Аз за моята консумация от клими,не мога да преценя.Използвам ги до максимум -5°С,след това парно.Но все пак съм похарчил доста левчета за европейски модели.Поне горе долу да съм в час.
Поздрави ,пийте си пиенето,това за жените е ясно.Бъдете здрави!
Аз за моята консумация от клими,не мога да преценя.Използвам ги до максимум -5°С,след това парно.Но все пак съм похарчил доста левчета за европейски модели.Поне горе долу да съм в час.
Поздрави ,пийте си пиенето,това за жените е ясно.Бъдете здрави!
Това е за 25zs-s, момента консумация във 18 квадрата при отворена врата,иначе минавал Он -Оф.За които не вярваха....
ЗНачиииииииии моите ватметри мерят колккото всяка година с точност до стотинка-колкото кажат EVN..май не са верни.май и аз ще си купя
Викинг, казах ли ти че конрадските ватметри са най-икономични.
- - - - - - - - - -
20171124_231717.jpg
- - - - - - - - - -
20171124_231851.jpg
Този пост е редактиран от milanov; 25-11-17 в 00:22.
Ето консумацията на s22t настроен постоянно на 23гр с отворена врата през деня към коридор 10м2 117kw за 28 дни или средно 175 вата на час:
Генади 80, понеже не можах да кача клипа ще опиша.
Зададена температура 24гр. Външна температура по време на клипа 3гр и леко мъгливо. Консумацията е 57-60 w. Зададох не 25гр както искаше, а 26гр и сложих вентилатора на макс. Консумацията взе да се вдига плавно до 110-115w. И остана така. Това е! Но като си стои настроен на 24гр и режим auto си "бичи" около 60w и мърда + -5w.
Този пост е редактиран от ruuni9; 25-11-17 в 03:22.
Ето един Real Time на 10-минутният "on" цикъл на хевито 25zm-s.
От 10 мин. работа 6 мин е на около 500W. Това е при активиран silent режим, т.е. компресора е ограничен до тези 530W. Ако се изключи silent-a стават 6-7мин на 700W.
Я го разцъкай твоят и виж колко е тока и power factor-a. Много са ни странни тези 100W. Дай климатика на макс дали ще отиде над киловат.
Иначе тези ватметри с големият екран като схемотехника вътре са еднакви, без значение какво пише на кутията. Ползват специализиран чип за мерене на енергия и само четат от него и показват на дисплея.
Задаваш му 3 градуса нагоре и отива от 60 на 115 вата,тва не знам радва ли те, мене не би ме радвало.
Този пост е редактиран от avenger; 25-11-17 в 18:29.
https://youtu.be/Xru8RCKVw1k
25 zs-s
Този пост е редактиран от charliii; 25-11-17 в 11:42.
Mega, с много опит си, а и сигурно комуникираш в Кондекс с по други хора от колкото аз попадам, според тебе така ли е най-добре да работи един инверторен климатик. В темперирана стая. Ми той за 5мин. с отдавани 2kW ще претопли горе при датчиците си с много над заданието. Ако не държеше толкова време почти на номинал и сваляше бързо на 300W нещата щяха да са може би далеч по-различни. Сега е един омагьосан кръг от вкл./изкл. Как мислиш?
- - - - - - - - - -
"Този видеоклип не е налице" - това излиза.
charliii, виждам 192W. Ако е така е отлично, попрочели са май форума и са ги заявили новите модели в инверторна конфигурация. Лошото е че доста народ си накупи от предния модел, даже dodo го излъгаха.