Мнда... а къде си бил последните 3?Първоначално публикувано от bios
http://news.bpost.bg/story-read-9251.php
Мнда... а къде си бил последните 3?Първоначално публикувано от bios
http://news.bpost.bg/story-read-9251.php
браво бе ониверситетаджия, много си убразован!!!Първоначално публикувано от marian1
Добре, че поне можеш, да разчетеш, какво пише, на Улимпията
P.С.
Има сигурно и други, не съм се напъвал да ги търся, показах, само тези, дето се навират направо в очите.![]()
Без да се заяждам,но ако беше прочел малко по назад,щеше да разбереш повода за така написаното от мен и може би щеше да предупредиш-съгласно правилата при регистрация във форума човека който без причина обижда и напада,а не мен "неукия"
П.С. Пропуснал си, има още няколко за червена поправка![]()
marian1, koгато вентилатора е на ауто и затихне, консумацията не пада заради вентилатора, а заради компресора, защото в стаята е достигната зададената температура и климатика си намаля режимите сам. Сега темата е при недостигната зададена температура а вентилатора е на минимум, но зададен от нас минимум чрез дистанционното, какво става с консумацията на климатика? След като имаш уред това измери. И да ти кажа тонът ти наистина е малко заядлив(поне така изглежда).
няма да започвам още един спор с някой,чети отначало темата и забележи откъде започва безпочвената грубост!А за вентилатора? ами ей сегичка ще го заложа-да сега се усетих точно какво се има предвид.....
То и по-високо от Витошата нема.Първоначално публикувано от marian1
Може и да има,но ние нискообразованите,сме си седяли във всеки необходим час.(нямаме комплекс за образование)Образовани сме за да не нагрубяваме първи и безпричинно,а комплекса ( доктор ) в аватара и опита ти да гледаш отвисоко (защо ти е висше образование,когато нямаш обноски?) и да изместиш накрая темата говори като че ли опит да се привлече внимание,да се наложиш и чувство за малоценност и за донеоценяване от другите взети заедно.Стига ти толкова повече при друг доктор.И последно,но не последно,не е важно какво образование имаш,а какво имаш в главата и как го използваш.Лек и ползотворен ден!
П.С. Дори самото изречение:"То и по-високо от Витошата нема"показва комплекс към жителите на град София!
[green] Малко да смекчим тона и намеците- Благодаря !!! [/green]
Малеее, вярно
Баси къв съм ...
Kasap, извинявай човек!
Не знам как мога да си обясня тоя факт, да съм забравил спирането на 3-и и 4-ти.
Kasap, найстина извинявай!
Абе вие докато пишете и се джанкате тука те хората ги изкупиха тия машинки от Метро.
Ако имаше ефективни такива машинки, те щяха да са направени от огромните производители като Schneider-electric, Merlin Gerin и др., щяха да са направени за ел.таблото след главния предпазител и разни такива. В техните номенклатури не съм виждал такива неща. Но това си е мое мнение де...
ако имаше такива машинки ЕОН И ЕВН щяха да са фалирали вече
Освен, ако не се имитира това:
http://www.schneider-electric.bg/bul..._range_id=1472
Първоначално публикувано от bios
А Бре Ей, МОЛЯ обяснете на Простобългарский език.Аз съм простосмъртен, на мен не ми е това образованието и не разбирам.Има ли икономия или не? какви са тези филтри, косинус фи и хармоници и от какво предпазва(токови удари, пренапрежение...)?Това към което е линка струва ли да се дават пари или не? каква е ползата?
Ми то доста народ вече го каза, няма полза.
Ако питаш чичо гугъл за такива спестявания за тох, ще се убедиш, че още от преди 5-6 години се говори за такива уреди...и всичко е пълна глупост. Може да го питаш и за "косинус фи", да видиш от колко време някой се мъчи да направи нещо подобно. Всичко се продава поради простата причина, че хората имат нужда от по-малки сметки и си втълпяват че спестяват, а тооо...заблуда.
Същото е като с финансовите пирамиди - дайте си парите, ние ви гарантираме огромна лихва без никакъв риск за вас... Как да стане тоя номер? Ми никак, измишльотина на някой, който иска да ви вземе парите!
Дори да има устройство, с което да се лъже електромера, това не е спестяване а кражба. И като ви спипат от енергото ще ви опънат.
Това дето съм дал линк, е за промишлени цели, не за домашни. Предполагам, че върши някаква работа, но в огромни цехове с двигатели, трансформатори и други подобни. За в къщи - в никакъв случай. То като гледам, едва ли точно това ще си купи някой в БГ, защото цената ще е убиствена.
В една от брошурите дават как се разтоварва с мотокар
Намерих и в setcom такава тема от 2007г.
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,30964.0.html
Никъде не успях да намеря изказване, че някой е спестил енергия с подобни уредчета.
Купувайте, купувайте - някои правят пачки от вярващия народ.
хей това което си показал не е ли за ЧЕЗ/ЕОН да го монтира и да намали възможност за ползване на реактивна ел енергия? аз така го разбирам това-освен ако не е устройство което да превръща ( май се ловя сам че пиша една глупост) енергията в реактивна.... нищо не разбирам от тези "тънки" неща съвсем в друга област съм.Първоначално публикувано от bios