"“"http://www.toshibaaircon.ru"""
Трудно ще го купиш от там, ама лаф да става.
Малко отклонение от темата-благодарение на Миланов успях да направя паралел м/у Дайсекай5 13-ка и PDR 36-ца. Няколко пъти съм чел, че 5-цата е "аналог". Е, аз много прилики не намерих, освен външен вид на телата и наличие на плазма. Не е лош климатик 5-цата,/като за Европа/, но PDR-а не бих трампил за чисто нова 5-ца. Просто има твърде много разлики и познайте в чия полза.
Ма глей ся... не си ги мерим на кой му е по-по-най...
Въпроса на rosswen бе - има ли европейка, дето може да се маскира на японка при текущите "зимни" температури?
В OLX има обява че се продава Toshiba Daiseikai 6.5 RAS-B13N3KVP-E за 1300лв. Ако някой е навит да я отнася.
www.olx.bg/ad/klimatsi-toshiba-daiseikai-i-2-br-hitachi-ID7dvgD.html
Живот и здраве съм си наумил на новата къща да сложа 15-20 панела от новите и една от батериите на тесла за дома и може в 80% от времето енергото да ме хване за шлифера.
Миналата година видях подобно нещо на една вила ( работещо)
Кпд на панелите прогресивно нараства .
Има светлина в тунела
таз ЗИМА,недоволни няма да има.СИЧКУТУ климатик топли ГЬОТЕРЕ
Изобщо не става въпрос за недостатъци-няма как да пиша за такива, след като не притежавам Дайсекай 5. Иде реч за разлики в параметри, функции, екстри, режими. Мога да ти напиша на ЛС /понеже в тази тема не е мястото/ тези разлики, които забелязах преглеждайки набързо инструкциите от линка на Миланов. Разликите са доста, но мога да ти опиша поне основните.