Страница 48 от 372 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 5578
Like Tree4495Одобрявам

Колко ми харчи климатикът - Real Time

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Колко ми харчи климатика - Real Time

Цитат Първоначално публикувано от teon
    За по-автентично преди снимката да вземе да сложи до климатика един вестник с днешна дата, че току виж я намерил нейде из нета...
    ами ако намери някой такава снимка ще черпя - - не чета вестници но за случая ще си купя 1бр.

забравих да кажа, че когато е на 30/40W външната перка се върти а също и вътре но не мога да го хвана кога работи компресора и кога не - на ниската консумация

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Страхотна машина. А за снимката, няма страшно, все някой ще се намери да я използва.Аз как намерих мойта, барабар с дървениите на стаята, дето е монтиран ТОШО ЯПОНСКИ.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Ето малко материал от жълтата преса

http://www.videoclip.bg/watch/69003
    http://www.videoclip.bg/watch/69002

падна батерията на апарата и почнах с тел. - извинявам се за гадното качество.

http://www.vbox7.com/user:jpn_bg?t=11419

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Жоре, заради тези клипове ще бъдеш "затрупан" сега с камъни че такова нещо няма....После върви обяснявай, че японското си е японско!!!

6. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Поне дай вярни линкове да намажем окото, а не някакви фалшименто на които ми изписва "видеото не съществува" ...
    ... и някакви хора друсат хора/ръченици...

7. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Оххх, доде ги оправя тез линкове >>>>..... сега вече са верните
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318947321[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Жоре, заради тези клипове ще бъдеш "затрупан" сега с камъни че такова нещо няма....После върви обяснявай, че японското си е японско!!!
    Саше, ама хич не ми пука, кой какво ще каже аз нали съм даволен. Тоз, който разбира знае кво да каже.

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Здравейте,
    Когато пуснахме тази тема, идеята беше тук да се публикуват само данни от измервания и тяхното сравняване и анализ. Скоро не бях влизал в нея, но гледам, че се е превърнала в "Дъра-бъра" и трудно се отсява зърното от плявата.
    Има друга тема за целта: https://forum.setcombg.com/index.php...0257.1428.html
    Защо не пренесете свободните разговори там, а модератора да почисти тая от ненужните неща?

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Здравейте,
    Когато пуснахме тази тема, идеята беше тук да се публикуват само данни от измервания и тяхното сравняване и анализ. Скоро не бях влизал в нея, но гледам, че се е превърнала в "Дъра-бъра" и трудно се отсява зърното от плявата.
    Има друга тема за целта: https://forum.setcombg.com/index.php...0257.1428.html
    Защо не пренесете свободните разговори там, а модератора да почисти тая от ненужните неща?
    Извинявай приятел но какво по-добро от клип за да ти покаже колко харчи един климатик?!!? или сметките на EVN, домашния тефтер или приказките от рода / ако не хващаш вяра ела на гости/ са по - достоверни и не са празни приказки - дъра бъра

11. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от joro_bul
    Извинявай приятел но какво по-добро от клип за да ти покаже колко харчи един климатик?!!? или сметките на EVN, домашния тефтер или приказките от рода / ако не хващаш вяра ела на гости/ са по - достоверни и не са празни приказки - дъра бъра
    Виж какво друже - темата е почната почти година, преди да помиришеш форума, но влез и погледни все пак в началото за какво става дума. А и молбата ми не се отнася само за теб.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

joro_bul, човекът имаше предвид постове, пълно с празнословие. В тази тема и моите постове са общо взето дрън-дрън. Иначе - поздравления! Машинката кърти мрака!

13. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Яка машина!!!Евала на японците.Ох,как ми се разтупа сърцето.

14.  

15. Тук е от
    May 2011

Здравейте и от мен!
    Получих вече първата фактура за тока откакто се топля с мойте хайванчета- едно фуджи 12ка Лд и Две Генералчета 9-ки ЛД. Отоплявам двустаен среден апартамент на втори етаж панел. /Все още нямам изолация но до края на месеца ще сложа много яка каменна вата/. Та мисълта ми е , че за периода 30,09,2011 -27,10,2011 г има сметка 62,47 лв. Хайванчетата бацат от 09,10,2011 г. По принцип до сега съм плащал по около 40 и няколко лева/ всичко на ток-бойлер не се изключва, комп, и две ЛСД-та, печка, скара на балконЯ, и аспиратор/ . Та това е за сега , вярно че не е имало големи студове но мисля , че е обнадеждаващо началото.

Р.S. До сага съм бил на дърва и съм свикнал на топло, та сега поддържам около 21,22 градуса докато съм в нас , а като съм на бач намалявам на 17,18 градуса. Имам комшии от всякъде, отдолу и отстрани са на дърва

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

/off
    как го докарваш до едва 40 лв с постоянно работещ бойлер . Аз лятото имам по 60-70 лв без климатици, като бойлерите са два и работят само на нощна
    /off

17. Тук е от
    May 2011

Ми аз живея сам, и болера съм го настроил на 60 градуса да изключва сам. Мисля че така е по икономичен и не го изключвам въобще. А как мислиш добро начало ли това за климите?

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Така сметката е много относителна, но по мои наблюдения си OK. Те откомври почти не са работили тия климатици.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 372 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Koга климатикът харчи повече ток - в зависимост от степента?
    От avata във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 228
    Последно: 11-02-17, 14:26
  2. Колко Ток харчи при размразяване
    От Tihomir Stankov във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 38
    Последно: 21-12-12, 11:27
  3. Колко ток харчи компютъра ми
    От loafer във форум Общ - хардуер
    Отговори: 11
    Последно: 14-12-11, 23:43
  4. Кое колко ток харчи
    От mitkosan във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 11-04-08, 13:00
  5. Software за real time mp3 компресия ???
    От trastikata във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 14-07-03, 16:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе