Страница 20 от 21 ПърваПърва ... 1018192021 ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 313

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)

Едва ли аз съм от хората,които поднасят изкривена информация по угоден за мен начин. Говоря винаги от положението на човек,монтирал собственоръчно около 4-5 хиляди клими,сервизирал и обслужил поне 1000 ,работил на обекти като МОЛа на Стамболийски,Витоша Тюлип-Сф,Марица гардънс-Пловдив и още една камара.Съветите,които давам винаги са проверени с годините и не си позволявам като теб просто да си плямпам.Ако се намери един във форума,който да заяви,че съм го подвел с неправилни или изкривени инфо,ще ти се извинявам всеки божи ден с главни букви.
    А когато ти успееш докажеш ,че Меглиото е вредно,тогава си позволявай да коментираш.Иначе автоматично влизаш в една специфична група - на дърдорковците.Имаше зимата един ярък представител - HPavilion,ти май си на път да го заместиш успешно.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ами добре тогава!

Кажи как спечели тези обекти че и другите хора да го направят. Ето това ще е една много полезна информация да хората монтиращи климатици!

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

С акъл и можене,не с плямпане като теб.

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

+1

6. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Да докажа че е вредно ли?

Че аз да не съм лекар. Или може би някой трябва да умре за да се докаже. То и без това никой няма да разбере- някой си слагал меглио в климатика да не би да го съобщи на лекаря си преди да влезе на химиотерапия. Или може би ще дойдат световно известни учени които да установят дали меглиото е вредно ако се сложи в климатик.

Честно да си кажа видял съм много препоръчки на фирми за климатици никой не пише за меглио- може и да върши работа ама ти явно си голям професор щом даваш такива хапчета, а никой производител не го прави. Всеки производител казва извикайте фирмата за климатици да почисти вашият климатик.

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от dkolov
    Че аз да не съм лекар.
    А какъв си? Философ?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Не не съм философ или поне не мисля че съм такъв. Ама не мисля че е редно да казваш на хората своят опит които само ти си мислиш че е правилен.

Нямам нищо против нека някой да цитира в препоръките, каталога, сервизната информация или каквото щеш на еди кой си производител на климатици пише направете това и това.

А тук излиза че има самозванци дето смятат че като са монтирали толкова климатици колкото DAIKIN произвежда на час ( в това може и да се бъркам) , и са станали много умни и много разбират.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    Вариантите са два: първият е за потребители, отваряш капака махаш филтрите напръскваш питата с "меглио" изчакваш и плакнеш с помпичка с чиста вода, след като мръсотията се отече напръскваш с разтвор в които има хлор и пак плакнеш с вода. За турбината трябва да се постави найлон защото като я напръскаш водата изтича навън.
    вторият начин е за технически по-грамотни хора и зависи от модела климатик. Разглобяваш кутията сваляш всичко което може да се свали в това число, ваничката и турбината и миеш в банята с гореща вода и препарат.
    Това е мнение на един от уважаваните от мен модератори,който " подразбира" от климатици.Нещо сега да кажеш ?

11. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Не се извинявай а започни да мислиш върху всеки пост!

Препоръчките на производителите пише измийте ги със сапун. Сапуна поне няма да навреди на никой.

И това че цитираш модераторите на форума не означава нищо- те са модератори а не хора занимаващи се с човешкото здраве.

Човеко, ако не цитираш препоръка на производител ти извършваш престъпление разбираш ли го това. Модераторите били казали. Модераторите модерират форумите, и не поемат отговорност за действията си ако навредят на други хора.

Това са морални принципи и престани да се правиш на рабирач може да доведеш до фатален изход на други хора с многото си разбирания.

12. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от dkolov
    Не се извинявай а започни да мислиш върху всеки пост!
    И аз ще се извиня, но спирам да ти чета бисерите.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Радвам се че спираш слгай меглио, може и да се загризе съвестта някой ден.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Това с меглио-то беше актуално преди няколко годинки. Сега си има професионални спрейове и препарати (не тези от Пловдив), които решават проблемите с миризмите и нечистотийте.

16. Тук е от
    Sep 2006

Здравейте!
    Моят климатик е Fuji Electric 12LCC модел. Ползвам го второ лято- екстра е! Само, че миналата година насочвах жалузите в крайна долна точка(да духа отвесно надолу) и си стояха там цял ден. Сега, когато ги направя така чрез дистанционното, се връщат в класическото си фабрично положение т.е. хоризонтално след 30мин. работа. Значи на всеки 30мин. ми се налага ръчно да ги свалям да духат надолу- вертикално. Това според вас дефект ли е, за ремонт ли е или ....? Миналата година бяха ок...тази проблем. Дайте съвет моля.

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

няма как да си го насочвал надолу тъй като в режим охлаждане са активни позиции на жалузите от 1-4 (от хоризонтала надолу) ,а в режим отопление 4-7( до вертикално надолу)

18. Member
    Тук е от
    Dec 2006

В упътването си пише, че ако ги оставиш в най-долно положение на охлаждане се връщат сами след 30 мин

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 21 ПърваПърва ... 1018192021 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе