Страница 53 от 156 ПърваПърва ... 343515253545563103 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 2333

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

Цитат Първоначално публикувано от TazmaniaK
    Няма как да се продава в БГ щото ще струва колкото, ако не и повече от DAIKIN или MITSUBISHI. А кой би дал толкова пари за китайски климатик?
    А из държавите от ЕС дали ги има.По скоро ги е страх да не ги съдят някаде за измама

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

И за мен работата е ясна. Прегледах данните на много марки климатици в сайта. СОР на тоя доста неестествено "стърчи" над средните стойности. Или е някакъв супер модел или.....

4. Тук е от
    Nov 2004

Няма как да се продава в БГ щото ще струва колкото, ако не и повече от DAIKIN или MITSUBISHI.* А кой би дал толкова пари за китайски климатик?

По Европата се продава за 1000 евро.

5. Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от badr
    А* из държавите от ЕС дали ги има.По скоро ги е страх да не ги съдят някаде за измама
    Сигурно толкова ги е страх, че не могат да си намерят място.

http://www.haier.com/english/product...asp?proID=4271

Не трябва да си много наблюдателен , за да прочетеш , че този модел е сертифициран за* East Europe* и European Union.

6. Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от Pancho
    Този Хаер наистина утрепа рибата.Поразгледах изделията на другите фирми* той просто трепе Фуджицу,Тошиба, Мицубиши, Дайкин и Саньо.
    Ако не стага дума за някаква нагласистика съм доста озадачен.Разбира се става дума за DC* суперинвертор, което до някъде обяснява нещата с перфектния контрол на енергоразхода.
    Поне знам вече какво да препоръчвам на приятели. :Super:
    Не знам. Наистина е странно , че класацията се води от Haier. Аз обаче не успях да намеря топмодела на Panasonic CS/CU-HE9DKE.
    Предполагам , че топмоделите на японците (тези, които се произвеждат там и за техния пазар ) просто не са сертифицирани от Eurovent.

7. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Да я погледнете данните няма лабаво.Само при изчислението на цифрите резултата е 5.66 а не 5.71 .Не е голяма разликата ала е симптоматична.Щом не са успели да сметнат едно просто деление то какво да говорим за термични изчисления.
    Цитат Първоначално публикувано от canto

Не трябва да си много наблюдателен , за да прочетеш , че този модел е сертифициран за East Europe и European Union.
    Къде пък го пише това.На линка са само стойностите

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Да я погледнете данните няма лабаво.Само при изчислението на цифрите резултата е 5.66 а не 5.71* .Не е* голяма разликата ала е симптоматична.Щом не са успели да сметнат едно просто деление то какво да говорим за термични изчисления.
    Къде пък го пише това.На линка са само стойностите
    Повярвай ми, няма по-достоверна информация от тази на Евровент. ЦОП-а не го смятат като чисто деление, но в момента формулата ми изхвръкна от главата. Утре ще я издиря и ще я постна. Резултатите са близки и затова масово се ползва само делението.

10. dmt
    dmt е офлайн

Тук е от
    Aug 2005

Абре хора това чудо haier-а да не е няква термопомпа нямаща нищо общо с въздуха? Нещо вода/вода или... Ама тоя cop направо ни закопа!

11. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Цитат Първоначално публикувано от dmt
    Абре хора това чудо haier-а да не е няква термопомпа нямаща нищо общо с въздуха? Нещо вода/вода или... Ама тоя cop направо ни закопа!
    И най-ценното е, че ми затъкна устата

12. Member
    Тук е от
    Aug 2005

И най-ценното е, че ми затъкна устата*
    Все още не ти е затъкната напълно - до сметнатото от мен теоретичното COP = 8 остава още малко.

13. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от alexi_dobrev
    Все още не ти е затъкната напълно - до сметнатото от мен теоретичното COP = 8 остава още малко.

От 4.2 нагоре остават има няма 8 милярда години.Така че не бих спорил близо сме до 8

Таз
    От днес нататък аз смятам тоя евро-мевровент за клуб на лъжците.А за председателското място на тоя клуб видимо от Хайер са без конкуренция

14.  

15. Тук е от
    Sep 2005
    Живее в
    Бургас

От 4.2* нагоре остават има няма 8 милярда години.Така че не бих спорил близо сме до 8

Таз
    От днес нататък аз смятам тоя евро-мевровент за клуб на лъжците.А за председателското място на тоя клуб видимо от Хайер са без конкуренция
    Колеги, приятели, другари
    до откриването на перпетум мобиле, остава още малко...
    Нека се напънем и .... готово)
    Sic transit gloria mundi

16. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Пак ме забравихте !Знам че сте умни глави и си разбирате по темата та за това питам. Реално и при предишния пост бях казал че искам да ползвам климатика за отопление. Просто нямам парно и никога не е бил изграждано на улицата. А иначе с газ на месец ми излизаше към 130 лв. на месец и никакво топлина след спиране не печката.Мисля че с климатик заедно с бойлера тока ще ми излиза към 150 лева. А Дали? Има ли смисъл? И не забраняте да ми обадите относно :

Blagodaria na TazmaniaK za tochnia otgovor. А какво ще кажете за тия правите климатици които стоят примерно ве едния ъгъл. Като бях в Корея в хотела в който бяхме имаше такъв. LG. И поддържаше студено в не малкия апартамент 35 кв. Но все пак ще се радвам да си кажете вашето мнение относно типао климатици. Този за който ви казвам ми служи две вечери. Нямаше как да разбера настройките му защото всичко бе на корейски

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от alexi_dobrev
    Все още не ти е затъкната напълно - до сметнатото от мен теоретичното COP = 8 остава още малко.*
    Ти все пак си прегледай формулата - тая мешавица от Келвин и Целзиус градуси нещо ме съмнява... Да не се окажем жертви на печатна грешка?

18. Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от canto
    Не знам. Наистина е странно , че класацията се води от Haier. Аз обаче не успях да намеря топмодела на Panasonic CS/CU-HE9DKE.
    Предполагам , че топмоделите на японците (тези, които се произвеждат там и за техния пазар ) просто не са сертифицирани от Eurovent.
    И Аз го търсих но го няма. Може би защото е маломощен 1.72kW а там започват от 3 нагоре май но HE24DKE го има и по спецификаций отговаря на рекламните брошури.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе