Първоначално публикувано от deianПървоначално публикувано от Aleksandars
+1
Мегатоне Не се самоЕб....ай, в началото когато (даваш парите) ще ти е хубаво, после(като започнеш да ползваш за отопление) ще те БОЛИ....
Изкам да попитам може ли някои да ми даде линк за официален вносител на Fuji за България ? Защото ме ориентираха към тази марка /не че не са едни и същи с Fujitcu/ ама де да знам ,обясниха ми че в пластмасата имали разлика по малко дефектирали клими имали Fuji-то и т.н.Пък ако не сподяляте това мнение изкажете ваше .Защото искам да взема една 09LD за детската стая да не споменава хлапето с добро ама Fuji ли Fujitcu ли .На кои му пукали пласмасите на кои кво било немой да разбереш секи чул недочул и препоръчва ...та затова се обръщам към хора които се сблъсквате с това всеки ден!!!
http://tempexbg.com/index.phpПървоначално публикувано от Toshimoto
A каква е разликата между ASYA12LGC u ASHA12LGC?
Тези които са под името Fujitsu са ASYA, тези под името General са ASHA, а тези под името Fuji са RSA. Като параметри, и трите са еднакви....
Който и трите да избереш, все тая....Китайска сглобка, ако са оразмерени правилно, няма да имаш грижи....
Супер цена има сега 12LGC. А качеството му е добро. В началото на април бях на гости у едни другари в Свищов. Имат 3 бройки такива в стаи от 16, 18 и 22 кв. Казаха, че са безкрайно доволни. Цяла зима не са трепнали и имат по 200 лв. общо за апартамента ток, а машините са бачкали нон стоп. Няма замръзване няма нищо.
200 лв на месец или за цялата зима?
Има ли значение нали това е Фуджитсу/Дженерал....Първоначално публикувано от deian
Чак пък за цяла зима, айде сега...освен ако са спали другаде и са били постоянно в режим 16 градуса....
май става дума за 200лв. на месец
Здравейте трябва да си купувам климатик за помещение което ще е офис и се намира на 1 етаж със цяла стена от прозорци, кубатурата е към 100 кубика. Трябва ми да се отоплявам зимата дори като паднат доста температурите, градът е В Търново и може да паднат до -10-15. Кой модел ще ми препоръчате и от коя фирма бюджета е до 2000 с монтажа Мерси предварително
При този бюджет, най-добрата възможност е FTYN60F/RYN60E.Първоначално публикувано от PMK
В бързината малко си объркал(макар, че най-вероятно почти всичко, освен управлението на компресора и вентилаторите е еднакво), мислил си и со дал линк за новата FTX...GV серия, а си написал FTYN.. , благодаря за саньо ZK серия консултациятаПървоначално публикувано от Kasap