Миланов, при ZS-S, ZMX и ZSX, такава драма няма. Изтеглил си късата клечка.
Миланов, при ZS-S, ZMX и ZSX, такава драма няма. Изтеглил си късата клечка.
Не е теглил нищо, той си е абонат. Марката е без значение.
Сега ето това чревце съм подготвил. Като дойде време за тестове 150kOm паралелно ще пробвам.
20180812_161952.jpg
- - - - - - - - - -
Чакам да свърши гаранцията на хевито и го почвам и него.
Това предполагам е на отопление. Мен хич не ме кефи как работи Козито на отопление (аз не съм го взел с тази цел де) от съвсем ограничения ми опит. Дефростите си ме будят, но съм забелязал, че и при далеч по-добри клими се будя. До човек и до навик е. Предполагам, че ако спя достатъчно дълго на клима през зимата ще свикна, но съм свикнал на парно да спя в много тихо жилище.
Някъде из форума мисля бях срещнал мнение че Мирай май не вдига минимума или сузуми беше ....
07 kgta ще е интересен защото е с 900w. 6 полюсен компресор , ако фуджитсу са съумяли да го разтегнат(имат данни). Ако не се лъжа беше и с ред и половина на външното въпреки че по-добре би било голям единичен ...
Дано някой да сподели зимата за kgta, щото малко са мераклийте за обстойно дебнене.
Външното е с добри габарити. За 7-ца и 9-ка не мисля, че му е нужно повече. Гледам дават нисък COP на нинимум, който е 250W по сервизно. Нали не вдига клапите? Форсира ли турбината, след като излезе от офф, на вент. Ауто? Ако не, не виждам проблем да си изключва от време, на време, стига да няма дразнещи шумове от фреон или силно пукащи пластмаси. Сега, като са само в крайно горно положение клапите на МЕ-то, направо не го разбираш кога е офф и кога не е. [emoji4]
Този пост е редактиран от rosswen; 12-08-18 в 19:43.
Предполагам, че е било дефектна бройка и човек като се изнерви после даже и да му се реши проблемът, все се заслушва в шумове и т.н. Аз имам кратки наблюдения върху Дайсекай, но не съм сигурен с какъв номер - ми друг клас машина си е (много по-висок). Зависи за какво и къде се ползва дадена машина - на охлаждане козито, а и други евтинджос машини се справят много прилично. Има хора, които им харесват и на отопление, но .... Имам познат, който при взривовете до Сф му бяха паднали джамовете, но не се беше събудил .
И не е до жената, поне това не е.
Този пост е редактиран от Vizi; 12-08-18 в 18:10.
Освен и аз да се отчета за това лято, защото едва ли скоро след тази седмица ще има нужда да се пуска охлаждане.
Външна 35, поддържана 26, настройка 25.5, консумация 400 вата с часове, кубатура 190 куб.м.
- - - - - - - - - -
С кой Аукс си ?
ДУ изглежда много добре от към екстри
@Rafa : два са Gold LRR1Di, два са Galaxy Bronze.
На Голда половината бутони не работят, иначе ми ги продадоха с еднакви ДУ.
@Vizi : ще потърся като се добера до компютър.