва всеки път след включване от дистанционното . Налагаше се да го спирам от мрежата за около 15 мин. До есента обаче проблема зачести - започнах да го рестартирам ( изклкючвам ) все по-често , а той да тръгва все по- рядко. Извиках хора от единствената фирма в Ст. Загора които се занимават с японски клими 2 - ръка и те ме увериха ,че няма проблеми ще го оправят да не си взимам друг , понеже предстоеше зима и се бях замислил за нов от по-ефтините " кучи " марки .
    И така на 21.10.2006г. го взеха за ремонт и още го оправят - проблема бил във въпросното STK , което не можели да открият никъде . Затова ако някой може да помогне да намеря такова чудо ще го черпя здраво.
    Благодаря предварително !
    ПС : Дайте отзиви дали има смисъл да го правя тоя климатик , понеже от сервиза ми казаха че компресора му бил перфектен и имало още много хляб в него и да не си давам парите за китайски буклуци.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, да си дойдем на думата. Ами няма от ктде да ти намерят чарколяк за климатик произведен за японския пазар. Всички са бяха нахвърлили срещу мене като го говорех това нещо. А това, че компресора е ОК съм почти сигурен. Японските компресори са с най дълъг живот ама какво от това ката няма резервни части.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

По принцип части взимат от други клими на които не им работят по - основни комоненти . При тях има едно такова естека даже ми го показаха , ама не искат да ми го сложат под въпрос че си го пазят за гаранционните санюта.
    Пс : на мнение съм че и дори да си взема нов климатик примерно Осака и той ми работи 5 години и се скапи едвали тогава за този модел ще има резервни части ,коклото и да ме убеждават сега че имат всичко , като ги гледам как бълват по 2-3 модела на година

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Rumo мога да ти дам телефон в Пловдив на фирма, която вероятно ще ти помогне, ако те устройва този вариянт пиши. Имат огромен склад с машини който са само за части.

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Да !
    blue1 мерси и това е вариянт . Прати ми телефона на лс. Доколкото знам в Пловдив е нещо като централна база за клими 2-ра ръка и ако там не се намери значи да ходя за нов .

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Пратих го, дано ти свършат работа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 159 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе