Страница 51 от 123 ПърваПърва ... 41495051525361101 ... ПоследноПоследно
Резултати от 751 до 765 от общо 1837

Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

абсолютно.....може да прибавиш и Fuji 1:1

2.  

3. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

АААА! Тук сега ми искат 1330 лв с монтажа на 12Lgc. Кво стана цените са нагоре с 200 лева на тези модели. А, те са били на промоция преди! Между есен и зима пускат ли промоции както на пролет?
    Хм - Гледам тук сега HITACHI RAS/RAC-E10H2 - 800лв.. Защо е толкова евтина тази машина? - Аха ясно намерих няколко теми - Не е много за препоръчване!

Май няма да се пазарува сега !

4. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Ако си близо до гр. Пловдив си го вземи от тук: http://dekom.bg/?page=product_detail...24fba816dc2789
    Още има на промоционални цени.

5. Тук е от
    Jan 2009

nippon е добър избор.

6. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от gerasimh
    nippon е добър избор.
    Надявам се не говориш сериозно????за Нипона?!?!?!?

7. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

да...ама говори сериозно...

8.  

9. Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    АААА! Тук сега ми искат 1330 лв с монтажа на 12Lgc. Кво стана цените са нагоре с 200 лева на тези модели. А, те са били на промоция преди!
    В Денси е на промоция http://www.densi.bg/index.php?menu=3...uct_id=1116647

10. Тук е от
    Jul 2007

Колеги,питам ви за следното.Стаята на детето е 4 на 3 метра.,височина 2.60 метра.Пасва ми подов вариант на климатик(заради разположение на спалня,секция,бюро и т.н.).Ориентирал съм се към Дайкин-финансово ме устройва,а и зимата задължително трябва да е безупречен откъм отопление.Детската е междинен етаж,вътре е с термилат-българската версия на термошилд-навсякъде:стени и таван,дограмата е 5камерна Века,2 външни стени,тухла,западно изложение.Смятам,че Дайкинът ще се справи(за 9-ката говоря),но моля,ако има някой,който има сигурна информация за подобни на моите параметри,да ми пише какво мога да очаквам.Заслужава ли си да помисля за подова 9-ка Фуджи или Фуджицу,имат предимство пред Дайкина,защото са по-скъпи,но за комфорта на детето ще прежаля нещо отгоре.Моля да ми пишат хора,които имат преки наблюдения и впечатления от тези климатици,за които питам.

Добавям:имат ли предимство Фуджито или Фуджицуто-това исках да напиша?

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

25-ицата на ДАЙКИН-а ще се справи без проблеми, има само един "недостатък" - висок минимума.ДЖЕНЕРАЛ, ФУДЖИ и ФУДЖИЦУ имат по-ниски минимуми и ще стоят малко по-добре при по-топло време.За предпочитане е LDC серията, ако е стенно-таванен.Моя се справя без проблеми и при -20 градуса.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Никакъв недостатък не е това. Напротив в студовете няма да ти прави студено течение, а като включи, ако изобщо го усетиш кога е включил, ще лъхне топло.

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Е, за какво студено течение говориш, това да не са машини за лев килото.Помещението му е малко и при по-високи от -5, ще изключва често.ТОШКО е с минимум 600 вата в 16 квадрата, ама не прави течение .

14.  

15. Тук е от
    Jul 2007

Благодаря за бързите отговори,момчета!Edi,и аз имам LDC 12 и за мен е чудесен климатик,който 2 зими вече не прави проблеми при отопление-за лятото няма да говоря,върши си и тогава работата чудесно.Проблема е,че за детската ми пасва само подов вариант.Ти правилно си уцелил съмненията ми-по-високия минимум.А и откъм пари сме тънки-затова съм се насочил към Дайкина.Фуджицу са по-скъпи,а с мъка ще отделя още левчета.Затова ви тормозя да се убедя окончателно,че Дайкинът ще е моят избор или да променям,докато е време.Има и друго:Дайкинът е доста по разпространен като подов,отколкото Фуджите.Поне с такова впечатление оставам и хората,които го ползват,като че ли са доволни от работата му.

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ще ти върши работа ДАЙКИН-а, няма да има проблем, само по-често ще изключва на по-високи температури.Иначе за работата му само добри тозиви съм чувал.

17. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Ще ти върши работа ДАЙКИН-а, няма да има проблем, само по-често ще изключва на по-високи температури.Иначе за работата му само добри тозиви съм чувал.
    той зимата като го "прасне" на 26 градуса, ще изключва при външна над 5 градуса, под нея няма.

18. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Джъсти престани да объркваш хората с идеите си за високи температури...аз зимата задавам на мойте климатици 20 градуса,в редки случаи 21,22 ...повече не ми е нужно.Ако разположението на климатика и разчупеността на помещението ти налагат да задаваш високи градуси и максимална степен на вентилация,то това си е лично и САМО твой проблем.Може би имаш огромни топлозагуби незнам,но 50-ка Дайкин да не се справя е меко казано странно.Надявам се да ме разбираш правилно,не искам да звучи като нападка или нещо подобно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 22:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 16:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 17:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 13:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 22:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе