Страница 105 от 123 ПърваПърва ... 5595103104105106107115 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,561 до 1,575 от общо 1837

Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2010

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

+ за Национала доста е добър ако не се лъжа има и плазма ....бил много ефективен филтър ... пък и все пак е Японец(ц)

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от vanhhh
    Спрял съм се на 12ка понеже искам да отоплявам и съседната стая (спалня) като не очаквам във спалнята просто да се по-затопля зимата.
    А какво очакваш да се получи в спалнята? И там да е топло като в хола? Трудно.
    Иначе тия, дето си ги харесал, са си само за хола достатъчни, повече площ трудно ще поемат.
    Колко е голяма тази спалня и каква е връзката с хола?

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

vanhhh за този хол Fuji RSB-9LDC или Fujitsu ASYA 12lgc ще ти свършат работа, FTX35JV при твоите условия може да ти дойде на ръба, FTYN35GX е конвенционален.
    Аз бих взел 9LDC заради повечето екстри и по-голямата мощ, стига да се вмества в бюджета ти.
    Най-тънко можеш да минеш с General ASHA 12LGC цена от 1049 лв. - http://www.bulclima.com/klimatici-i-...eral/asha12lgc това е от официалния вносител на марката, виж кой е дилъра за твоя град. За да избегна въпроса ти Fujitsu ASYA 12LGC, General ASHA 12LGC и Fuji RSA 12LGC са едни и същ модел на Fujitsu General LTD. Официалния вносител за Fuji e Темпех - http://www.tempexbg.com/ , а за Fujitsu Пингвин Ю.Н. - http://fujitsu.penguin-un.bg/
    За останалото помещение не очаквай чудеса, климатика в хола ще бачка на макс и пак може да не си доволен.
    Нямам наблюдения върху National CS-E252A.

5. Тук е от
    Oct 2010

по мойте наблюдения гледам,че тези за Европейския пазар са пълен зян пред този Национал от 2002 година
    п.с. ако бъркам но и кадо данни са доста слаби. Някой от съфорумците който се занимават да подскажат повече да не им вземаме хляба

6. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

vanhhh, ето ти инфо за въпросния National. Сам можеш да направиш разлика в параметри,спрямо европейските модели на които си се спрял.
    [img width=490 height=600]http://lh6.ggpht.com/_VoLvEZjf-4k/TMZZTT1u9_I/AAAAAAAAAps/Ub036ZAwE34/s640/National%20CS-E252A.JPG[/img]

7. Тук е от
    Oct 2010

Първо мерси за отговорите .
    А относно дгугата стая, грешката е в мен и не съм се изразил правилно там не очаквам чудеса по скоро ще се отваря врата на спалнята за по 7-8 часа в денонощието колкото да отвърне въздуха (все пак е спалня) и иначе площа и е не повече от 14-15кв.А отностно посочените от мен климатици да разбирам ли че Fujitsu ASY-a12lgc е най-добрия вариант в съотношение цена-качество-икономичност.Относно дайкина като човек който не разбира бях останал с впечетление че са най-добрите в тази област или поне така твърдят във всяка фирма за климатици в която влезна.

8.  

9. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от vanhhh
    Първо мерси за отговорите .
    А относно дгугата стая, грешката е в мен и не съм се изразил правилно там не очаквам чудеса по скоро ще се отваря врата на спалнята за по 7-8 часа в денонощието колкото да отвърне въздуха (все пак е спалня) и иначе площа и е не повече от 14-15кв.А отностно посочените от мен климатици да разбирам ли че Fujitsu ASY-a12lgc е най-добрия вариант в съотношение цена-качество-икономичност.Относно дайкина като човек който не разбира бях останал с впечетление че са най-добрите в тази област или поне така твърдят във всяка фирма за климатици в която влезна.
    1.тези 7-8 часа както чета няма да са през денонощието, а ще са само през нощта когато се спи и до сутринта, тоест когато температурите са най-ниски.
    2.съотношението цена/качество/икономичност го забрави след като искаш да отопляваш с един климатик 2 помещения.Най-близко до това което желаеш като комфорт/цена за отопление с 1 климатик на 2 стаи е дайкин FTX50GV.

3.Всичко останало с което за по-малко пари ше отопляваш 2 помещения е просто едно добро пожелание.

10. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте отново, вече съм собственик на CS/CU XE12LKE-3, днеска ми го доставиха, но за монтажа ми казаха понеделник или вторник.И искам да кажа че забелязах нещо странно , значи на външното тяло на кашона пише made in china, а на вътрешното made in malasia, според вас нормално ли е това или още докато не са го монтирали да ходя да се разправям...

11. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Mr.CrazY
    И искам да кажа че забелязах нещо странно , значи на външното тяло на кашона пише made in china, а на вътрешното made in malasia, според вас нормално ли е това или още докато не са го монтирали да ходя да се разправям...
    Няма какво да се разправяш. Радвай се на новата придобивка!

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Значи пиши го китаец (не е много притеснително), но ако се окаже, че телата са от различни серии (тогава е притеснително).

13. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от sirgeorge
    Значи пиши го китаец (не е много притеснително), но ако се окаже, че телата са от различни серии (тогава е притеснително).
    Защо да са различни серии, може просто външните да се правят е Китай, а вътрешните в Малайзия, какво е толкова учудващото, различни заводи произвеждат различни компоненти за един цял продукт.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Я кажи какво пише на вътрешното и на външното тяло - пълната модификация!

16. Тук е от
    Oct 2010

Сега забелязах, че и на двете тела пише малазия, просто имаше залепен един малак стикер и на него пишеше произход китай.Хмм така, значи на вътрешното тяло пише CS-XE12LKEW, a на външното CV-E12LKE-3 надявам се да нямам проблеми...И искам да благодаря на всички които дадоха мненията си ...монтажа ще е в понеделник

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Да този модел трябва да е малайзия.

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Всичко ти е наред. Вътрешното тяло е много барнато, в Китай не могат да го направят толкова добре
    Само го отвори и си виж филтрите какви са... и ако си имал друг климатик ще оцениш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе