kato vseki normalen balgarin imam slednia problem sled kao sam si wzel neshto da widia kolko sam se minal
wzeh si klimatik samsung ....12zp4 neinvertor, w obshti linii sam dowolen oswem 4e e malko shumen, niam osobenni zabeleji, samo4e ima niakoi neshta deto ne sa mi iasni
pozwam go predimno za otoplenie i sam slojil wanshnoto tialo w wazdushata mejdina nad apartamenta tam e dosta po toplo otkolkoto ot wan i ima obem oklo 400m3, taka 4e ne se pritesniawam mnogo 4e pri niski temperaturi shte zamryzne, oba4e raboti po malko stranen na4in po wreme na rabota izklu4wa perkata na wanshnoto tialo za oklo miuta dwe i sled towa pak e puska, otgore na wsi4koto mai sa mu slojili niakakw klapan zashtot merih konumaciata c amper kleshti i pri obiaweni 1150w na toplenie toi startira na okolo 800ka4wa za niakolko minuti do okolo 1400w sled towa neshto izcykwa i pada pak na oklo 900w i pak po4wa da se ka4wa imam 4ustwoto 4e ne sa uspeli da mu uceliat diuzata i sa mu naprawili niakakaw preliwnik (ili sa se opitali da prawiat invertor[:D]) merih slujebnoto mitsubishi 12-ka neinvertor no tam niama takiwa gluposti po4wa ot 800 stiga do 1600w i tam izglejda kompresora kantari s natowarwaneto i taka darji, uspokoiawam se 4e pri samsunga pone neshtata izglejdat po-ikonomi4ni[^].
znaeli niakoi tia koreiki s kakw kompresor sa ili da si go razfasowam sam.
ina4e kato otoplenie i konsumacia e dobre ( e kak niama da e az sam deto pe4ka ne sam mu pusnal na wanshnoto tialo, a mejdodrugoto towa s wazdushata mejdina e goliam tarikatlak samo deto maistorite deto mi go montiraha 3pati me pitaha dali ne se bazikam, ama kak da im obiasnish 4e litoto tam e p-hladno stoto e n sianka i stawa te4enie ot 30 trbi s f110, a zimata kato gi zatisnesh e s 10 gradusa po-toplo)
ako niakoi znae niakakwa po-watreshna informacia za tozi moel neka kaje
nikoi me pita dali sam nameril neshto za hitashi 25yh4 - namerih edin pdh na ruski saitowe ama go zabutah niakade no w obshti linii pisheshe dosta istinski neshta za 25 i 35 yh4 nai intersnoto beshe 4e dwata modela se razli4awat edinsteno po-maksimalnite oboroti na kompresora, no uspiah da ubedia edin kolega da si wzeme i shte 4ekam da mi se pohwali w ponedelnikili da mi .....
e towa e
taka i ne se nau4ih da se oprawim w tozi forum koekade se pishe?[xx(]