Ами простичко! Ако турбината се върти много бавно, вдига минимума. Ти да не си мислиш, че нокрията работи икономично в кенеф?
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Ами простичко! Ако турбината се върти много бавно, вдига минимума. Ти да не си мислиш, че нокрията работи икономично в кенеф?
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Никога не ми е било интересно колко ми харчат тоягите на охлаждане. Вчера жена ми помоли да включа нещо, за да охлади малко, което се случва много рядко в нашата къща. Обикновено задачата се поема от ME FH25, който охлажда целия етаж от къща(втори последен), който обитаваме. Реших да бучна ватметър и резултатът ме накара да се опуля - това чудо на техниката поддържаше консумация 90-100W в продължение на 2-та часа, в които работи в режим охлаждане. При минимално обявено студоотдаване 1,4kW, бръмчалника се представя като екшън хироу - с един пълнител с 30 патрона унищожава 100 противникови бойци.
Този пост е редактиран от avast3; 07-07-18 в 21:46.
Преклено вживяане в тея минимуми.Луда работа
По-скоро изненадват машини, които са с много по-високи обявени минимуми, като МЕ и Daikin. Повечето от останалите конкурентни марки, когато са монтирани в правилното за тях помещение, слизат горе-долу на обещаното от производителя.
П.п. Корекция, МЕ-то в спалнята не е влизало толкова често он/офф, просто повечето пъти е слизало на най-ниската степен на турбината, която като шум е горе-долу като в режим следене. Това, в комбинация с положението на клапите, което не се променя, понеже са в най-горно положение, ме е заблудило, че машината е в офф.
От цялата работа както става обикновенно това дето "пишат" няма много общо с практиката ... или поне не по начина по който потребителя го тълкува. Темата затова е интересна , едва ли някой го интересува икономията. Cankov73 и Kasap добре са го написали
Моята пък казваше - "Никой не може да ти даде, това което аз мога да ти обещая."