Страница 13 от 159 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Втора употреба климатици

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    Пратих го, дано ти свършат работа.
    За съжаление не ми свършиха работа . Доста бързо ми затвориха с думите " нямаме "
    Найстина ли свършиха частите за климатици 2- ра употреба ?
    Някакви други фирми и телефони ако може да ми пратите .

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

rumo опиши точно какво търсиш, аз ще попитам.

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от rumo

Търся STK за Sanyo модела е Sap 253- vd (ако модела има някакво значение).
    Eй това търся . Доколкото разбрах това е едно малко блокче натъпкано с електроника и капсоловано , с една дума не подлежи на ремонт. Хубавото е ( както ми обясниха и ако е вярно ) че от всички модели на Саньо стават/ заменяеми са и не трябва да се търси за конкретиния модел .
    Много ми се иска да го върна към живот тоя климатик , не че не мога да си купя някоя Мидеа/оскака и досега да съм го направил , но им нямам доверие че когато температурите паднат до - 10 - 15 градуса ще ме топли .
    Живея на 1 етаж североизточно изложение 19 кв. и Саньото е единственият ел уред който е успявал да го стопли , дори и при температури от -17 градуса , при това работеше доста икономично като цяло . Бях му закачил електромер само на него и го следях как работи - записвал съм му разходите на час , на ден , на месец , при минусуви и при плюсови температури и трябва да кажа че се държеше перфектно. Друго абсолютно безшумна машина , след достигане на зададените градуси, които се следяха много точно и от датчик в дистанционното топлината / студа буквално се излъчваше от него , не да те издуха и да се чудиш къде да се скриеш. Затова и държа толкова на него .

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

rumo току що говорих с хората за тази част, казаха ми, че това им било слабо място, но го сменяли. До довечера ще имам отговор дали имат частта и колко струва. И аз имах едно санйо от 92 година модел много бях доволен, но го подарих на един роднина, сега той е доволен.

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

blue1 Мерси много за ангажираноста ! До тука иамш 2 студени бири.
    И моето саньо е 92г и на мен така ми казаха че само stk- то им е слабото място .

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

За сега отговора е отрицателен, но ще потърсят в големият склад. Утре ще им дам зор пак.

Добавено на 27.07.2007
    rumo изплюха камъчето, не искат да дават части за клими купени от други фирми, май трябваше да ги излъжа, че е взет от тях. Съжалявам, че не можах да ти помогна.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

blue1
    Благодаря ти за усилията ще се " поуслушвам" още малко и ако нищо не стане на есен ще си купя един нов - въпроса е какъв ?

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Rumo истината е че сме бедни и се кефим на някакви китайски боклуци които само на външен вид приличат на климатици. За мен правилото е: японско да е пък ако ще и втора ръка. За съжаление в Ст. Загора май няма фирми вносителки на японски климатици иначе в Пловдив за около 1500 лева може да се купи и чисто нов Санйо или Фуджитсо.

11. Тук е от
    Jul 2007

Смятам да си купя TOSHIBA RAS 251GD,втора употреба.Виждам ,че сте капацитети, може ли някой да ми каже нещо повече за него. Предварително благодаря. BLUE1 видях че имаш инструкции за TOSHIBA , ще ти бъда благодарен ако ми ги изпратиш

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

SASHO6 това е за теб като начало http://www.toshiba.co.jp/tech/review...ec70/index.htm климатика е многа як същият го сложихме на баща ми преди 3 години. Не си споменал цената преди 3 години беше 780 лева с монтажа, все пак е произведен 96 година. Инстукция точно за този модел незнам дали имам, но ще ти пратя нещо.

13. Тук е от
    Jul 2007

Благодаря ти, усещам, че ме укоражяваш и за линка, а цената е 650лв. В четвъртък ще го слагат и ще видим. Имам една ОСАКА инверторна -09ка от4г. и съм много доволен. Ползвам я предимно за отопление ,но в тия жеги и за охлаждане.Като имам предвид ,че ТОШИБАТА е японска и е доста по висок клас ,надявам се да съм доволен и от нея, но като я пусна ще ти кажа.
    Добавено:
    Между другото, някой знае ли, дали к-ците втора употреба се обслужват у нас преди да ни ги продават. Имам предвид допълват ли им фреон и т.н. или само минават на пароструйката и хайде на пазара.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

SASHO6 зависи от коя фирма го купуваш, тези който аз познавам, си имат сервиз, всички клими минават през него , а там ги почистват основно в смисъл разглобяват ги , зглобяват ги , пълнят ги с фреон и ги тестват за няколко часа, за съжаление от там се отделят и най-хубавите за "наши хора" . А за ТОШИБАТА която ще ти монтират ако е читава, ще ти кажа , че след няколко дни ще мразиш ОСАКАТА и ще искаш да я махаш. За твоя модел има инструкциий на руски език за европейският вариянт, не са абсолютно еднакви, но ще имаш полза мисля че дестанционното беше еднакво само дето твоето ще е с йероглифи пък европейското е на английски.
    Пиши от кой купуваш климатика.

16. Тук е от
    Jul 2007

Благодаря ти BLUE1 за бързата ти намеса , магазина е ДРАМАКС в Младост 1 бл.39, за който за съжаление не прочетох добри неща във форума ,но както и да е.Бяха отзивчиви и доста си говорихме преди да се спра на ТОШИБАТА. А знаеш ,че в тая работа трябва и доза късмет, а да не забравяме че дават гаранция 1 г. А това дето го имаш на руски със сигурност ще ми е от полза, ако ми го пратиш. Благодаря ти предварително.

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Тази фирма не ми е позната сигурно щото съм от Пловдив а Пловдив както се знае е Меката на климите втора ръка. В по-късен етап ще ти изпратя инструкцийте обаче май през форума няма да може, дай някакъв ел. адрес. При нас практиката е срещу 50 лева ти правят профилактика и удължават гаранцията с още една година.

18. Тук е от
    Jul 2007

a.alex@gbg.bg и мерси.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 159 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе