Не разбрах коя машина е това? По-вероятно да е Тошибата?
Не разбрах коя машина е това? По-вероятно да е Тошибата?
Е тошибата е при нея е толкова , явно е стигнало външна Т° при която алгоритъма я сваля на минимума. Ако държи продължително така , хепиенд-а е в кърпа вързан
Май ще да е някоя първоаприлска шега. [emoji16]
Майната и на температурата, 12°С е. Но напича слънцето стаята и машината, при което сваля на 60W. Нямам траф.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от nanizealot; 01-04-18 в 15:40.
Господа, много насериозно ми взехте думите. Не съм казал, че е невъзможно. Между другото и моите машини си почиват от няколко дни. Сутрин пускам 60-ката за 1-2 часа, ако температурата е паднала под 21.
Много ми е добре така, а бях писал защо не я спирам. Вечер си става хладно все още в стаята и като го пусна след спиране изхарчва повече ток, отколкото ако си кюти постоянно на 50W. Вечер и полилея помага с неговите 69W.
Колега, привидното винаги мами. Не полилея, той си е наред и топли. За машината ти имах пред вид. Повече ток ще ти изхарчва само дистанционното, заради двата му импулса в повече. Спирай си съкровището следобяд и го пускай привечер. Не са толкова скъпи батериите, вземи си от евтините, на тошиба.
Успех!
Не е привидно-нали знаеш, че е окичен с 2 енергийни монитора-собствен и външен. Пък и за 2 години съм му разучил в голяма степен алгоритъма на работа. Икономиите ги правя от него, като работи и от другите 2, които работят в режим "тука има-тука нема".