Страница 38 от 123 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 1837

Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. MrD
    MrD е офлайн

Тук е от
    Feb 2010

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

Здравейте отново angel,

както всички знаете, апетита идва с яденето, та сега имам още един малък въпрос към вас, потребителите на този уникален форум. Става дума за още едно климатиче за спалнята ми. Стаята е със следните размери 3,40*4,60*2,50=39,1 кубика. Характеристиките са следните - външна изолация 5 см стиропор /бял/, PVC дограма с Ка стъкло, окачен таван с 5 см вата и ламинат, под който оставих старото дюшаме. Разликата тук е че стаята е изцяло северна /за разлика от детската, която е южна/.
    Искам да ви попитам за какъв климатик да се оглеждам, т.е. дали още една Toshiba ще е достатъчна и за тази стая:

http://japanclima.com/index.php?page...com_virtuemart

Както виждате съм се насочил, комай изцяло към този модел на Toshiba. Тук е мястото да кажа, че приемам обсолютно всякакви съвети и компетентни мнения за този МОДЕЛ КЛИМАТИК, няма значение дали са положителни или отрицателни, важното е да са градивни. Още повече ще се радвам, ако някой настоящ потребител на модела и марката се включи и сподели своя опит от експлоатацията на машината.
    Та сега вече сте ВИЕ на ред.

Поздрави

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Достатъчен е. Климатикът е страхотен.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от MrD
    Здравейте отново angel,

както всички знаете, апетита идва с яденето, та сега имам още един малък въпрос към вас, потребителите на този уникален форум. Става дума за още едно климатиче за спалнята ми. Стаята е със следните размери 3,40*4,60*2,50=39,1 кубика. Характеристиките са следните - външна изолация 5 см стиропор /бял/, PVC дограма с Ка стъкло, окачен таван с 5 см вата и ламинат, под който оставих старото дюшаме. Разликата тук е че стаята е изцяло северна /за разлика от детската, която е южна/.
    Искам да ви попитам за какъв климатик да се оглеждам, т.е. дали още една Toshiba ще е достатъчна и за тази стая:

http://japanclima.com/index.php?page...com_virtuemart

Както виждате съм се насочил, комай изцяло към този модел на Toshiba. Тук е мястото да кажа, че приемам обсолютно всякакви съвети и компетентни мнения за този МОДЕЛ КЛИМАТИК, няма значение дали са положителни или отрицателни, важното е да са градивни. Още повече ще се радвам, ако някой настоящ потребител на модела и марката се включи и сподели своя опит от експлоатацията на машината.
    Та сега вече сте ВИЕ на ред.

Поздрави

Здр, моята спалня е като твоята по размери с малка разлика в изложението и моя GDR в подписа ми не бих заменил за никакъв друг - освен по-нов на Тошиба но като дойде времето, а за разхода на ток е направо безумен - много колеги не вярват, че при -15С държи 27/8С без да се мъчи и харчи по 20/25лв. на месец. Тих е вън и вътре, плазми, аспирации, обезвлажняване и какво ли не още се държат чудесно, сам си чисти филтрите, абе това е от мен.

п.с. забравих да спомена за проблема който имам с него а той е, че като спре тока и не работи

5. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Ето сега сам се убеди за какво ти говорих на ЛС Drinks
    Тука е най-ниската цена с включен монтаж доколкото знам http://www.varnaklima.com/index.php?...product_id=152

Не бъди писимист не е така

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Що не направите едно явно наддаване тука, може и други да се възползват...

7. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Ако се пише някаква цена >>>> на Private

8.  

9. MrD
    MrD е офлайн

Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от ceco.bojkov
    Ако се пише някаква цена >>>> на Private
    Точно така, аз цена мисля да говоря вече на място в съответната фирма или магазин. Тук събирам постове за качеството и характеристиките на посоченият модел климатик. Далече съм да обръщам този хубав форум на пазар и пазарене.

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от ceco.bojkov
    Ето сега сам се убеди за какво ти говорих на ЛС Drinks
    Тука е най-ниската цена с включен монтаж доколкото знам http://www.varnaklima.com/index.php?...product_id=152

Не бъди писимист не е така
    Той МрД ме разбра какво исках да кажа с този си пост, а ти за какъв песемизъм говориш незнам

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Здравейте, искам да ми помогнете при избор на климатик, става въпрос основно за охлаждане, до колокото прочетох почти всички постове тук са за отопление. Общо взето картинката е следната :
    1. Хол + кухня = 71 куб. м.
    2. Изложение юг-югозапад, таван бетон 27.23 кв. м. без изолация, има "външна" изолация/тухла-изолация-итонг/ на единствената външна стена, прозорец и врата за тераса с пвц дограма
    3. Пари до 1400 препоръчително, но ще обмисля и повисоки предложения ако си заслужава
    4. Няма да се използва за отопление, в стаята много рядко се спи, но шума не е на последно място
    С тази кухня лятото става нещо страшно, не знам дали е от значение разположението от вън на вътре е балкон-прозорец-хол-кухня с две думи искам да кажа че кухнята е най-навътре. Вътрешното тяло на къде да бъде насочено успоредно но прозореца или перпендикуларно на прозореца т.е на вътре към кухнята? Всяко мнение е ценно за мен.

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Според мен всеки климатик с 3.5 kW охлаждане ще се справя. Виж ASYB12LDC, а ако ти е скъп ASYA12LGC - той пък е на уникална цена - 1000 лв инверторна 12-ка.

13. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Мидея - 12-ка ...няма смисъл от марков климатик,даже и Беко става перфектно .

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Бях твърдо решил да е фуджитцу 12LGC но вчера, защо ли ми трябваше, минах през един магазин и видях че мидеята 12hrdn е станала 820лв s монтажа... Монтажа е от неизвестна фирма което е леко притеснително. Фуджитсуто ще ми излезе 1300 с монтажа от фирма която са ми препоръчали... Имам парите, но напоследък приходите намаляха ми се иска да намаля разходите. От друга страна искам добра машинка на която да рачитам. Климатика ще се ползва за отопление и охлаждане

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Ами вземи си 12LGC от вносителя или оторизиран дилър - 999 лв + 150-180 лв монтаж. Не си струва за тази малка разлика да се прецакваш.

17. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Ами вземи си 12LGC от вносителя или оторизиран дилър - 999 лв + 150-180 лв монтаж. Не си струва за тази малка разлика да се прецакваш.
    Потвърждавам думите на Деянката... не си заслужава за разлика от има няма 300-350 лв...да се спираш на мидея...Разбира се, избора си е твой, но все пак помисли за последствията.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

кой е вносителя на фуджитсу

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 123 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе