абсолютно.....може да прибавиш и Fuji 1:1
абсолютно.....може да прибавиш и Fuji 1:1
АААА! Тук сега ми искат 1330 лв с монтажа на 12Lgc. Кво стана цените са нагоре с 200 лева на тези модели. А, те са били на промоция преди! Между есен и зима пускат ли промоции както на пролет?
Хм - Гледам тук сега HITACHI RAS/RAC-E10H2 - 800лв.. Защо е толкова евтина тази машина? - Аха ясно намерих няколко теми - Не е много за препоръчване!
Май няма да се пазарува сега !
Ако си близо до гр. Пловдив си го вземи от тук: http://dekom.bg/?page=product_detail...24fba816dc2789
Още има на промоционални цени.
Надявам се не говориш сериозно????за Нипона?!?!?!?Първоначално публикувано от gerasimh
В Денси е на промоция http://www.densi.bg/index.php?menu=3...uct_id=1116647Първоначално публикувано от peterstamov
Колеги,питам ви за следното.Стаята на детето е 4 на 3 метра.,височина 2.60 метра.Пасва ми подов вариант на климатик(заради разположение на спалня,секция,бюро и т.н.).Ориентирал съм се към Дайкин-финансово ме устройва,а и зимата задължително трябва да е безупречен откъм отопление.Детската е междинен етаж,вътре е с термилат-българската версия на термошилд-навсякъде:стени и таван,дограмата е 5камерна Века,2 външни стени,тухла,западно изложение.Смятам,че Дайкинът ще се справи(за 9-ката говоря),но моля,ако има някой,който има сигурна информация за подобни на моите параметри,да ми пише какво мога да очаквам.Заслужава ли си да помисля за подова 9-ка Фуджи или Фуджицу,имат предимство пред Дайкина,защото са по-скъпи,но за комфорта на детето ще прежаля нещо отгоре.Моля да ми пишат хора,които имат преки наблюдения и впечатления от тези климатици,за които питам.
Добавям:имат ли предимство Фуджито или Фуджицуто-това исках да напиша?
25-ицата на ДАЙКИН-а ще се справи без проблеми, има само един "недостатък" - висок минимума.ДЖЕНЕРАЛ, ФУДЖИ и ФУДЖИЦУ имат по-ниски минимуми и ще стоят малко по-добре при по-топло време.За предпочитане е LDC серията, ако е стенно-таванен.Моя се справя без проблеми и при -20 градуса.
Никакъв недостатък не е това. Напротив в студовете няма да ти прави студено течение, а като включи, ако изобщо го усетиш кога е включил, ще лъхне топло.
Е, за какво студено течение говориш, това да не са машини за лев килото.Помещението му е малко и при по-високи от -5, ще изключва често.ТОШКО е с минимум 600 вата в 16 квадрата, ама не прави течение.
Благодаря за бързите отговори,момчета!Edi,и аз имам LDC 12 и за мен е чудесен климатик,който 2 зими вече не прави проблеми при отопление-за лятото няма да говоря,върши си и тогава работата чудесно.Проблема е,че за детската ми пасва само подов вариант.Ти правилно си уцелил съмненията ми-по-високия минимум.А и откъм пари сме тънки-затова съм се насочил към Дайкина.Фуджицу са по-скъпи,а с мъка ще отделя още левчета.Затова ви тормозя да се убедя окончателно,че Дайкинът ще е моят избор или да променям,докато е време.Има и друго:Дайкинът е доста по разпространен като подов,отколкото Фуджите.Поне с такова впечатление оставам и хората,които го ползват,като че ли са доволни от работата му.
Ще ти върши работа ДАЙКИН-а, няма да има проблем, само по-често ще изключва на по-високи температури.Иначе за работата му само добри тозиви съм чувал.
той зимата като го "прасне" на 26 градуса, ще изключва при външна над 5 градуса, под нея няма.Първоначално публикувано от edi1
Джъсти престани да объркваш хората с идеите си за високи температури...аз зимата задавам на мойте климатици 20 градуса,в редки случаи 21,22 ...повече не ми е нужно.Ако разположението на климатика и разчупеността на помещението ти налагат да задаваш високи градуси и максимална степен на вентилация,то това си е лично и САМО твой проблем.Може би имаш огромни топлозагуби незнам,но 50-ка Дайкин да не се справя е меко казано странно.Надявам се да ме разбираш правилно,не искам да звучи като нападка или нещо подобно.