Тая графика "истинска" ли е м/у 09,30 и 10,00ч.! Не е ли по-стръмна?
Тая графика "истинска" ли е м/у 09,30 и 10,00ч.! Не е ли по-стръмна?
Наклона не е меродавен защото хваща моментни стойности през 30мин. Може да е уцелил преходен процес за 150W.
Днес ми пристигнаха 6 броя ITEAD Sonоff 16А WiFi smart джаджи. Монтирах едната и съм много доволен как работи и как е изпълнена. Разглобих го, много качествено е направено, софтуера също е добър. Смятам да поръчам още 6 броя и да си направя второ табло непосредствено над таблото с предпазителите. Така на всеки предпазител ще имам и по един смарт WiFi контролер. Общо имам 12 предпазителя. Така ще мога да си следя общата консумация и да управлявам всички уреди в дома. За бойлера още не съм го измислил, иска ми се да прекъсвам и нулата, но докато дойдат другите 6 ще го измисля.
Много съм доволен, браво на китайците
п.с. Благодаря на потребителя Delta1.
Той ми отвори очите за тези контролери, след което изчетох всички възможни форуми (предимно руски) за тях и взех правилното решение да ги поръчам .
Този пост е редактиран от Ventsislav Negentsov; 27-10-17 в 22:19.
И нормален ватметър ще свърши работа.Много смарт не е добре
Sent from my Sony Xperia Z3
Това върши ли същото като соноф или само се гледа консумацията.
Идеята ми е да сложа в къщата .
За климите Благодарение на Генади сложих една джаджа да ги пуска през нета и е супер удобно !
Наздраве Генади
Лошото е, че не са точни в сравнение с ватмерите..
Този пост е редактиран от nikolov333; 27-10-17 в 23:37.
Оправих го..понеже пиша от мобилния и линковете са криви..
При мен дава минимална разлика спрямо Брененщул. Например 483 срещу 485 вата.
Rafailiev
По-добре си сложи контролен електромер на DIN шината в главното табло..
- - - - - - - - - -
Ventsislav Negentsov
Възможно е но зависи от консуматора..виж втория клип след 8-та минута , там са дадени повече сравнителни показания...
И аз чета за Sonoff в момента..от къде го поръча и за колко пари??
Този пост е редактиран от nikolov333; 28-10-17 в 00:23.