Няма нужда и така е повече от добре , закрепи се на 120-130 w :
Изпратено от моят SM-N9005 помощта на Tapatalk
Няма нужда и така е повече от добре , закрепи се на 120-130 w :
Изпратено от моят SM-N9005 помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Mig82; 06-07-18 в 02:17.
Да се включа и аз.
Наздраве
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Ха, все едно видях моя щепсел! С червено маркирана фазата.
Изпратено от моят HM 1S с помощта на Tapatalk
Генади, ти на 19 градуса ли стоиш?
Трябва да си облечеш якето.
На отопление съм го виждал на 190w. повечето пъти на 200. На охлаждане е доста комфортно с ниския минимум понеже лекия въздушен полъх от 15° не е мн. студен и си работи с часове. Наздраве
Няма ли някой с дайсейкай да покаже нещо...
При мен панасоника на охлаждане трудно слиза до към 200 вата. При затворена врата доста пъти спира на 350 и духа голям студ. При отворена врата слиза до към 200 и нещо, на отопление му е по нисък минимума до 180 вата дори на -10 -13, по каталожна данни също го дават на охлаждане по висок минимум.
60ZSX,не го меря, но от няколко вечери, при външни 27-30гр., задание 25, забелязвам, че не изключва нито веднъж. Полъхва си непрекъснато и приятно. Температурата в помещението е около 26-27, преди да го пусна, като след това си поддържа 24-25гр. Минимумът на охлаждане го дават 190W, който си е перфектен за тая голяма машина. МЕ-то в спалнята, въпреки че е в южна и малко по-топла стая, при същото задание, се сцепва от on/off, дори и при отворена към коридора врата.
П.п. Турбините и на 2-те машини са оставени на "Auto".
Малко смях, коментарите "къртят":
Арктик Кулър 3в1 Охладител за Въздух | Продукти за Дома Топ Шоп
Ей, накарахте ме да изровя ватметъра от мазето и да го бодна на Нексурата преди да захлади.
Начално положение :
След 20мин. :
.
След 40мин. :
.
И след час заспа на :
.
Контрола :
Мисля добре се справя, но е взет основно за отопление,
тъй като стаята си е усойничка.Както се вижда на първата снимка при външна 33С вътре е 25С на отворен прозорец.
За теста го затворих де.
п.с. 20кв. м. е стаята.
Този пост е редактиран от ccankov73; 07-07-18 в 18:54.
Как става така, че климите с високият минимум работят на 130W, а тези с "ниският минимум" на 190W.