Aз вече си сложих точно такъв ( 12/12). Доволен съм от избора си и затова го препоръчах. За добро или зло хората в БГ приемат трудно новостите във всяко едно отношение. Така, че като си сложиш и във вас, след 5, 10 години подобни климатици пий по едно за наше здраве...Първоначално публикувано от jori

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам

).
).
						 1. почти си си отговорил сам на въпроса 2. потърси из форума - основно се цитира машината и после какво и е добро или лошо. А какво да избереш за теб си е лично твой избор, никой не е тръгнал да те насилва че Мерцедеса друса а Ладата гори малко.
 1. почти си си отговорил сам на въпроса 2. потърси из форума - основно се цитира машината и после какво и е добро или лошо. А какво да избереш за теб си е лично твой избор, никой не е тръгнал да те насилва че Мерцедеса друса а Ладата гори малко. ). То и топлофикация е една и топли... Въпросът е какво правим, ако спре? Алтернативата при мен, за отопление, ако спре тока е: газовият котлон с бутилката в стаята! Ами ако си с бебе! и спре умния VRV. А и мисля, че разликата в сумата няма да е кой знае каква- при мултисплит и два сплита(ти можеш да я сметнеш,аз не). Дали е надеждност или вероятност, не знам(надежността май се опираше на вероятности), но по-добре, да не се надяваме, че вероятността е малка и на нас, няма да ни се случи... Виждаме какво става с парното и с метана...
 ). То и топлофикация е една и топли... Въпросът е какво правим, ако спре? Алтернативата при мен, за отопление, ако спре тока е: газовият котлон с бутилката в стаята! Ами ако си с бебе! и спре умния VRV. А и мисля, че разликата в сумата няма да е кой знае каква- при мултисплит и два сплита(ти можеш да я сметнеш,аз не). Дали е надеждност или вероятност, не знам(надежността май се опираше на вероятности), но по-добре, да не се надяваме, че вероятността е малка и на нас, няма да ни се случи... Виждаме какво става с парното и с метана...