Страница 6 от 123 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 1837

Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Мисля, че си чел много БГ сайтове и са те хвърлили в заблуда. EX22T има UV лампа - това е. Друго не знам да има. PDR-а не знам какво си чисти, но пък дезинфекция на външното тяло ми звучи като прекалено свободно съчинение.
    За ЕХ22Т много оскъдно инфо почти никакво в един сайт, УВ лампата доколкото разбрах, но не съм сигурен е за пречистване на въздуха, а Тошибата има напълно автоматично самопочистване, но за външното тяло май сбърках. Мен ме интересуваше дали ЕХ22Т има напълно автоматично самопочистване като Тошибата.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от tsvatanov

И аз бях хвърлил око на този модел ,но ме съмнява че е прекалено слаб за това помещение.
    Eeee,по какво разбра,че точно тази 35ца ще е малка за твоите смешни 18 м2 ??? Бих казал обратното даже...

4. Member
    Тук е от
    Jun 2009

И така някой ще ми кажели дали е възможно с комбинацията Норкия + 12LD да утоплявам цялото момещение което съм посочил в предните ми постове?

5. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Това помещение ще го отопляваш само с Нокриата

6. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Хол + кухня (43м2)+ спалня (15м2)+ детска (13м2)? Ти май само за хола и кухнята говориш? Също така казах, че има само мазилка, без изолация и дървена дограма. Изолация ще сложим лятото, за дограма зависи колко ще излезне, защото са много прозорци и врати. Незнам дали четете, но се опитвам да разбера дали мога да утоплявам и двете стаи ако вратите им са отворени. Вече за 3 път го задавам този въпрос

7. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Естествено, че само за голямото, за двете спални ти трябват две 9-ки

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Ти четеш ли аз какво пиша? Колко пъти трябва да задавам един и същи въпрос? Ако незнаеш просто кажи! Норкиата +12 ЛД ще мога да ли да затоплям и двете стаи ако вратите са отворени ДА или НЕ!

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Пич,и така става,както си си наумил с Нокрията и Плазмата,но не се прави така бе...Колко пъти пък ние трябва да ти обясняваме. За да поддържаш некви 16-18-20 гр в спалните,трябва В хола да е поне 25-27 гр през нощта,когато там няма нужда.Това ще е свързано с доста повишен разход на климите ти,за да топлиш две пикливи спални...Каква ще е файдата от тези климатици тогава? Нали те се слагат точно с тази презумпция-НАМАЛЕНИ СМЕТКИ.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Ти четеш ли аз какво пиша?
    От няколко дена си ми любимо четиво.
    По принцип можеш да си сложиш и една трифазна колона в дневния тракт и да се стоплиш, но след като си влязъл във форума да питаш, значи търсиш най-доброто решение, то според мене е Нокриа 14-ка и 2 бр 9-ки.
    Най-добър комфорт и по-ниски сметки.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Да разбирам те, но да слагам климатици в стаи кадето само се спи, за да подържам некви си 18 градуса Пак и на халдно по добре се спи. Малко ми се свидят 3000 лв за тези две 9лд та Някакво мнение за Дайкин FTX25G, малко по евтини са, или някаква друга алтернатива за тези две стаи?

vclima: на 9-ките няма ли да им е кофти ако ги пускам само вечер? Сигорно ще работят на пална мощност поне няколко часа.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Ами не ги пускай само вечер, не ги спирай, през деня им намаляй градусите, вечер ги вдигай, няма да платиш повече ток, можеш да си сигурен.
    FTX25 ще ти вършат работа за тази стая и са тихи, но в момента ATXS25E е на същата цена , а е много по-добър

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Мерси много, имаме още няколко месеца преди да се приберем в БГ, и тогава вече окончателно ще реша. Искам да попитам дали си криете захранващите кабели зад климатика. Имали място или трябва да се прави дубка в стената?

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Момчета не мога да разбера разликата относно консумацията между http://v-clima.com/prod.php?id=klima...in_ftxs_rxs25g
    и
    http://v-clima.com/prod.php?id=daikin_ftxs25d_arxs25f

Кой от двата да избера?

17. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

18. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Някой знае ли климатик произведен в Япония от марките Тошиба, Саньо, Мицубиши, Шарп, Нейшинъл с КОП <6,2 (най-висок клас) конкретно за 7-ца, 9-ка може и 12-ка и да е 200волта, да не се налага монтаж на траф.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 123 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе