Страница 6 от 109 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 1633
Like Tree1Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2009

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Под преходен сезон се разбира времето в което не е рентабилно паленето на парното пролет и есен когато темпер. са около 7до10гр.сега съм се запалил от тази оферта в метро и за това разпитвам

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Ако говориш за двата самсунга които са на промоция не се залъгвай и ти да си сред щасливците опарени от вечната промоция наречена самсунг(чупелунг-замръзунг)
    По добре дай още 200лв. отгоре и вземи 2 мидейки.

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Цитат Първоначално публикувано от zandor
    Леле,леле,направо нямам думи как ме оплюхте.
    Нима тук има хора който найстина си вярват че ако да кажем един дц инвертор на Мидея с цоп 3,6 не може да да поддържа 21градуса то климатик на Тошиба ще поддържа без проблем 25-26 при същите условия, така ли, ха айде стига глупости, да не си говорим глупости господа.
    А за разхода на ток май се оказа че разликите не са чак толкова големи.
    Ами моята ТОШИБА си поддържа 26 градуса без проблем при -18 вънка и мъгла.Тези дни преди да вкарам малкия в банята вдигам градусите и като излезем в стаята си е точно толкова и то без да се тормози машината.

5. Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от de4ko
    Здравейте,
    Моля за съвет при избор на климатик за кухна + всекидневна в панелен апартамент (22 м2 височина 2,6м), като има само една външна стена с външна и вътрешна изолация + PVC дограма, както и изолация на тавана а града е Варна. Спрял съм се на Mitsubishi MSZ-FD25VA но приемам и други предложения в тоя ценови клас 1800 - 1900 лв.
    Благодаря Ви предварително.
    de4ko , 25-цата(9-ка) ще ти е малка за това помещение, насочи се към 35 (12). Моето предложение е това: http://www.general-bg.com/articledet...?ArticleID=107.
    "Доволен шъ останеш" . А и напълно се вмества в бюджета ти.

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Ако може да помогне това в избора на климатик - от пролетта се очакват пак пари по енергийните програми.

7. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от mcea
    Ако може да помогне това в избора на климатик - от пролетта се очакват пак пари по енергийните програми.
    На така зададен въпрос и гадател трудно би ти отговорил.Дай информация-брой стаи,кубатура,изложение,населено място,изолации-има\няма,бюджет за всеки климатик,предпочитания към марки,модели.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Мисля, че той просто информира, че се очакват отново пари по ЕЕ.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Здравейте на всички и от мен.И аз имам нужда от помощ за избор на климатик за помещение 5-3.5-2.4 метра-изолирани таван,под и стени температурата не пада под 16 градуса и в най студените дни.Искам да я вдигна до 21- 22 градуса и съм се спрял на 4 модела :Panasonik CS-228TB Daikin F22JTNS Daikin S22HTNS Sanyo ZK22U.Моля дайте ми препоръки кой модел да избера и е най добър според Вас.

11. Тук е от
    Jan 2009

Yan4o благодаря за съвета и след като поразгледах по подробно напълно приемам предложението ти. Изборът е това ASHB 12 LD

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от shpaci
    Здравейте на всички и от мен.И аз имам нужда от помощ за избор на климатик за помещение 5-3.5-2.4 метра-изолирани таван,под и стени температурата не пада под 16 градуса и в най студените дни.Искам да я вдигна до 21- 22 градуса и съм се спрял на 4 модела :Panasonik CS-228TB Daikin F22JTNS Daikin S22HTNS Sanyo ZK22U.Моля дайте ми препоръки кой модел да избера и е най добър според Вас.
    Без CS-228TB. Двата Дайкина са принципно еднакви, JTNS е 2008 г., a HTNS е 2007 г. Sanyo-то и то е 2007 г.
    Общо-взето всички са базови модели, но най-слаб е първия. Вече каквото си избереш.

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от shpaci
    По принцип и трите модела са слаби за твоето помещение, но поне Национала е 2,5 киловата на отопление което е по-добре от 2,2 киловата при другите модели. Ако помещението ти наистина е топло проблем няма да имаш. И четирите модела са равностойни по другите си качества и избора би бил по-скоро субективен.
    P.S. Не видях отговора на колегата, правилно е отбелязал машините са еднакви, ако се съди по-килограмите Саньото води с 6 килограма по тежко външно тяло от това на Национала.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Извинявам се за неточността.Само за информация е това за енергийната програма.

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

blue1, 228TB също е само 2,2 kW (0,8 - 3,9) на отопление. Документацията му е отворена пред мен. С малкия си размер и леките тела (7,5 кг/19,5 кг) го класирам като най-слабия модел от изброените. Наскоро един се беше оплакал точно от такъв модел, че не топли.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2008

Виж сега, аз говоря за при мойте условия, ако знаеш всъщност в блоковете съседите колко много те топлят, разбираш го когато отидеш да вивееш в къща.

18. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от mcea
    Накой банки все още имат лимит по енергийна ефективност преди седмица си задвижих нещата и от вчера съм с клима. Проверете в града ви . Аз взех от Райфайзен - гр Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 109 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе